UDFYLD SKEMAET OG JEG VIL KONTAKTE DIG SNAREST

   
   
  Jeg vil gerne ansøge om en gratis 1:1 samtale
   

  Hvad er din største udfordring lige nu? *

  Hvad har du gjort indtil nu for at prøve at løse din udfordring? *

  Er du spirituel interesseret? Hvis ja, beskriv gerne hvordan *

  Hvorfor ønsker du en samtale? *

  Hvor kender du mig fra?

  Persondata *
  Ved at sende mig dine oplysninger igennem dette ansøgningsskema giver du samtidig dit samtykke til, at jeg må behandle de persondata du har sendt til mig. I dette tilfælde er det navn, telefonnummer, mailadresse og informationer omkring dig selv. Dataen bruger jeg til at komme i kontakt med dig. Dine personlige informationer bruger jeg udelukkende for at blive klogere på om jeg kan hjælpe dig. Du har til enhver tid ret til at vide, hvilken data jeg har på dig og til hvilket formål jeg bruger det. Du har ligeledes ret til at få dataen berigtiget og/eller slettet. Det kan du gøre ved at kontakte maj@majselv.dk

  Ja, det er jeg indforstået med

  Når du ansøger om en samtale vil du automatisk kobles på mit nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde igen