Feriepakken

En komplet pakke, der hjælper dig til ro, overskud og nærvær med familien og andre.


En ferie med andre behøver ikke at være drænende.

kr. 179,-

Dén vil jeg have

 • Frygter du nogle gange ferie eller lang tids samvær med familien eller andre (på trods af at du elsker dem overalt på jorden)?

 • Har du svært ved at se dit snit til at være alene og “genoplade dine batterier?”

 • Ønsker du ro og nærvær sammen med dine nærmeste, men virker det nogle gange for uoverskueligt?

 • Bliver du hurtig overrumplet og træt efter samvær med andre?

 • Er du et “antennemenneske”/introvert, der sanser alt hvad der sker omkring dig og ønsker at “slukke” antennerne for en stund?

 • Er du klar til at skabe din optursferie?

I feriepakken får du:

 • En viden om hvad energiarbejde er og hvordan du nemt kan praktisere det – så du altså får din optursferie uden at blive drænet.

 • Pick´n´use-materiale til alle ugerne i ferien – der giver dig og dit nervesystem energi.

 • 5 konkrete tips og øvelser du kan bruge i situationer, hvor du skal være sammen med andre – og lige har brug for at pifte energien op, så du ikke ender i udmattelse, overstimulering eller konflikter.

 • Hvordan du dagligt kan “genoplade dine batterier” – så du får mere energi og kan være mere tilstede med folkene omkring dig (og dig selv).

 • En guidning i, hvordan du på under 15 minutter kan mærke din egne følelser – det kan være svært at mærke dig selv, når du altid er sammen med andre.

 • En særlig “1 minuts powerenergi” til akutte situationer, når det hele brænder på i sociale- eller andre situationer og du har brug for ro!

Du kan glæde dig til:

En feriepakke der nemt, enkelt og kærligt viser dig hele vejen til, hvordan du får en optursferie med andre uden at blive træt og drænet.

Sådan foregår det:

Når du har trykket på “Den hapser jeg”, modtager du straks en mail med login-informationer til din personlige online platform, hvor alle feriepakkens materialer ligger klar til dig.

Du kan selv vælge i hvilken rækkefølge du ønsker at bruge materialerne – jeg er derinde og giver dig tips og råd til, hvordan du får mest ud af at bruge dem.

I feriepakken er du ikke afhængig af at skulle være online på et bestemt tidspunkt, da du kan bruge materialet når det passer ind i din hverdag.

Al materiale er tilgængeligt i evighed og det betyder, at du altid kan vende tilbage og bruge det igen til endnu en ferie eller når du får brug for det.

Når du bruger al materialet i feriepakken har du alle forudsætningerne til at skabe en fantastisk optursferie uden at blive drænet.

Glæd dig til en ferie:

 • …med mere balance og ro, samtidig med at du er sammen med familien eller andre mennesker.

 • …hvor du nemt kan ‘slukke’ for dine tanker, så du kan mærke ro (og være mere tilstede)!

 • …der løfter i stedet for dræner, du lærer at blive venner med ding “antenner”. 

 • …hvor du dagligt genoplader dine batterier, uden dårlig samvittighed overfor andre og dig selv.

 • …der sætter et skub i din selvkærlige selvudvikling, det kan alle omkring dig nemlig mærke på den mega gode og lækre måde.

“To-go”? – JA TAK!

 
Feriepakken er ‘to-go’ og det betyder i al sin enkelthed, at du kan tage det under armen og sidde i naturen på din yndlingsbænk eller snige dig ind i sofaen med et tæppe i hånden og lave det gode og særlige selvkærlige arbejde for dig selv.

Du bestemmer lokationen.

Du behøver nemlig blot din smartphone, høretelefoner, en blyant og dine arbejdsark. Herefter kan du tilsætte lækre snacks og en kop dejlig varm/kold kaffe eller the on the go.

Kan det blive nemmere?

mockups

Al materiale kan du se eller høre via din computer, tablet eller smartphone og tage med dig hvor du vil.

Din optursinvestering er
kun kr. 179,- 

Den køber jeg

Det er mig der har lavet kurset:

online kursus majselv

Jeg hedder Maj og er clairvoyant, healer og livsvejleder og har arbejdet professionelt med selvudvikling siden 2010.

I 2016 stiftede jeg “Majselv”, hvor jeg til dagligt hjælper andre til at stå stærkere i sig selv igennem clairvoyance og healing .

Ved siden af det fungerer jeg også som underviser på min clairvoyanceuddannelse, hvor jeg lærer andre at bruge deres spirituelle evner med en jordnær og håndgribelig tilgang.

Min mission er at hjælpe andre til at åbne (mere) op for de spirituelle evner og det ønsker jeg at gøre med begge ben på jorden.

Derudover fungerer jeg som gæsteblogger på woman.dk og er ligenu aktuel med podcasten “Den jordnære spirituelle podcast” (find den her).

Er du klar til at få alle materialer, guides og tips serveret, så du kan skabe dig din særlige en optursferie uden dårlig samvittighed?

Du får tilsendt materialet lige efter dit køb og kan gå i gang med det samme.

Kun kr. 179,- 
Den køber jeg

Ofte stillede spørgsmål

JA TAK !

Kr. 179,-
Kun kr. 129,-
Den hapser jeg

Ved tilmelding kobles du automatisk på mit nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde igen