Podcast

“7 ting du ikke skal byde et Antennemenneske – det sociale aspekt”

Lyt med i dagens episode, hvor du kan blive klogere på hvorfor det sociale aspekt nogle gange kan være så svært for mange Antennemennesker. Jeg serverer 7 ting du ikke skal byde et Antennemenneske ift. det sociale aspekt, alt sammen ment med et glimt i øjet.

Lyt med her eller i din iTunes podcast app (her):

I denne episode kan du høre om…

– hvilket Instagram opslag om Antennemennesker der er eksploderet med over 11.000 visninger på få dage
– hvorfor det er godt at have en plan for hvad vi skal lave med mennesker vi ikke kender
– hvorfor det er bedre kun at invitere få mennesker i stedet 20 – 30 stykker.
– hvordan det er med Antennemennesker og small talk
– hvor meget Antennemennesker egentlig er ‘på’ når de ikke er inden for hjemmets fire vægge
– hvorfor det kan være svært at koncentrere sig om en samtale, når der sker andre ting omkring en
– og meget andet

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til min podcast, så er du velkommen til at skrive til mig på maj@majselv.dk eller fange mig på instagram. Jeg vil samle alle spørgsmålene og mixe forskellige podcast sammen udfra, hvad I vil vide mere til.

Anmeld podcasten

Jeg vil blive så mega monster glad, hvis du vil give min podcast nogle stjerner. Jo flere stjerne jo længere kommer den ud (det betyder meget for mig og iTunes’ algoritme). Du kan gøre det lige her (tryk på “Listen on Apple Podcast og skyd dine stjerner afsted)