Kan alle blive clairvoyant?

Jeg blev forleden interviewet af en flok søde elever fra en 5. klasse på en skole i Aarhus, der var igang med et ugeprojekt, hvor de skulle lave en avis. De fandt mig via Google og ønskede at vide mere om clairvoyance og det jeg laver.
Jeg synes selv at spørgsmålene var interessante og vil derfor gerne svare på dem her, så du også kan få glæde af mine svar:

Har du altid haft evnerne
Ja, jeg er født med evnerne men lærte først at bruge dem rigtigt som 27 årig, hvor jeg begyndte på clairvoyanceuddannelsen.

Kan alle blive clairvoyant?
Ja, igennem træning og selvudvikling. 
Hvordan?
Det gælder i bund og grund om at “slukke” for alt det du ikke kan bruge i dit liv, for hvis du hele tiden er bundet af noget der ikke gør dig glad, så er det svært at mærke efter. Ligeledes er det også vigtigt, at du træner dig selv i at blive bedre til at mærke efter; sluk din smartphone, så du bedre kan mærke hvad du føler i stedet for at blive “dopet” og proppet med en masse (måske ligegyldige) informationer. Gå en tur i skoven og mærk kulden, varmen og lyt til bladenes bevægelser i vindens susen. Kig ud af vinduet og mærk hvordan det er at være tilstede nu og her.

Når du skruer ned for “larmen” i verden så er det nemmere at lytte til dig selv.

Når du lytter til dig selv, så er det nemmere at åbne op for din intuition og dine spirituelle evner.

Træn dig selv i at mærke efter og gør mere af det, der gør dig glad.

Læs også: “En pleaser lever i frygt”

Kan alle clairvoyante noget forskelligt?
Ja, nogle er dygtige til afdødekontakt imens andre finder det meget nemmere at se tidligere liv eller tune ind på job og økonomi. Jeg er selv dygtig til at se hvad folk tumler med i nuet og finde frem til, hvad personen skal ændre for at få det bedre. Derudover får jeg også konkrete beskeder om fremtiden.

Er du bange for de døde?
Nej! De afdøde er ikke som i gyserfilm, hvilket jeg tror, at mange tænker det er. De afdøde sjæle er energi og ikke noget at være bange for. Deres tilstedeværelse kan sammenlignes med en stemning – at du mærker en særlig stemning et bestemt sted i huset eller lignende er ofte et tegn på, at der er en afdød tilstede.

Læs også: “Jeg elsker dig”

Hvordan mærker du der er en afdød tilstede?
Jeg fryser eller ryster i kroppen.

Hvordan kan du bevise, at det du laver virker?
Det er ikke vigtigt for mig, at clairvoyance kan bevises i en videnskabelig sammenhæng, men mere at dem der kommer til mig kan bruge det, de får. Jeg får tit henvendelser fra nogle af dem, der har været ved mig, der fortæller, at det jeg har sagt er sket eller de har fået en større ro i en given situation.

Har du selv yderligere spørgsmål så er du velkommen til at skrive nederst i kommentarfeltet.

Ønsker du at læse mere og blive klogere på, hvordan jeg laver clairvoyance, så kan du læse mere her

God aften.
Kærligst Maj.

Kunne du lide hvad du læste, så er du velkommen til at give indlægget et like ved at trykke på den blå \”synes godt om\”-knap.