Brevkasse

Få svar på dit clairvoyancespørgsmål her

Jeg besvarer et spørgsmål om ugen og du kan stille spørgsmål om kærlighedsliv, arbejde, personlig udvikling, økonomi, bolig m.m.

Der stilles ikke ind på død, sygdom og 3. person.

Dit spørgsmål og svar bliver offentliggjort her på siden.

Skriv dit spørgsmål i kontaktformularen og få besked via mail hvis dit spørgsmål bliver besvaret.*

Uge 21

Kære Maj
Jeg er i syv sind. Det arbejde som jeg brænder for og har haft i en del år, er under forandring. Det betyder mine vilkår bliver forandret i form af arbejdstider og vilkår, og kommer slet ikke til at ligne det jeg i sin tid sagde ja til. Jeg vil kun få aftenvagter og de få dagvagter jeg kommer til at beholde, bliver på en anden afdeling end den jeg plejer.
Jeg er lige flyttet 40 km, for at få kortere til mit arbejde, og havde sådan glædet mig til at bruge mindre tid i bilen, og mere energi på jobbet.
Nu er jeg i tvivl om jeg skal blive. Jeg har ikke lyst til primært at arbejde aften/weekend, men måske det slet ikke er så slemt…
Jeg er begyndt at kigge på andre jobs, også nogen jeg virkelig syntes er spændene, men bliver nervøs ved tanken om at søge dem. 
Hvad skal jeg? Blive eller rejse?
Anne-Sofie

Kæreste Anne-Sofie.
Når jeg mærker ind på din energi ser jeg, at du er ved at være færdig med dette arbejde. Du har rykket dig rigtig meget på det personlige plan inden for de seneste 6 mdr. og ligenu kan dit arbejde ikke følge med. Tiden er inde til noget nyt. Jeg har en fornemmelse af, at du snart finder noget andet og det er noget du bliver rigtig glad for. Jeg kan ikke se hvad det konkret er, men at det er et sted, hvor du hjælper og snakker med andre mennesker. Jeg har en fornemmelse at jobbet ligger til dig kort tid efter sommerferien. Det vil på længere sigt kræve (endnu) en flytning, men det kommer til at være så godt for dig.
Kærligst Maj

brevkasse majselv
*Du tilmeldes automatisk mit nyhedsbrev. Det kan til hver en tid afmeldes igen.