Handelsbetingelser

Oplysninger om virksomheden

Majselv
v/Maj Schou Rasmussen
Stokbrovej 166, Elev
8520 Lystrup

Tlf.: 61 66 78 39
Email: maj@majselv.dk

CVR: 38195301

 

Betaling

Du kan betale med Mastercard, Visakort, dankort, applePay og kontant.

Ophavsretten til alt materiale på www.majselv.dk tilhører Maj Schou Rasmussen i henhold til gældende dansk lovgivning.

Behandlingerne kan købes kontant eller via MobilePay på dette 5 cifret nummer: 88411

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

 

Fragt

Fragt på levering er kr. 45,-

Levering

Efter bestilling af produkt leveres varen inden for 2 – 5 dage med DAO.

Hvis din adresse dækker DAOs hjemmelevering, kan du vælge det som en leveringsmulighed.

Majselv sender til hele Danmark og varen leveres på den angivende adresse, der er noteret ved bestilling.

Er der problemer ift. fysiske produkter eller bestilling er du velkommen til at skrive til maj@majselv.dk 

Reklamationsret

I henhold tilkøbeloven gives der 2 års reklamationsret, hvor du kan få varen ombyttet, repareret, pengene retur eller afslag i prisen – afhængig af den konkret situation. Har du selv voldt skade på produktet gives der ingen returret. Ved reklamationsret.

Ved returnering af fysisk produkt sendes varen til:

Majselv
Stokbrovej 166, Elev
8520 Lystrup

Digitale produkter:

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af mp3 filer (meditationerne) til download.

Du vil umiddelbart efter bestilling af meditationen modtage varen over din mail.

I henhold til reglerne i Forbrugeraftaleloven er der ingen returret for digitale produkter (downloads) købt hos Majselv, men du har som forbruger stadig 2 års reklamationsret.

 

Du må:

– Videresende meditationerne til dig selv eller andre i din husstand.

–  Overføre meditationerne til en bærbar musikafspiller, Ipad eller smartphone der tilhører dig eller andre i din husstand

–  Kopiere meditationerne til en cd og lytte til den til privat brug, men ikke i relation til noget forretningsmæssigt

–  Kopiere meditationerne til en CD til bilen, sommerhuset, ferien mv.

 

Du må ikke:

Videresende meditationer og lydfiler til personer udenfor din husstand.

– Overføre meditationer og lydfiler til en bærbar musikafspiller, der tilhører personer udenfor din husstand.

–  Gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive meditationerne.

–  Udlåne, bytte eller sælge de meditationer og lydfiler, du har købt.

–  Bruge meditationer og lydfiler i forretnings øjemed.

–  Det er ej tilladt at anvende meditationerne og lydfiler til undervisning uden forudgående tilladelse fra Majselv. Meditationerne og lydfilerne må ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Majselv.

–  Ej tilladt at kopiere meditationer og lydfiler, og selv indspille dem eller dele af dem – alle rettigheder er reserveret Majselv

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

For at undgå fejl bør køberen kontrollere, at alle oplysninger er korrekte. Det er specielt vigtigt, at den indtastede e-mailadresse, som bliver brugt til at e-mailkvittering og loginoplysninger er korrekt indtastet.

 

Betaling i rater eller betaling med forfald til d. 1. i måneden.

Ved betaling af uddannelse, forløb, kursus eller produkt i rater/eller betaling til den. 1 i måneden, skriver du ved dit køb under på, at du er forpligtet på at betale den samlede pris for forløbet/produktet, også selv om du beslutter dig for ikke at deltage under hele forløbet, uddannelsen, kurset eller benytte produktet (Bemærk der er ingen fortrydelsesret på digitale produkter – herunder meditationerne)

Det er dit ansvar at sikre at dine betalingsoplysninger/kortoplysninger er korrekte. Hvis du får nyt betalingskort, så er det dit ansvar at skrive til Majselv på mail: maj@majselv.dk med en besked om de ændrede betalingsoplysninger.

 

Forløb, kurser, arrangementer, uddannelse, workshops og behandlinger.

Alle rettigheder til forløb, uddannelse, digitale produkter, workshops og kurser tilhører Majselv. Udleveret materiale er kun til personligt brug og må ikke distribueres, deles eller benyttes af andre end i jeres husstand eller undervisningssammenhænge af nogen art.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK). Produkter til private er angivet inkl. moms, medmindre andet er oplyst.

Er der tilmeldt mindre end minimum antal deltagere for at kunne gennemføre et arrangement gives pengene ikke retur, men kan ‘gemmes’ til anden arrangement, forløb, produkt eller lignende ved Majselv inden for 2 år fra købsdatoen.

 

Fortrydelsesret.

Ved fysiske produkter, workshops, og forløb både online-forløb og fysiske forløb har du som køber 14 dages returret efter købet. Der gives ingen penge retur, hvis du aflyser senere end det givende tidspunkt, men du er dog altid velkommen til at overdrage pladsen til en anden.

Ønsker du ikke at benytte dig af alle sessionerne/dage i forløbet eller workshoppen gives pengene ikke retur.

Alle sessioner/forløb skal være brugt et år efter købsdatoen. Har du betalte sessioner der endnu ikke er brugt efter et år vil sessionerne være ugyldige og der gives ikke penge retur.

Depositum på clairvoyanceuddannelsen kan IKKE refunderes.

Aflysning.

Du har ret til at ændre din session, men det skal ske 24 timer inden den aftalte tid. Aflyser du senere end det, opkræves det fulde beløb. Har du bestilt en tid på samme dag skal afbuddet ske senest 2 timer før det aftalte tidspunkt ellers opkræves det fulde beløb. Afbud skal ske pr. tlf: 61667839 eller via mail maj@majselv.dk . Efter endt session gives der ikke penge retur.

Der gives ikke penge retur for forudbetalte sessioner eller arrangementer, dog er du velkommen til at sende en anden i dit sted.

Majselv forbeholder sig retten til at aflyse arrangementer, sessions mm. i tilfælde af sygdom eller andre omstændigheder, der gør at Majselv bliver forhindret i at deltage. Jeg vil altid bestræbe mig på at finde en ny dato indenfor kortest muligt tid og derfor kan der ikke kræves penge retur i tilfælde af sygdom og særlige omstændigheder.