CLAIRVOYANCE

Må dit lys shine og blænde hele verden

Få vished omkring, hvordan du kan stå stærkt i dig selv som det fantastisk menneske du er 

Book en tid

OBS! 
Jeg laver ikke afdødekontakt. Ønsker du det, vil jeg anbefale dig at opsøge en anden clairvoyant

– Vil du gerne have mere overskud og stå stærkere i dig selv, så du kan leve et liv ud fra dine egne værdier – og ikke andres?

– Ønsker du at “bryde ud” og lade dit lys shine, så du kan leve det liv som du ønsker dig?

– Har du brug for et skub i en anden retning?

– Ønsker du en større indsigt i det der fylder i dine nuværende livsprocesser, så du kan slippe bekymringerne og skabe et større overblik?

– Har du svært ved at tage dine egne beslutninger?

– Vil du have vished omkring egne evner, kompetencer og styrker, så du kan se dig selv i et andet lys?

Du står lige nu i en livsovergang og gennemgår en udfordring, hvor det kan være svært at vide om du skal gå til højre eller venstre.

Det er muligt for dig at komme videre 

Når du lever et liv som ikke er i harmoni med det liv du drømmer om, så kan det være med til at “slukke dit lys” og du kan have en følelse af irritation, ensomhed og splittelse. Dit hjerte er dit indre kompas og når du vælger ikke at følge det, så vælger du at gå imod din mest naturlige vejviser

Jeg møder dagligt folk, som alt for ofte lader deres lys blive slukket fordi de ganske enkelt ikke ved, hvilke redskaber og muligheder de besidder. Ved at tillade dig selv at rumme, acceptere og bruge alle dine evner korrekt, kan du leve et lettere liv og lade lyset shine og blænde hele verden.

Du har i længere tid levet med udfordringerne uden at vide, hvordan de kunne løses, men føler stadigvæk ikke at det hjælper. Du har måske prøvet på at negligere dine talenter og muligheder, abstrahere fra dine følelser og lade dig flyde med strømmen; gøre som de andre.

Clairvoyance åbner dit hjerte 

Dine bekymringer og udfordringer kan løses ved hjælp af clairvoyance. For mig er clairvoyance en intuitiv metode til at nå ind og mærke efter hvem du er, når det er svært for dig selv at gøre det. Jeg har arbejdet med clairvoyance i 11 år og for mig er det ikke hokus pokus, men en måde at komme i kontakt med menneskers sande jeg på.

Det er mit ønske at hjælpe dig med at nå ind til kernen af dig selv og hvis jeg kan hjælpe dig på din vej i din livsproces, så er mit hjerte glad.

Modtag et tip

Ønsker du at modtage et tip til, hvordan du undgår at blive drænet, når du er sammen med andre mennesker

Ja tak

Kig med på videoen nedenfor og hør mere om hvad clairvoyance er:

I mine clairvoyancesessioner fokuserer jeg på dig og din videreudvikling. 

Derfor kommer jeg naturligt ikke ind på hvor mange børn eller børnebørn du har eller får,
din arbejdsbeskæftigelse om du er gift, har kæreste eller lignende.

Det er min opgave at formidle det videre jeg ser der ligger i dine energier. Er der noget jeg ikke har fortalt, så er du mere end velkommen til at spørge ind.

Jeg kan ikke se alt.

Clairvoyance er ligeledes vejledende og du vælger selv hvad du vil tage med dig fra sessionen.

Om Maj

clairvoyance

Det er vigtigt, at du føler dig tryg i en clairvoyancesession. Derfor er det også vigtigt, at du finder den rette clairvoyant, som du føler er rigtig for dig.

Jeg er uddannet clairvoyant og har igennem mine 11 års erfaring hjulpet folk med selvudvikling og vejen til at kunne stå stærkere i deres lys og skinne. 

Mine sessions foregår både fysisk ved mig og online igennem FaceTime eller mail.

Hvilke clairvoyancespørgsmål kan du stille en clairvoyant? 

Læs mit blogindlæg her om hvilke spørgsmål du kan stille en clairvoyant.

Har du brug for at blive afklaret på om clairvoyance er noget for dig.

Jeg har respekt for at du overvejer din retning mod din proces. Jeg ringer dig gerne op og vi kan tage en snak om dit behov og muligheder

Ja tak, du må gerne ringe mig op

Din selvkærlige investering:

Clairvoyance – ca. 50 min 
Via skype, FaceTime eller her
Kr. 1.500,- inkl. moms

Skriftlig clairvoyance 
Jeg besvarer max. 3 spørgsmål og ellers anbefaler jeg en fuld clairvoyance
kr. 550,- inkl. moms

15 min. telefonclairvoyance
kr. 550,- inkl. moms

Det siger andre om mine clairvoyancer:

 • Gitte Nyhus Lundorff

  Kære Maj! Jeg har flere gange fået mail clairvoyance fra dig og det har været spot on. Mange ting vidste jeg allerede, men blev bekræftet i det jeg mærkede. Nu har jeg også prøvet en korttrækning hos dig…hold da op…endnu engang blæser du mig bagud, hvor er du dygtig. Jeg fik en korttrækning med så mange svar, så mange hints til at komme videre. Jeg rykker for hver gang vi er i kontakt, jeg er så meget på vej. Glæder mig allerede til min næste et eller andet med dig.

  Af hjertet tak 

  Gitte Nyhus Lundorff
 • Dinna Larsen-Ledet

  Spændende, givende og lærerig oplevelse hos Maj. Hun er super dygtig, varm og man føler sig tryg hos hende. Gik derfra med lige det jeg søgte; en bedre, mere nuanceret indsigt i de ting jeg synes fylder meget + fik sat ord på en masse, jeg ikke selv har kunnet nå frem til. Så tak for dig Maj.

  Dinna Larsen-Ledet
 • Benedikte Dahl Nielsen

  Maj er utrolig sød og imødekommende. Med hånden på hjertet troede jeg ikke på clairvoyance, men jeg gav det en chance. Jeg må erkende at hun fanger ufattelig mange spots. Hun er direkte, og giver dig under alle omstændigheder inputs, som positivt giver dig noget at tænke over. Du går derfra med et smil på læben. Det har været utrolig inspirerende. Jeg giver hermed min varmeste anbefaling.

  Benedikte Dahl Nielsen
 • Jannika V S Larsen

  Har lige haft en super god online Clairvoyance med Maj hun så mig helt ind i hjertet  Hun fik løftede min energi og gav mig tro på min fremtid bliver som jeg ønsker  Mange tak Maj 

  Jannika V S Larsen
 • Ida Handgård Reffsøe

  Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved Maj i denne uge. Hun kunne fortælle rigtig meget om mig, og om hvordan jeg har det lige nu. Jeg har godt kunne mærke der har været noget i min krop, men har ikke selv kunne sætte ord på hvad det var. Lidt vildt at et andet menneske kan læse en på den måde. Fra nu af står den på “Ida tid” og finde de lyse ting i mit liv.  
  (Elsker min “boble” familie på 3)

  Alt det bedste til dig Maj

  Ida Handgård Reffsøe
 • Christina Rou

  Det var helt fantastisk at besøge Maj og hvor gav det bare svar på mange ting. Hun ramte fuldstændig plet på mange af de ting jeg søgte svar og mening omkring. 
  Jeg vil helt sikkert bruge hende igen.

  Christina Rou

Er du klar til at shine som det unikke menneske du er?

Book en tid