Personlig auraclairvoyance

Med fokus på 3 specifikke områder i dit liv.

spirituel forretningsrådgivning1

Du får:

Udover du får tegnet og tilsendt din personlige aurategning med farver og stikord på papir inden dine 20 minutters online clairvoyancesession med mig, får du gennem auraclairvoyancen fokus på:

2

– Et indblik i hvad der rører sig her-og-nu og hvad der er godt for dig at fokusere på.
(Har du brug for at sænke farten? Skal du blive bedre til at sige fra? Skal der justeres i parforholdet eller skal der ændres noget på arbejdsfronten?)

 

3

– Tydeliggjort hvor du er på vej hen og hvad du skal være opmærksom på.
(Er du ved at gå ind ad en blindgyde? Er du på rette vej eller skal du lave en u-vending?)

 

4

– Fokus på dit arbejdsområde, parforhold, relationer og/eller personlig udvikling m.m.
(Der kan være et eller flere emner der er relevante for dig at ‘tune ind’ på i tiden).

Derudover kan du stille alle uddybende spørgsmål til claivoyancen som du vil, hvor jeg også kan give svar på spørgsmål der ikke dukkede op under din auraclairvoyance.

Ingen LSD eller stoffer

Du kan måske synes at det bliver lovlig hipt og langhåret med farver og former omkring kroppen, men auraen er faktisk en naturlig del af den fysiske krop, når vi taler om clairvoyance, klarsyn og spiritualitet

Auraen er placeret lidt udenfor din krop og kan ikke ses med det blotte øje, men med skarp træning kan alle lære at se de mange fine og flotte farver omkring dig.

I din aura ligger der muligheder og blindspots, som du endnu ikke selv kan se eller mærke i din fysiske krop.

Din aura er din signatur og vil altid være en del af dig. Den kan være snæver, harmonisk, disharmonisk, hvid, mørk, farverig, bred eller skæv.

Få hjælp til at se ind i din arbejdssituation

Din aura ‘sladrer’ om hvordan du har det, så hvis du står i en arbejdssituation, i et parforhold eller i en relation, hvor det er svært at mærke efter, kan din aura vise hvad der vil være godt for dig at gøre.

Ved at kigge på din aura kan jeg fortælle dig om det vil være bedst at handle på dine nuværende bekymringer eller tage den med ro for at se tiden an. Jeg kommer med konkrete muligheder for dig, som du selv kan vælge at bruge i din givende situation ud fra hvad din aura viser. 

Det du ikke selv kan mærke, kan ses i auraen ligesom du heller ikk kan ‘fake’ en aura, da den altid taler sandt.

Vil du gerne blive klogere på:

– Din nuværende situation?

– Hvad dit næste og bedste skridt er?

– Hvordan du passer på dig selv?

– Hvilke områder der er relevante at handle på?

– Dig selv som menneske? 

Sådan foregår en auraclairvoyance

  • Book din tid.
  • Modtag din aurategning + zoomlink på mail.
  • Vær klar online på aftalt tidspunkt.
  • Modtag din 20 minutters clairvoyance via zoom.
aura6

Eksempel på en auraclairvoyance:

Auraens skæve form: Personen står et sted hvor h*n er stresset og har brug for at sænke farten. Der er meget uro omkring vedkommende og det er vigtigt at h*n vægter ro. Der ligger et arbejdsmæssigt pres omkring personen, hvor det bliver vigtigt at sænke præstationerne.

Mave (gul farve): Der er en del uro og tvivl i personens liv, hvor der ikke skal tages store beslutninger ligenu. Det er i stedet vigtigt at personen afventer og ser hvad der kommer til at ske, for der er ved at blive skabt noget nyt, som kræver ro og tålmodighed. Det hænger sammen med arbejdsområdet, så jo mere ro og ‘lænen tilbage’ jo mere klarhed vil der komme over situationen.

Underliv (orange): Personen har en tendens til at blive for alvorlig, så det er også vigtigt at h*n husker at have det sjovt, da hverdagen hurtig kan gå op i for mange kedelige gøremål og bekymringer. Alt hvad der hedder dans, sjov og grin er vigtigt for denne person i øjeblikket. 

Ben/fødder (røde): Personen er en stor tænker, som nemt bekymrer sig om unødvendige ting, hvorfor det (igen) vil være godt at fokusere på roen og nuet gennem stilhed og natur.

Generelt: Ligenu står personen et sted hvor der sker for meget og hvor det vil være bedst at tage den med ro ift. arbejdsområdet. Hvis personen ikke stopper op, vil stress og udefrakommende pres kun blive endnu større og hvis h*n omvendt slapper mere af og afventer situationen med fokus på ro og nærvær, vil der lande noget godt ifm. arbejdet.

(Dette eksempel er kun et udpluk og en lille del af en auraclairvoyance.)

Du får:

> Et indblik i dit her-og-nu – bliv klogere på hvad der rører sig omkring dig ligenu.

> Hjælp til hvordan du kommer videre i din nuværende situation – skal du handle eller afvente eller…

> Et indblik i hvem du er som menneske – og hvilke evner du har.

> En personlig aurategning – som du selv kan printe og gemme.

> Svar på nuværende spørgsmål – og alt det, der fylder i dig.

Jeg vil gerne vide mere om min nuværende livssituation 

Din investering for en aurategning + 20 minutters personlig clairvoyance

Kr. 649,-

podcast (1)

Podcast

Er du nysgerrig på at høre mere om auraen, så har jeg lavet et afsnit om aura i min podcast “Den jordnære spirituelle podcast”, som du kan høre lige her.