KUN FOR TIDLIGERE ELEVER PÅ MAJSELVS CLAIRVOYANCEUDDANNELSE

Dagens tema:

Clairvoyancetræning
Lær at tiltrække de rigtige (kunder)

Er det ved at være længe siden du har har lavet clairvoyance, kommer du ikke helt udover rampen eller savner du blot at være sammen med andre, der også laver clairvoyance ligesom dig?

Kom og genoptræn eller vedligehold clairvoyancemusklen sammen med andre, der har gået den samme vej som dig og bliv klogere på, hvordan du kan tiltrække dem som du skal hjælpe.

Clairvoyancezoom

Vi zoomer helt ind på clairvoyancemusklen og træner den!

Tiltræk de rigtige (kunder)

Om du er selvstændig eller ej, så bliv klogere på hvordan du tiltrækker dem, som DU skal hjælpe

Kun for dig der er uddannet ved Majselv

Vær med andre der har gået den samme vej som dig

Clairvoyance skal være sjovt

Ellers bliver det sgu for kedeligt

Kom og videreudvikl dine clairvoyante evner

Lørdag d. 27. august kl. 10 – 16
på Engelstoft 1, Elev, 8520 Lystrup
Kr. 399,-

Dagen bliver kun gennemført ved minimum 4 deltagere

Kalder alle uddannede clairvoyante der er klar til (endnu) mere udvikling

Som noget helt særligt har jeg lavet denne dag med fokus på at træne din clairvoyance og blive klogere på, hvordan du kan tiltrække lige præcis dem, som du skal hjælpe; de optursmennesker der giver dig energi og er klar til at udvikle sig (dem elsker vi nemlig allesammen).

Jeg ved at nogle af jer er godt i gang med jeres egen lille biks eller overvejer at starte op. Der er også flere der endnu slet ikke ønsker at arbejde selvstændigt, så der er en palette af forskellige mennesker og dét er fedt (og lærerigt).

Selvom du hverken er gået selvstændig eller tænker at blive det, så betyder det ikke, at du ikke får noget ud af denne dag. Tværtimod. Som du sikkert allerede ved (og fandt ud af på uddannelsen), så hænger clairvoyance og selvudvikling nøje sammen, så hvis du er klar til at rykke dig et step på det personlige plan, så kom og vær med til en hyggelig dag med fuld smæk på clairvoyance, grin og godt humør.

Den der (vigtige) clairvoyancemuskel!

Selvom det for nogle af jer efterhånden er ved at være længe siden I blev færdige på clairvoyanceuddannelsen og måske ikke rigtig har fået lavet så meget clairvoyance, så kan vi altså ikke komme udenom, at træning er med til at gøre os til dygtige clairvoyante.

Clairvoyancemusklen er ligesom hvilken som helst anden muskel, en muskel der skal passe, plejes og trænes for at blive stærk.

Jo mere vi træner, jo mere udvikler vi os og jo mere nuanceret bliver vores clairvoyance og dét er smart.

På denne dag sætter vi fokus på din clairvoyancemuskel og træner den, så du kan få gejsten og selvtilliden (igen) til at kunne hjælpe de mennesker, som står og mangler din hjælp derude i verden.

Og – ligesom så meget andet – så er det altid sjovere at træne sammen med andre.

Tiltræk de rigtige (kunder)

Det er ikke sjovt at lave clairvoyance (eller i det hele taget snakke) med folk, som slet ikke kan rokkes eller flyttes en meter! De hører ikke rigtig hvad du siger og vil egentlig bare gerne fixes. De vil have du skal ordne deres problemer og ærligt, så er det virkelig noget der dræner! 

Ved at lave et indre energiarbejde og være bevidst om dette kan vi tiltrække de mennesker, som er klar til at rykke, kigge indad og som endda giver os energi, selvom det er os der hjælper dem og dét er virkelig fedt. (Noget af det bedste jeg ved, når jeg laver clairvoyance).

Jeg vil gøre dig klogere på hvad du specifikt kan gøre for at tiltrække de rigtige mennesker, som du kan og skal hjælpe på deres vej.

Har du endnu ikke lavet dit indre arbejde, så er det svært for personerne at finde dig.

Et møde, et samarbejde, et netværk?

Alle der kommer har det tilfælles at de er uddannede clairvoyante ved Majselv og måske der kunne sidde en iblandt de andre, som du kunne have lyst til at lave et samarbejde med, give nogle råd, spørge om noget eller lignende. 

Mulighederne er mange og det er kun dig selv der sætter begrænsningerne.

Dagens program:

Kl. 10.00 velkomst, åbnemeditation, clairvoyance i grupper og 1:1

Kl .12.00 – spisepause med eget medbragt mad (der ligger en skov 1 km derfra, hvor man kan gå en lille tur hvis man vil)

Kl. 13.00 – Oplæg + øvelser om hvordan du tiltrækker de rigtige (kunder) 

Kl. 14.30 – Clairvoyanceøvelser

Kl. 16.00 – Slut

Jeg har snacks, the og kaffe med til pauserne, som vi løbende holder undervejs.

Pris for deltagelse

Kun kr. 399,-
Beløbet er inkl. moms