Clairvoyanceaften

Clairvoyanceaften i Elev i Frirum
Torsdag d. 2. februar kl. 19 – 21.

Kun plads til 12 deltagere! 
6 pladser tilbage

Jeg er glad for at kunne åbne dørene til en clairvoyanceaften i Frirum i Elev ved Lystrupved, hvor jeg vil give clairvoyance til alle deltagere.

De clairvoyante beskeder bliver formidlet til dig med kærlighed humor, glæde og stor respekt.

Budskaberne er vejledende og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe og vejlede dig med mine intuitive evner.

Aftenen lægger vægt på, at alle føler sig tilpasse og du vil opleve en rolig intim stemning med gode, kærlige og humoristiske energier.

Jeg sørger for stemningen og hvis du kommer med et åbent sind, så garanterer jeg dig en hyggelig og spirituel aften i kærlighedens tegn.

Jeg laver ikke afdødekontakt på mine clairvoyanceaftener og ønsker du det, vil jeg anbefale dig at opsøge en anden clairvoyant.

Praktisk:

Adresse: Engelstoft 1, Elev, 8520 Lystrup (tæt på Aarhus og E45)

Aftenen starter kl. 19.00 med en fælles meditation, hvorefter jeg viderebringer clairvoyante beskeder til jer der er med.

I pausen kan du købe kaffe/the og kage og herefter har du mulighed for at stille clairvoyante spørgsmål, som jeg vil stille ind på.

Det koster kr. 199,- at deltage.

Tilmeldingen er bindende. Du er velkommen til at overdrage pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Andre siger

“Jeg blev fuldstændig imponeret over hvor præcist, Maj kunne ramme. Sikke en fantastisk oplevelse i meget intime omgivelser. Tusind tak for det, Maj.”

“Jeg vil varmt anbefale Maj til andre. Tak for en super god oplevelse.”

“Maj er et varmt og utrolig behagelig menneske at være i nærheden af og hun har en helt særlig evne og fantastisk gave. Clairvoyancen blev videregivet til mig på en kærlig og omsorgsfuld måde”

“Jeg er fuldstændig blæst bagover.”

Majselv

Jeg har mere end 13 års erfaring inden for clairvoyance og selvudvikling og arbejder dagligt med min intuition og de spirituelle energier.

Igennem mine clairvoyancer fokuserer jeg på dine evner og ressoucer, som du måske endnu ikke har opdaget eller glemmer at bruge.

Jeg har altid haft evnerne og ønskede i mange år at pakke dem væk, indtil jeg fandt en clairvoyanceuddannelse i 2010, hvor jeg lærte at bruge dem på den rigtige måde.

Siden jeg startede “Majselv” i 2016 har jeg hjulpet over 3.000 dejlige personer igennem mine online kurser, 1:1 sessioner, forløb og clairvoyanceuddannelse.

Inden jeg selv tog uddannelsen kæmpede jeg med min egen sensitivitet, men bruger den nu idag til at hjælpe og løfte andre mennesker til at stå stærkere i sig selv.

Jeg elsker at se den positive udvikling andre skaber igennem mine kurser, 1:1 sessioner, forløb, uddannelse osv.

Ifm. clairvoyance er det min opgave at formidle det videre jeg ser der ligger i dine energier. Det kan være alt fra din arbejdsenergi til parforhold og hvad der er vigtigt for dig at fokusere på lige nu og her.

Clairvoyance er vejledende og du kan derfor selv vælge hvor meget af det jeg guider dig i, du ønsker at bruge.