10 myter om clairvoyance

Det er ærligt ikke altid helt let at forklare andre folk (der måske ikke lige kender så meget til den åndelige verden) om clairvoyance og hvordan jeg arbejder med det.

Hvis du selv er meget interesseret i clairvoyance og den spirituelle verden, så kender du sikkert selv de mange opklarende, nysgerrige eller kritiske spørgsmål der kan være fra andre om emnet.

Jeg kender det og jeg griner honestly også selv med, når jeg får stillet de lidt sjove og skæve spørgsmål.

Læs også: “7 ting du ikke skal byde et antennemenneske”

Jeg var for nogle år siden til et bryllup, hvor en (godt bedugget) kvinde kom hen og kiggede mig (næsten) lige i øjnene og sagde “Ej!! Kan du så læse mine tanker? Dét er sgu´da spændende!”

Der er lige så mange myter som der er spørgsmål omkring clairvoyance og hvis du allerede kender mig, så ved du også, at jeg er en fortaler for at trække det helt ned til jorden så (næsten) alle kan være med. I hvert fald dem der gerne vil arbejde med det.

Clairvoyance er hverken hokus pokus eller tankelæsning, men (hvis du spørger mig) et fantastisk hjælpemiddel til at blive klogere på sig selv og andre.

Læs også: “3 tips til at finde den rette clairvoyant”

HERUNDER HAR JEG RIDSET 10 MYTER OM CLAIRVOYANCE OP:

Clairvoyante kan trylle.
Clairvoyance er ikke forbundet med trylleri eller hokus pokus. Det kan godt være at det (for nogen) kan virke lidt mærkeligt, at vi kan “se” ind i fremtiden eller fortiden, men det har altså intet med trylleri at gøre.

En clairvoyant googler sine kunder.
Jeg kunne aldrig finde på at finde oplysninger om personen jeg skal guide igennem en clairvoyance inden h*n kommer. Jeg har kæmpe respekt for det jeg laver og vil føle det er kæmpe snyd, at indhente nogle oplysninger om en anden.

Alt hvad en clairvoyant siger er rigtigt
Det er aldrig helt muligt at være 100% rigtig i de clairvoyante forudsigelser og derfor er det også rigtig vigtigt at tænke clairvoyance som en vejledning.

Clairvoyance kan forudsige LOTTO-tal
Nej, det er ikke på denne måde vi arbejder med clairvoyance på. Den anvendes udelukkende til personlig udvikling og ikke på at forudsige spilresultater eller LOTTO-tal.

Som clairvoyant kan du læse andre folks tanker.
Det kunne ellers være mega fedt. Jeg husker tydeligt at jeg havde ønsket dengang jeg gik i 2. klasse og nogle andre piger hviskede sammen om noget jeg ikke kunne høre. Men nej, desværre. Vi kan ikke læse andre folks tanker.

En afdød ligner en zombie eller et væsen fra en uhyggelig gyserfilm
Nej, en afdød ligner for det meste sig selv som dengang h*n levede her på jorden. Nogle gange er de på samme alder som da de gik bort og andre gange viser de sig frem, som da de var yngre. En afdød er det samme som et energiaftryk og altså blot et “billede” eller et kort “aftryk” af personen.

En clairvoyant ser hele tiden ånder og væsener.
Hvis vi hele tiden så og mærkede ting fra den åndelige verden, så tror jeg vi hurtigt ville blive skøre. Vi er lukket og arbejder iøvrigt heller ikke når vi har fri.

Når du er clairvoyant så hører du stemmer.
Vist ikke så mange andre stemmer end mine egne tanker. Når vi laver clairvoyance er det rigtigt, at vi igennem vores klarhørelse kan “høre” beskederne fra den åndelige verden.

Clairvoyante er skøre.
Det er meget muligt at der er nogle clairvoyante der er lidt skøre, men jeg tror nu at de fleste af os er helt normale, som alle andre mennesker.

En clairvoyant går med velourtøj, har håret i en lang fletning, går uden BH, bruger røgelsespinde og har en krystalkugle.
Det er svært at sætte ét særlig kendetegn på en clairvoyant og jeg tror at vi er ligeså mange forskellige clairvoyante, som der er mennesker på jorden.

Læs også: “Hvilke clairvoyancespørgsmål kan du stille en clairvoyant?”

Det er slet ikke så mystisk og anderledes at være clairvoyant!

Kærligst Maj.