Mit kompetenceområde inden for clairvoyance

Jeg mærker dig i nuet

Der findes et hav af forskellige clairvoyante såvel som, der også findes mange forskellige kokke, lærere, sælgere m.m. Vi kan alle vores håndværk, men vi gør det på forskellige måder.

I min rejse som clairvoyant, er jeg blevet klogere på min egen kunnen og kompetencer inden for mit felt. Vi kan altid blive bedre og løfte os selv inden for forskellige områder i faget og det jeg ikke evner lige nu, kan være jeg interesserer og uddanner mig for senere hen.

Læs også: “3 tips til at finde den rette clairvoyant”.

Når man går til clairvoyant er min opfattelse, at mange ønsker svar på en række spørgsmål, fordi de ønsker klarhed over en nuværende situation eller ønsker at få bekræftet deres egen intuition og måske også ønsker, at vi kan se længere ud i fremtiden.

I min søgen på min egen clairvoyance og det jeg kan tilbyde andre, er min måde at mærke folk på. Jeg er god til at mærke mine klienter i nuet og ser en masse muligheder, talenter og måske blokeringer omkring dem, som de kan løfte, heale og komme videre i livet.

Jeg mærkede hende før hun var der.

For ikke så længe siden, hvor jeg havde en klient, der skulle komme til en clairvoyance, så jeg allerede inden hendes besøg en masse ord og følelser og vidste med det samme, hvad hele clairvoyancen handlede om. Nogle gange mærker jeg det ikke så meget og må bruge mere tid til at åbne op til klienten, så det er meget forskelligt, hvor meget jeg mærker.

Læs også: “Kan alle blive clairvoyant?”.

Universet giver mig hvad jeg skal formidle videre og nogle gange, skal vi være her i nuet og have at vide, hvad der rører sig lige her og nu, selvom vi måske også spændt sidder og venter på en indsigt i fremtiden.

Nuet

Vi kan have en tendens til at kigge mere fremad istedet for at blive i nuet, som har været en kæmpe læring for mig. Jeg er god til at være i nuet, men jeg er ekspert til at være alle mulige andre steder. Måske er det også derfor, at Universet har givet mig den gave, at jeg kan mærke mine klienter så tydeligt i nuet og trækker dem tilbage og ind i sig selv istedet for at søge videre og ud af sig selv?

Alt må ikke fortælles

Det er ikke altid, vi skal have fremtiden at vide og det er ikke alle ting vi som clairvoyante kan og må se. Hvis jeg fortalte dig alt, hvad der vil ske fra nu og til om 1 år, ville du ikke gå vejen selv på samme måde, som hvis du ikke fik det at vide.

Da jeg selv for nogle år siden spurgte andre clairvoyante ind til min karriere, var der ingen omkring mig der sagde, at jeg skulle ud og være selvstændig. De så det ikke og Universet ville ikke tillade dem at se det. Hvis jeg dengang havde vidst, at jeg skulle ud og være selvstændig, så havde jeg ikke taget de skridt, jeg har taget indtil nu og lært de ting jeg har i min bagage. Selvfølgelig må vi vide noget om fremtiden og selvfølgelig, får vi som clairvoyante det ned, men det er ikke alt, vi kan og må se. Nogle gange må vi selv gå vejen og lave vores egne erfaringer istedet for at vide, hvad der kommer til at ske.

Du har din egen fri vilje.

Det er også væsentligt at vide, at vi ALTID har vores egen fri vilje! Altid! Ingen andre kan bestemme over os og det kan jeg eller Universet for den sags skyld heller ikke. Vi kan guide og vejlede, men vi kan aldrig bestemme, hvad vi skal i livet. Derfor forholder det sig også sådan, at hvis du af en clairvoyant får at vide, at du føder 3 børn og ikke ønsker flere end 2, så er det dit helt eget valg, hvad du vil. Muligheden er der blot og du kan vælge at tage den eller lade være.