clairvoyance majselv

Book en tid

Jeg laver ikke afdødekontakt. Ønsker du det, vil jeg anbefale dig at opsøge en anden clairvoyant

Jeg gætter på at du er her fordi du:

→ er et fintfølende menneske, der har svært ved at navigere rundt i alle de mange følelser og indtryk du mærker i løbet af en dag.

→ lader bedst op alene, men har svært ved at få det praktiseret.

→ har interesse for den spirituelle verden (og har måske oplevet nogle uforklarlige ting).

→ har brug for et skub i en anden retning.

→ bliver hurtig drænet, når du er sammen med andre i længere tid.

→ ønsker vished omkring egne evner, kompetencer og styrker, så du kan se dig selv i et andet lys.

Du står lige nu i en livsovergang og gennemgår en udfordring, hvor det kan være svært at vide om du skal gå til højre eller venstre.

Jeg kan hjælpe dig!

clairvoyance

Med mine 11 års erfaring inden for clairvoyance og selvudvikling ved jeg hvad der skal til for at hjælpe dig.

Min mission er at hjælpe dig til at stå stærkere i dig selv igennem mine 1:1 sessioner, hvor jeg fokuserer på dine evner og ressoucer, som du måske endnu ikke har opdaget eller glemmer at bruge.

Jeg har altid haft evnerne og ønskede i mange år at pakke dem væk, indtil jeg fandt en clairvoyanceuddannelse i 2010, hvor jeg lærte at bruge dem på den rigtige måde.

Siden jeg startede “Majselv” i 2016 har jeg hjulpet over 2.000 dejlige personer igennem mine online kurser, 1:1 sessioner, forløb og clairvoyanceuddannelse.

Inden jeg selv tog uddannelsen kæmpede jeg med min egen sensitivitet, men bruger den nu idag til at hjælpe og løfte andre mennesker til at stå stærkere i sig selv.

Jeg elsker at se den positive udvikling andre skaber igennem mine kurser, 1:1 sessioner, forløb osv.

I en clairvoyancesession er det min opgave at formidle det videre jeg ser der ligger i dine energier.

Er der noget jeg ikke naturligt kommer ind på, så er du mere end velkommen til at spørge ind.

Clairvoyance er vejledende og igennem sessionen ser jeg de muligheder der ligger på din vej i livet.

Mine sessions foregår både fysisk ved mig eller online igennem FaceTime eller mail.

Det siger andre:

 • Gitte Nyhus Lundorff

  Kære Maj! Jeg har flere gange fået mail clairvoyance fra dig og det har været spot on. Mange ting vidste jeg allerede, men blev bekræftet i det jeg mærkede. Nu har jeg også prøvet en korttrækning hos dig…hold da op…endnu engang blæser du mig bagud, hvor er du dygtig. Jeg fik en korttrækning med så mange svar, så mange hints til at komme videre. Jeg rykker for hver gang vi er i kontakt, jeg er så meget på vej. Glæder mig allerede til min næste et eller andet med dig.

  Af hjertet tak.

  Gitte Nyhus Lundorff
 • Dinna Larsen-Ledet

  Spændende, givende og lærerig oplevelse hos Maj. Hun er super dygtig, varm og man føler sig tryg hos hende. Gik derfra med lige det jeg søgte; en bedre, mere nuanceret indsigt i de ting jeg synes fylder meget + fik sat ord på en masse, jeg ikke selv har kunnet nå frem til. Så tak for dig Maj.

  Dinna Larsen-Ledet
 • Benedikte Dahl Nielsen

  Maj er utrolig sød og imødekommende. Med hånden på hjertet troede jeg ikke på clairvoyance, men jeg gav det en chance. Jeg må erkende at hun fanger ufattelig mange spots. Hun er direkte, og giver dig under alle omstændigheder inputs, som positivt giver dig noget at tænke over. Du går derfra med et smil på læben. Det har været utrolig inspirerende. Jeg giver hermed min varmeste anbefaling.

  Benedikte Dahl Nielsen
 • Jannika V S Larsen

  Har lige haft en super god online Clairvoyance med Maj hun så mig helt ind i hjertet  Hun fik løftede min energi og gav mig tro på min fremtid bliver som jeg ønsker  Mange tak Maj 

  Jannika V S Larsen
 • Ida Handgård Reffsøe

  Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved Maj i denne uge. Hun kunne fortælle rigtig meget om mig, og om hvordan jeg har det lige nu. Jeg har godt kunne mærke der har været noget i min krop, men har ikke selv kunne sætte ord på hvad det var. Lidt vildt at et andet menneske kan læse en på den måde. Fra nu af står den på “Ida tid” og finde de lyse ting i mit liv.  
  (Elsker min “boble” familie på 3)

  Alt det bedste til dig Maj

  Ida Handgård Reffsøe
 • Christina Rou

  Det var helt fantastisk at besøge Maj og hvor gav det bare svar på mange ting. Hun ramte fuldstændig plet på mange af de ting jeg søgte svar og mening omkring. 
  Jeg vil helt sikkert bruge hende igen.

  Christina Rou

Det er muligt for dig at komme videre

Når du lever et liv som ikke er i harmoni med det liv du drømmer om, så kan det være med til at “slukke dit lys” og du kan have en følelse af irritation, ensomhed og splittelse. Dit hjerte er dit indre kompas og når du vælger ikke at følge det, så vælger du at gå imod din mest naturlige vejviser.

Jeg møder dagligt folk, som alt for ofte glemmer at se deres kæmpe evner, fordi de ganske enkelt ikke ved, hvilke redskaber og muligheder de besidder. Ved at rumme, acceptere og bruge alle dine evner korrekt, kan du leve et lettere liv i større balance og uden for mange bekymringer.

Du har i længere tid levet med udfordringerne uden at vide, hvordan de kunne løses, men føler stadigvæk ikke at det hjælper. Du har måske prøvet på at negligere dine talenter og muligheder, abstrahere fra dine følelser og lade dig flyde med strømmen; gøre som de andre.

Clairvoyance hjælper dig i mål 

Dine bekymringer og udfordringer kan løses ved hjælp af clairvoyance. For mig er clairvoyance en intuitiv metode til at nå ind og mærke efter hvem du er, når det er svært for dig selv at gøre det. Jeg har arbejdet med clairvoyance i 11 år og for mig er det ikke hokus pokus, men en måde at komme i kontakt med menneskers sande jeg på.

Det er mit ønske at hjælpe dig med at nå ind til kernen af dig selv og hvis jeg kan hjælpe dig på din vej i din livsproces, så er jeg glad.

Har du brug for at blive afklaret på om clairvoyance er noget for dig.

Jeg har respekt for at du overvejer din retning mod din proces. Jeg ringer dig gerne op og vi kan tage en snak om dit behov og muligheder

Ja tak, du må gerne ringe mig op

Din selvkærlige investering:

Clairvoyance – ca. 50 min 
via FaceTime eller fysisk
Kr. 1.500,- inkl. moms

15 min. telefonclairvoyance
kr. 550,- inkl. moms

Ét clairvoyancespørgsmål
kr. 250,-

Book en tid

Ved booking tilmeldes du automatisk mit nyhedsbrev, som kan afmeldes til hver en tid