Adventskalender 2023

GLÆDELIG JUL

Gode tilbud og bonusser til dig inden d. 24. december

Når du køber noget fra min adventskalender får du automatisk mine 2 bonusser med (til en samlet værdi á kr. 218,-) med i dit køb.

Efter købsprocessen får du en kvittering på mail hvor din e-bog ligger klar til dig og al nødvendig information vedrørende den anden bonus også er at finde.

Læs om bonusserne nederst på siden.

Kærligst Maj

Jeg sender live (jule)hjertemeditation om:

Læs mere under 2# bonus

4. advent

Fjernhealing

I stedet for at bruge mine hænder benytter jeg teknikker, der løfter og healer dine energier selvom vi ikke er i sammen rum.

Inden jeg påbegynder fjernhealingen snakker vi kort sammen i telefon, hvor jeg bliver klogere på det der fylder i dig og hvor mit fokus under healingen skal være.

Healingens varighed er ca. 20 minutter og når jeg er færdig med at heale får du en sms med en kort besked om hvad jeg var inde og arbejde med under din session. 

Det er en god idé at forholde dig roligt under healingen; sidde eller ligge ned og slappe af. Det gør ikke noget du falder i søvn, men vær opmærksom på, at du er mest modtagelig i vågen tilstand. Drik gerne et glas vand efterfølgende.

Og ellers kan du læse mere om fjernhealing lige her >> 

Normalpris kr. 450,-
Din pris kun kr. 300,-  + 2 bonusser 

2 stærke bonusser til dig:

1# BONUS

Indre julero

Få fingrene i min online 28 siders e-bog “Indre julero” (fåes kun ifm. adventskalenderen!)

Hvordan håndterer du overstimulering i julen som en følsom person?

Som en særlig følsom person kan du opleve at mærke og opfatte mere end de fleste andre. I juletiden, med dens mange sociale arrangementer og øgede interaktioner med mennesker, kan det nemt føre til udmattelse og indre uro – og dét er ikke sjovt.

Denne bog tilbyder ingen mirakelkur, men giver dig idéer til, hvordan du kan passe bedre på dig selv igennem forskellige tips og tricks til mere ro, selvkærlighed og intuition.

Bevidsthed kan føre til forandring, og hjælpe dig med at undgå at blive overvældet eller tage for mange indtryk ind.

Bogen er en pick’n’choose opslagsbog, hvor du selv kan lade dig inspirere af de forskellige tips og tricks, der hjælper dig til en større ro, selvkærlighed og intuition i julen.

Værdi kr. 99,-

2# BONUS 

Online (jule)hjerte-meditation.

Kan købes seperat*

Vær med I live (jule)hjerte-meditation, hvor fokus er selvkærlighed og indre ro

Der er nok at se til i denne juletid, hvor du nemt kan blive tynget af mange gøremål og kollektiv julestress, der påvirker dit nervesystem.

Hvis du ovenikøbet let glemmer at tage vare på dig selv og hellere er der for andre, er denne meditation noget for dig.

Igennem meditation vil du automatisk opleve selvrefleksion og øget bevidsthed om dine tanker og følelser, hvilket giver dig en dybere forbindelse til dig selv.

Jeg guider dig hele vejen gennem denne blide meditation, hvor du lærer at slappe mere af og erhverve dig mere ro op til jul.

Undervejs i sendingen vil der være en lille intuitionsøvelse implementeret i meditationen.

Du kan trygt slukke din telefon og læne dig godt tilbage med tæppe, øjenpude på dit yndlingssted, hvor du kan trække dig fra andre og tillade dig at modtage og give slip.

Det hele foregår torsdag d. 21. december kl. 19.00 på din skærm og du behøver slet ikke at sige eller gøre noget under sendingen. Det sørger jeg for!

Når du køber et produkt/behandling i adventskalenderen får du straks efter dit køb tilsendt en kvitteringsmail med det zoomlink du skal bruge til meditationen. 

Køber du adgang til (jule)hjerte-meditationen seperat får du efterfølgende en mail med link til sendingen.

Kan du af praktiske årsager ikke deltage i live meditationen bliver den optaget, så du kan lave den på et andet tidspunkt. 

Værdi kr. 119,-

Kan betales i to rater. Betal nu og om 30 dage.

1. advent

Beroligende øjenpude + gratis ekstra betræk

(Begrænset antal betræk tilbage!)

Øjenpuden er en fantastisk måde at opnå afslapning og ro i både krop og sind. Den er lavet af 100% bomuld med et aftageligt betræk og fyldt med hørfrø og lavendelblomster, som giver en behagelig og beroligende effekt.

Pudens vægt på ca. 250 g skaber en fornemmelse af tyngde, som kan bidrage til at mindske stress og mange tanker og tilfører samtidig en følelse af tryghed og afslapning, hvilket er godt til dig der kan have svært ved at slappe af.

Den er lige ledes velegnet til at lindre hovedpine, da den fremmer afslapning omkring øjenområdet og reducerer spændinger.

Øjenpuden kan bruges på mange måder, f.eks. i forbindelse med meditation, yoga eller som en almindelig afslapning, hvor du ligger ned og slapper af.

For at bevare duften af lavendelblomsterne er det en god idé at opbevare øjenpuden i en lufttæt pose. 

Måler: 25 cm x 13 cm
Vægt: ca 250g
Betrækket kan vaskes ved 40 grader

Normalpris kr. 150,- inkl. betræk

Din pris kun kr. 100,- inkl. betræk + 2 bonusser! 

+ fragt med DAO på kr. 42,-

(Husk at skriv hvilken farve du ønsker betrækket i. Jeg forbeholder mig retten til at vælge farven hvis ikke du har skrevet en specifik farve eller den ønskede farve er udsolgt).

Øjenpuden er velegnet som en gave til advent, jul, mandelgave, fødselsdagsgave eller som en gave til dig selv, en ven eller veninde.

Læs om øjenpuderne og de forskellige farver betræk her >>

pude

Udløbet

2. advent

15 min. telefonclairvoyance

Har du brug for hjælp og intuitiv vejledning på jobområdet, kærligheden, økonomien eller generelt til hvad der er godt for dig at fokusere på lige nu?

Jeg bruger mine intuitive evner til at ‘stille ind’ på din energi for at modtage intuitiv vejledning til dig. Den intuitive hjælp er 100% vejledende og med til at give dig muligheder og perspektiver på din nuværende situation.

Du bestemmer selv om du vil starte med at stille mig et spørgsmål eller blot lade mig mærke ind i hvad du har brug for at vide lige nu og her. Du kan nå begge dele og i en session vil jeg oftes kunne besvare op til 2 – 3 spørgsmål eller ét stort emne.

Læs om clairvoyance lige her >>

Jeg stiller ikke ind på alvorlig sygdom eller 3. person og laver ikke afdødekontakt.

Normalpris kr. 450,-
Din pris kun kr. 300,- + 2 bonusser
(Se længere ned for at læse om bonusserne)

Udløbet

3. advent

Livsvejledning

Du kan aldrig være for følsom!

(Jeg har pt. 6 kvinder i samtaleforløb og har kun plads til 1 mere)

Verdenen opfordrer mange til at arbejde, præstere, være social (og udadvendt), skabe familie og være et menneske i balance, men sådan er virkeligheden ikke. 

Desværre og heldigvis!

Er du (også) en af dem der nogle gange føler du kæmper for at være en del af flokken eller finder det svært at hvile i dig selv med dit store sanseapparat og følsomhed, da du ikke ser dig som alle de andre omkring dig?

Velkommen i klubben og dejligt du er her!

Du er skabt til at være anderledes – Din opgave er at være DIG!

Hvis du for længe har sammenlignet dig med din omgangskreds, lyttet for meget til andres stemmer eller fulgt deres forventninger, så er det være svært at høre dig selv og mærke hvad du vil.

Du må lære at din følsomhed nogle gange kan vanskeliggøre evnen til at mærke dig selv, da du nemt kommer til at ‘flette dig sammen’ med andres energier, så derfor er det ekstra vigtigt du passer på dig selv og sørger for at få den nødvendige hjælp.

Sådan foregår det:

Igennem livsvejledning har jeg fokus på dig og hvordan du bedst muligt finder “hjem” og tilbage til kærligheden i dig selv.

Jeg møder dig hvor du er, så du nemmere kan hvile mere i dig selv og tage de skridt, der føles rigtigt for dig.

Livsvejledning bygger på en samtale og støtter op om din selvudvikling, hvor jeg vil stille dig spørgsmål til reflektion.

Samtalen er ikke blot en “almindelig” samtale, men en session, hvor vi taler sammen om din selvudvikling set i et spirituelt og holistisk perspektiv, hvor min opgave er at støtte og løfte dig, så du i sidste ende kan stå endnu stærkere i dig med alle dine mange fine nuancer og unikke måde at være i verden på.

Læs mere om livsvejledning lige her >> 

Normalpris kr. 650,-
Din pris kun kr. 500,-
eller kr. 1.500 for 3 samtaler 

+ 2 bonusser 

Udløbet