Modtag et tip til hvordan du undgår at blive drænet, når du er sammen med andre

antennekort

NY! Køb Antennekort

Få et unikt redskab til at forstå og omfavne din følsomhed. Kortene er lavet i lækkert blødt materiale, der alle kærligt støtter dig i at være antennemenneske i en stor verden.

UDTALELSER:

Clairvoyance

“Jeg har mødt mange clairvoyanter, men ingen som dig har har ramt mig så præcist, som du gør. Du er helt unik og jeg er dybt taknemmelig for din hjælp i . min personlige udvikling, privat som fagligt. Af hjertet tak!”

 Clairvoyance
Eva Christiansen

Online kursus "Lær at mærke efter og træf de 100% rigtige valg"

Kurset gav mig et pusterum, hvor jeg kun fokuserede på mig selv og på Majs gode råd. Det blev konkret for mig, hvad jeg skulle mærke efter og jeg kunne handle konkret på det, jeg mærkede.
Jeg har efterfølgende ønsket at gå ned i tid på mit arbejde – for det mærkede jeg var helt rigtigt for mig. Jeg kan varmt anbefale kurset!

Online kursus "Lær at mærke efter og træf de 100% rigtige valg"
Ditte Biegel

Clairvoyanceuddannelse

Da jeg startede på uddannelsen ved Maj, havde jeg slet ikke regnet med hvor meget dette skulle lære mig. Jeg troede at jeg ‘bare’ skulle lære at lave clairvoyance, men jeg har lært meget mere end det! Jeg har lært virkelig meget om det spirituelle univers, hvordan man kan forme sine evner så de passer til mig. Og ikke mindst har jeg lært utrolig meget om MIG SELV! Jeg havde slet ikke tænkt hvor personlig denne rejse kunne blive. Jeg har lært at se mine egne grænser og stå ved mine egne grænser. Selvom jeg troede jeg kendte mine egne grænser. Jeg har lært at se dybere i mig selv, selvom jeg troede jeg kendte min dybde. Det har været en rejse med andre smukke kvinder, som jeg også har lært utrolig meget af. Jeg har lært ydmygheden og glæden ved at hjælpe andre mennesker med at finde deres vej. Jeg har lært at åbne op for mig selv og mit klarsyn og jeg har lært vigtigheden i at lukke ned og beskytte mig selv. Jeg har lært at være enormt bevidst om mig selv. Jeg kan kun anbefale denne rejse. Om du synes du har clairvoyante evner eller ej, vil dette give dig et større indblik i dig selv og blive en vigtig, personlig rejse.

Clairvoyanceuddannelse
Mette Rosgaard