Brevkasse

Brevkassen holder ferie t.o.m. uge 31

Få svar på dit clairvoyancespørgsmål her

Jeg besvarer et spørgsmål om ugen og du kan stille spørgsmål om kærlighedsliv, arbejde, personlig udvikling, økonomi, bolig m.m.

Der stilles ikke ind på død, sygdom og 3. person.

Dit spørgsmål og svar bliver offentliggjort her på siden.

Skriv dit spørgsmål i kontaktformularen og få besked via mail hvis dit spørgsmål bliver besvaret.*

Uge 25

Hej Maj.
Jeg har længe haft en kolonihavedrøm og er skrevet op i en forening. Rent mentalt er mit indre barn allerede flyttet ind i et lille havehus, og kan fornemme hvor rart og hyggeligt der er. 
Er bare nået til et punkt hvor jeg ikke helt kan finde ud af, om det er en gammel drøm der blokerer mig og resulterer i at noget andet- og måske meget bedre, i stedet kan vise sig for mig.
Måske vil universet have mig et helt andet sted hen.
Er min drøm om at blive kolonihaveejer noget jeg skal give slip på? Holde fast i? 
Bedste hilsen fra Marie.

Kæreste Marie.
Jeg har en fornemmelse af, at det vil være rigtig godt for dig at have en kolonihave. Du vil komme til at føle et kæmpe frirum og det vil give dig ro. Jeg har også en fornemmelse af, at du vil synes det er en stor mundfuld for dig med at være ansvarlig overfor flere boliger, hvorfor jeg ser du ikke beslutter dig for noget lige i øjeblikket. Det ser ud til at blive mere aktuelt for dig om et par år, så ligenu er der altså ikke så meget energi på at skulle erhverve dig en kolonihave. Jeg skal fortælle dig, at der ligger noget “nyt” til dig i efteråret, jeg ved bare ikke hvad det er. Jeg kan ikke se det, men har en fornemmelse på at det er en ny dør der åbnes og du bliver både lettet og rigtig glad. Jeg kan som sagt desværre ikke se det, så kommer til at lave en lille cliffhanger her.
Rigtig god sommer til dig.
Kærligst Maj.

brevkasse majselv
*Du tilmeldes automatisk mit nyhedsbrev. Det kan til hver en tid afmeldes igen.