Brevkasse

Få svar på dit clairvoyancespørgsmål her

Jeg besvarer et spørgsmål om ugen og du kan stille spørgsmål om kærlighedsliv, arbejde, personlig udvikling, økonomi, bolig m.m.

Der stilles ikke ind på død, sygdom og 3. person.

Dit spørgsmål og svar bliver offentliggjort her på siden.

Skriv dit spørgsmål i kontaktformularen og få besked via mail hvis dit spørgsmål bliver besvaret.*

Uge 36

Hej Maj
Jeg har lige fået min opsigelse pga. kovid 19, er lidt frustreret da jeg elsker det jeg laver på mit job. Jeg startede 1 marts 2019.
Det mit job består af, er ordrestyrer, priser, salg og en del kundekontakt, pr. telefon og i butikken, det er en grafisk virksomhed, hvor private og selvstændige kommer i butikken.
Jeg vil så gerne have et job hvor jeg har kundekontakt og har mange bolde i luften. Jeg har sidste arbejdsdag d. 30/11.
Jeg håber du kan fortælle om der venter et godt job derude.
Knus Lisa

Kæreste Lisa.
Tak for dit spørgsmål.
Når jeg mærker ind i din energi har jeg altså en stærk fornemmelse af, at du endnu ikke er færdig på dette arbejde. Heller ikke efter d. 30.11. Det er ikke sikkert du bliver lige der hvor du er nu, men jeg ser der bliver rakt nogle hænder frem til dig og som gerne vil hjælpe dig til at finde noget andet. Det er som om at de allerede har noget andet til dig og hjælper dig i gang. Om det er en kunde af virksomheden eller en kollega har jeg svært ved at se, men hjælpen virker til at være meget nær og jeg ser der sker noget her i slutningen af september/start oktober.
Held og lykke med det.
Kærligst Maj

    brevkasse majselv
    *Du tilmeldes automatisk mit nyhedsbrev. Det kan til hver en tid afmeldes igen.