Clairvoyanceaften

En hyggelig og intim aften i spiritualitetens tegn

Begrænset antal pladser

Er du ny inden for den spirituelle verden eller har du bare en stor interesse i clairvoyance og din egen selvudvikling?

På en clairvoyanceaften vil jeg kærligt viderebringe clairvoyante beskeder til alle der deltager.

Jeg vil gerne være med til at afmystificere den åndelige/spirituelle verden og vise, at den sagtens kan bringes helt ned på jorden, så alle kan være med og ligeledes opleve at det nemt kan omsættes til det der sker i det daglige.

Jeg har tidligere afholdt større clairvoyanceaftener for over 40 mennesker, men er begyndt at vægte den intime energi, da jeg personligt føler der er mere plads til tryghed, autencitet, nærvær, ro og sårbarhed, hvilket jeg synes er vigtigt når vi gerne vil selvudvikle os.

De clairvoyante beskeder bliver leveret kærligt med et strejf af humor og glæde og hvis du blot har lyst til at være tilstede uden at skulle have en besked, så er du velkommen til det.

Jeg stiller udelukkende ind på clairvoyancenergien og hvis du ønsker afdødekontakt anbefaler jeg dig at opsøge en anden clairvoyant, da det ikke er et område jeg arbejder med.

Sådan foregår det

Aftenen starter med en fælles meditation med fokus på indre ro, hvor du nemt vil kunne mærke den store spirituelle energi jeg dagligt arbejder med.

Efterfølgende vil jeg viderebringe clairvoyante beskeder og efter pausen har du mulighed for at stille clairvoyante spørgsmål om dig selv.

Du kan fx. stille spørgsmål om boligsituationen, arbejdsenergien, kærlighedsfronten, selvudviklingen, økonomi og meget mere.

Jeg stiller ikke ind på alvorlig sygdom, død og 3. person (en person der ikke har givet tilladelse til det).

Tryk ind på de enkelte arrangementer her:

Haandlavet af...

Aalborg, 1. juni
4 pladser tilbage

Line JL Feel the Heal

Esbjerg, 8. juni
UDSOLGT

Om Maj:

Majselv

Jeg har mere end 13 års erfaring inden for clairvoyance og selvudvikling og arbejder dagligt med min intuition og de spirituelle energier.

Igennem mine clairvoyancer fokuserer jeg på dine evner og ressoucer, som du måske endnu ikke har opdaget eller glemmer at bruge.

Jeg har altid haft evnerne og ønskede i mange år at pakke dem væk, indtil jeg fandt en clairvoyanceuddannelse i 2010, hvor jeg lærte at bruge dem på den rigtige måde.

Siden jeg startede “Majselv” i 2016 har jeg hjulpet over 3.000 dejlige personer igennem mine online kurser, 1:1 sessioner, forløb og clairvoyanceuddannelse.

Inden jeg selv tog uddannelsen kæmpede jeg med min egen sensitivitet, men bruger den nu idag til at hjælpe og løfte andre mennesker til at stå stærkere i sig selv.

Jeg elsker at se den positive udvikling andre skaber igennem mine kurser, 1:1 sessioner, forløb, uddannelse osv.

Ifm. clairvoyance er det min opgave at formidle det videre jeg ser der ligger i dine energier. Det kan være alt fra din arbejdsenergi til parforhold og hvad der er vigtigt for dig at fokusere på lige nu og her.

Clairvoyance er vejledende og du kan derfor selv vælge hvor meget af det jeg guider dig i, du ønsker at bruge.