migselv

Gratis webinar

Onsdag d. 3. juli kl. 20.00
(Kan ses på replay, hvis du er forhindret i at deltage live)

Tilmeld dig her

Din alenetid er vigtig – også selvom det er ferie!

Din alenetid er vigtig og især i ferier, hvor børn, praktiske opgaver og sociale arrangementer ofte står højt på listen.

For mange er det naturligt at drage på ferie med familien og det er svært at undgå, at der er mange (!) andre mennesker omkring sig. Du kan være \”plantet\” i en bilkø eller en lufthavn med stressede mennesker osv. og det kan i sig selv være drænende.

Er du forældre til små børn så ved du også, at meget af tiden handler om praktiske gøremål og kvalitetstid med familien.

Ligeledes kan de sociale arrangementer for mange være en stor del af sommerferien.

For meget \”på\”-tid uden pauser og alenetid kan have store konsekvenser for dig og din omgangskreds!

Er du et \”antenne-menneske\”, så er din alenetid særdeles vigtig!

Hvis du er en person der føler og sanser rigtig meget omkring dig og har svært ved at mærke dig selv, så er det især rigtig vigtigt, at du prioriterer din alenetid.

Når du er sammen med mange andre mennesker, kan det være (endnu mere) svært at mærke dig selv, da du ubevidst kan mærke, hvordan andre folk omkring dig har det.

Du behøver nødvendigvis ikke at kunne mærke andres følelser, det kan også være at du blot føler dig udfordret ved at skulle være \”på\” og sammen med mange mennesker i for lang tid ad gangen.

Jeg ved hvordan det føles

Du er IKKE alene!!

Jeg ved hvordan det føles og har tidligere selv haft svært ved at vælge min egen alentid til.

Hvis jeg endelig tog mig sammen til at vælge mig selv til, så sad jeg ofte tilbage og følte mig egoistisk, skamfuld og forkert! (Jeg valgte jo andre fra og dét gjorde ondt). 

Det er IKKE forkert at vælge sig selv til og hvis du (som jeg) er et \”antennemenneske\” der sanser og fornemmer alt omkring dig, så er det endnu mere vigtigt, at du tager din alenetid alvorligt!

Hvis ikke du vælger dig selv til så kan det have alvorlige konsekvenser for dig selv og ikke mindst dit arbejde, venner og familie.

Det her får du ud af webinaret:

– Du bliver klogere på, hvorfor din alenetid er så vigtig 

– Hvilke konsekvenser det har, hvis ikke du tager din alenetid alvorligt

– Hvad du kan gøre for at blive bedre til at vælge dig selv til uden at du føler dig skamfuld og egoistisk.

Bonus

Ved deltagelse i webinaret får du min populære \”lukke-meditation\”, der hjælper dig til at \”slukke for dine antenner\”, så du nemmere kan mærke dig selv.

Sendes live onsdag d. 3. juli kl. 20.00
(kan ses på replay, hvis du er forhindret i at deltage)

Tilmeld dig her

Min baggrund:

Jeg hedder Maj og er clairvoyant, healer og livsvejleder. I 2016 stiftede jeg \”Majselv\”, som er min egen virksomhed, hvor jeg hjælper andre igennem selvudvikling til at stå stærkere i sig selv.

Mange glemmer at bruge deres hjerte til at mærke efter, da de er så meget \”på\” og for det meste oppe i hovedet. Ved at mærke efter og bruge intuitionen (som jeg også bruger igennem clairvoyance) er det nemmere at skabe et autentisk og virkeligt liv, der passer og matcher dét du i virkeligheden føler –  istedet for det du tror du skal og det som andre gør.

Clairvoyance
Ved tilmelding kobles du automatisk på mit nyhedsbrev, som til en hver tid kan afmeldes igen