Brevkasse

Få svar på dit clairvoyancespørgsmål her

Jeg besvarer et spørgsmål om ugen og du kan stille spørgsmål om kærlighedsliv, arbejde, personlig udvikling, økonomi, bolig m.m.

Der stilles ikke ind på død, sygdom og 3. person.

Dit spørgsmål og svar bliver offentliggjort her på siden.

Skriv dit spørgsmål i kontaktformularen og få besked via mail hvis dit spørgsmål bliver besvaret.*

Ved du ikke hvad du kan spørge om. Læs med her >>

Uge 3

Kære Maj
Ser du et boligskifte for mig i nær fremtid?
Kh og tak Camilla

 

Kæreste Camilla
Tak for dit spørgsmål.
Når jeg mærker ind i din energi så får jeg et “ja” og ser også at der kommer til at ske noget i begyndelsen af næste år. Jeg har en fornemmelse af at det bliver omkring marts/april måned 2022 og du bliver rigtig glad for det. Det er som om du går i en venteposition, så det er vigtigt at sige, at tingene nok skal falde på plads når tiden er til det.
Kærligst Maj

  Ved at indsende spørgsmål giver jeg tilladelse til at komme på Majselvs nyhedsbrev*

  brevkasse

  Tidligere spørgsmål og svar

  Har kunnet ‘mærke’ før, og savner at have kontakt ….
  Får jeg min nogensinde den evne tilbage?
  Kh Majsen

  Kæreste Majbritt
  Det er forskelligt hvordan vi udvikler os på det spirituelle plan, nogle gange er der meget aktivitet og andre gange ikke.
  Min fornemmelse er, at dine evner er under udvikling og du derfor vil opleve at der sker et “skifte” i din måde at mærke og ‘se’ på.
  Det er ikke fordi du er ved at miste dem, men tænk det mere som i at du er ved at udvikle dig som person og derfor skal dine evner også følge med.
  Jeg vil anbefale dig at opsøge nogle steder, hvor du kan få sat lidt mere ‘fut’ i dine evner, så du også selv bliver (mere) bevidst om hvordan du skal/skal ikke bruge dem. Et kursus eller lignende vil være rigtig godt for dig.
  Kærligst Maj

   

  Hej Maj.
  Kan du se noget om hvornår jeg får min egen lille familie?
  Kærligst Mette

  Hej kæreste Mette.
  Tak for dit spørgsmål.
  Når jeg mærker ind i energien så ser jeg at der kommer til at gå et par år endnu. Jeg har en klar fornemmelse af, at du endnu ikke er klar til det endnu på trods af at du føler du er. 
  Min fornemmelse er at der kommer til at gå imellem 2 1/2 – 3 år før du får din egen lille familie.
  Kærligst Maj

  Hej Maj
  Hvor længe vil der gå før jeg kan slippe min ex-mand fuldstændig og have det godt med det?
  Kærligst Birgit

  Kæreste Birgit.
  Tak for dit spørgsmål.
  Når jeg mærker ind i din energi, så er min fornemmelse at der kommer til at gå et par år endnu. Det er som om at du endnu ikke helt har sluppet taget i ham – ikke at I skal finde sammen igen, men ift. at få bearbejdet og tænkt en masse ting igennem. Giv dig god tid. Jeg ser at skoven og især at kigge på bladene er vigtigt for dig, så jeg har en fornemmelse af, at når du rammer efteråret 2023, så vil du være dig selv igen.
  Glædelig jul til dig.
  Kærligst Maj

  Er jeg på den rette arbejdsplads eller får du noget andet til mig indenfor en bestemt tidshorisont?
  /Bodil

  Hej Bodil
  Tak for din besked.
  Når jeg mærker ind i din arbejdsenergi ser jeg at du ikke længere matcher dit arbejde, som du tidligere har gjort. Det er som om du gerne vil videre og udvikle dig endnu mere og det kan denne arbejdsplads ikke blive ved med at give dig.
  Jeg får en fornemmelse af at det kommer til at tage lidt tid før du kommer fra dit nuværende arbejde og det vil føles langtrukken for dig, men der er noget nyt i sigte. Jeg fornemmer er at der kommer til at gå op til 1 1/2 – 2 års tid før du finder et andet arbejde. 
  Jeg ønsker dig pøj pøj med det.
  Kærligst Maj 

  Hvornår kommer der en partner til mig?
  Mvh Inger

  Hej Inger.
  Tak for dit spørgsmål.
  Når jeg mærker ind i din kærlighedsenergi så har jeg en fornemmelse af, at der kommer til at gå 1 1/2 – 2 år endnu. Jeg ser en mand omkring dig ved efterårstid, så min fornemmelse er at det er omkring sept./okt.
  Kærligst Maj

  *Du tilmeldes automatisk mit nyhedsbrev. Det kan til hver en tid afmeldes igen.