Brevkasse

Få svar på dit clairvoyancespørgsmål her

Jeg besvarer et spørgsmål om ugen og du kan stille spørgsmål om kærlighedsliv, arbejde, personlig udvikling, økonomi, bolig m.m.

Der stilles ikke ind på død, sygdom og 3. person.

Dit spørgsmål og svar bliver offentliggjort her på siden.

Skriv dit spørgsmål i kontaktformularen og få besked via mail hvis dit spørgsmål bliver besvaret.*

Uge 10
Hej
Vil høre om bolig situation og om jeg skal evt flytte? Jeg er alenemor til en dreng, og om jeg evt skal have mig et barn mere eller lade være?
Vh Line

Hej Line.
Du stiller to spørgsmål her, så jeg har valgt at tage udgangspunkt i det første. Når jeg mærker ind i din boligenergi ser jeg, at det vil være godt for dig at flytte, men at det også virker lidt svært og uoverskueligt. Der virker til at komme noget nyt til jer omkring 2021 til foråret og det kommer til at være rigtig godt for jer, da jeg har en fornemmelse af, at I ikke helt trives der hvor I bor nu.
Kærligst Maj

Uge 9
Kan du se om jeg kan mærke folk? Det stikker og prikker i min hud, måske det er fordi der sker så meget! Er ved at åbne mig op eller hvad?
Venlig hilsen Lea

Hej Lea.
Ja for søren! Som jeg ser din energi så er du rigtig meget åben og det vil være godt for dig at “lukke ned”! Det kan du gøre igennem daglig meditation i minimum 15 minutter og gåture i skoven. Jeg ser ikke at du er ved at åbne op, men at du hele tiden har været det og bare kan mærke det endnu tydeligere nu.
Kærligst Maj

brevkasse majselv
*Du tilmeldes automatisk mit nyhedsbrev. Det kan til hver en tid afmeldes igen.