Jeg gætter på at du er her fordi du:

→ er et fintfølende menneske, der har svært ved at navigere rundt i alle de mange følelser og indtryk du mærker dagligt.

→ lader bedst op alene, men har svært ved at få det praktiseret.

→ har interesse for den spirituelle verden. 

→ har brug for et skub i en anden retning.

→ bliver hurtigt drænet, når du er sammen med andre i længere tid.

→ ønsker vished omkring egne evner, kompetencer og styrker, så du kan se dig selv i et andet lys.


Jeg var nået til et sted hvor jeg følte mig rodløs og ikke rigtig kunne komme videre.

 

“Jeg var nået til et sted hvor jeg følte mig rodløs og ikke rigtig kunne komme videre. Det var som om noget blokerede for min glæde og jeg kunne ikke rigtigt mærke mig selv. Jeg er blevet bedre til at håndtere de små hverdagsudfordringer og hviler meget mere i mig selv igen. Jeg kan på det varmeste anbefale Maj. Hun er utrolig autentisk, professionel og nærværende i hendes tilgang til clairvoyance.”

Heidi Hjorth

heidi anmeldelse

Det er muligt for dig at komme videre

Når du lever et liv som ikke er i harmoni med det liv du drømmer om, så kan det være med til at “slukke dit lys” og du kan have en følelse af at ‘gå alene’ eller føle en indre uro, der kan være svær at sætte ord på. Dit hjerte er dit indre kompas og når du vælger ikke at følge det, så vælger du at gå imod din mest naturlige vejviser.

Jeg møder dagligt folk, som alt for ofte glemmer at se deres kæmpe evner, fordi de ganske enkelt ikke ved, hvilke redskaber og muligheder de besidder. Ved at rumme, acceptere og bruge alle dine evner korrekt, kan du leve et lettere liv i større balance og uden for mange bekymringer.

Du har i længere tid levet med udfordringerne uden at vide, hvordan de kunne løses, men føler stadigvæk ikke at det hjælper. Du har måske prøvet på at negligere dine talenter og muligheder, abstrahere fra dine følelser og lade dig flyde med strømmen; gøre som de andre.

Majselv uden baggrund

Clairvoyance hjælper dig i mål

Dine bekymringer og udfordringer kan løses ved hjælp af clairvoyance. For mig er clairvoyance en intuitiv metode til at nå ind og mærke efter hvem du er, når det er svært for dig selv at gøre det. Jeg har arbejdet med clairvoyance i 14 år og for mig er det ikke hokus pokus, men en måde at komme i kontakt med menneskers sande jeg på.

Det er mit ønske at hjælpe dig med at nå ind til kernen af dig selv og hvis jeg kan hjælpe dig på din vej i din livsproces, så er jeg glad.

Det her hjælper clairvoyance med

Igennem clairvoyance vil du…

– blive klogere på din nuværende livsproces.
– være mere afklaret ift. hvad dit næste skridt er.
– se din livsproces fra flere perspektiver, så du nemmere kan træffe valg. 
– mærke en større ro.
– se tingene mere klart.

Polterabend

Giv bruden en uforglemmelig oplevelse

6 – 12 deltagere

En præsentation af hvad clairvoyance er og hvad det kan.

Bruden får 1:1 20/60 minutters clairvoyance i enrum.

Deltagere får alle clairvoyante budskaber igennem tarotkort.

Venindeaften

Få 1:1 clairvoyance imens du hygger med veninderne

6 – 8 deltagere

En præsentation af hvad clairvoyance er og hvad det kan.

Deltagere får 1:1 20 minutters clairvoyance i enrum.

Imens kan I andre hygge sammen i et andet rum.

Har du brug for at blive afklaret på om clairvoyance er noget for dig

Jeg har respekt for at du overvejer din retning mod din proces. Jeg ringer dig gerne op og vi kan tage en snak om dit behov og muligheder

Din selvkærlige investering:

Clairvoyance – ca. 60 min
via FaceTime/zoom eller fysisk
kr. 1.000,-

15 min. telefonclairvoyance
kr. 450,-

Ét clairvoyancespørgsmål
kr. 250,-

Ofte stillede spørgsmål

Clairvoyance 

Under en clairvoyance session “kigger” jeg på din energi og hvad der er vigtigt for dig at vide lige nu og her. Clairvoyance er 100% vejledende og når jeg laver clairvoyance er de beskeder jeg får, nogle muligheder som du kan vælge at bruge i dit liv. Clairvoyance er en metode til at arbejde med selvudvikling på og  du vil igennem clairvoyance blive klogere på dig selv. Jeg har arbejdet med clairvoyance siden 2009. Clairvoyance foregår enten ved mig fysisk i Lystrup ved Aarhus eller online via FaceTime eller Zoom. Hvis du har nogle spørgsmål du ønsker at få besvaret, så kan du stille dem under en clairvoyance. Clairvoyance hjælper dig med at blive klogere på hvilken vej du skal gå og/eller hvordan du bedst muligt kan passe på dig selv. Clairvoyance er en intuitiv behandlingsform, hvor jeg bruger mine evner til at “stille” ind på dig og din energi.   

Clairvoyance Århus

Majselv holder til i Elev, som ligger lidt udenfor Århus. Det er muligt at tage letbanen fra Århus til Elev. I Århus er der også mulighed for at tage bussen ud til Majselv i Elev for at få clairvoyance. Jeg har personligt selv gået på forløb om clairvoyance i Århus og tog ligeledes clairvoyanceuddannelsen i Århus. Clairvoyance uddannelsen lå i det centrale Århus, hvor jeg lærte at bruge clairvoyance på andre mennesker. Århus er en fantastisk by med en masse muligheder

Clairvoyantuddannelse

Vil du gerne uddanne dig som clairvoyant, så er clairvoyantuddannelsen måske noget for dig. Som certificeret clairvoyant vil du lære hvordan du modtager clairvoyante beskeder og formidler dem videre til andre. Min clairvoyantuddannelse fokuserer på at fremme dine spirituelle evner og gøre dig klogere på, hvordan du kan lære at bruge dine evner på andre. Min clairvoyantuddannelse strækker sig over et år og hjælper dig igennem de nødvendige undervisningstrin, så du til sidst kan udøve clairvoyance på andre. Under clairvoyantuddannelsen lærer du hvordan du “stiller ind” på andre folks energier og hvordan du adskiller egne følelser og fornemmelser fra andres. På clairvoyantuddannelsen vil du opleve at arbejde med forskellige spirituelle emner, som chakrakendskab, de psykiske evner, energiarbejde, beskyttelse  og meget mere. Du vil komme til at udvikle dine evner i et fællesskab med trygge rammer og plads til fordybelse og nærvær. Clairvoyantuddannelsen afholdes i Sabro uden for Århus med lyse lokaler og rolige omgivelser. Der er plads til overnatning på stedet.

Clairvoyance weekendkursus

Clairvoyanceuddannelsen bliver afholdt ligesom et weekendkursus, hvor vi mødes fredag + lørdag en gang om måneden 10 gange ialt. På uddannelsen mødes vi fredage kl. 17.30 – 22.00 og lørdage kl. 8.30 – 16.00. Der er undervisningsfri om søndagen, så du også har mulighed for at slappe af og holde lidt weekend. Som på et almindeligt clairvoyance weekendkursus