healing

Din krop fortæller dig meget 

din sjæl fortæller det hele

Har du fysiske smerter uden at vide hvor de kommer fra?

Har du svært ved at “lukke af” for de mange daglige indtryk?

Ønsker du en større indre ro i krop og sind?

Vil du blive klogere på dit indre følelsesliv?

Jeg kan hjælpe dig og ved hvor stor en forskel det kan gøre!

Igennem mine 14 års erfaring i feltet og et stort kendskab til energiarbejde og healing er jeg den rette til at hjælpe dig,

Jeg er uddannet reikihealer, men bruger mest min intuition igennem mit healerarbejde, da det giver mig en større mulighed for at mærke dig i nuet og friheden til at lade min intuition bestemme.

Healing løfter dig

Healing er en “indre opløftning”, hvor jeg hjælper dig til at skabe balance i kroppen. 

Sjælen er det klogeste vi har og ved at skabe forbindelse til sjælen kan vi arbejde dybere med os selv og forløse, opløfte og skabe balance.

Igennem min intuitiv healing kan jeg spore mig ind på blokeringer og hjælpe dig og din krop i balance igen.

Evt. blokeringer og energi der kan have svært ved at flyde frit i kroppen kan stamme fra for meget pres, sorg, ubearbejdet følelser, store “antenner” der ikke kan “lukke” ned m.m.  

Jeg lukker mine øjne og lader intuition guide mig derhen, hvor healingen skal bringes.

Det er forskelligt hvordan du reagerer under healing. Da healing ofte forløser kan du opleve sorg, ked-af-det-hed eller modsat glæde, opløftning og lethed.

Det som har brug for at komme frem under en healing kommer helt af sig selv.

Jeg ved aldrig hvad der kommer til at ske under healingen og jo mere åben og modtagelig du er, jo nemmere er det for mig at hjælpe dig.

Energien flyder bedst uden modstand.

healing

SÅDAN FOREGÅR DET NÅR JEG HEALER

Fysisk healing

Der er aldrig to healinger der er ens.

Det er min intuition der bestemmer i mit healerarbejde, hvorfor du vil opleve at jeg healer forskelligt fra person til person.

Selvom healing fokuserer på det spirituelle element, så vægter jeg den kropslige kontakt og vil derfor også lave blide kærlige strøg på din krop, så du nemmere kan slappe af i hele dig.

Ved nogle personer bevæger jeg mig ind i en dyb meditation, hvor jeg ved andre har brug for at røre fysisk særlige steder på kroppen.

Behandlingen foregår på min briks, hvor du ligger imens jeg går rundt og healer på dig imens.

Jeg ved aldrig hvordan jeg skal arbejde inden healingen starter og jo mere du kan være åben og give slip, jo dybere kan vi arbejde.

Jeg modtager ofte clairvoyante budskaber under healing og skriver dem ned undervejs.

Fjernhealing

Har du ikke mulighed for at være tilstede fysisk, kan en fjernhealing være en mulighed for dig.

I stedet for at bruge mine hænder benytter jeg teknikker, der løfter og healer dine energier selvom vi ikke er i sammen rum.

Inden jeg påbegynder fjernhealingen snakker vi kort sammen i telefon, hvor jeg bliver klogere på det der fylder i dig og hvor mit fokus under healingen skal være.

Healingens varighed er ca. 20 minutter og når jeg er færdig med at heale får du en sms med en kort besked om hvad jeg var inde og arbejde med under din session. 

Det er en god idé at forholde dig roligt under healingen; sidde eller ligge ned og slappe af. Det gør ikke noget du falder i søvn, men vær opmærksom på, at du er mest modtagelig i vågen tilstand. Drik gerne et glas vand efterfølgende.

Det siger andre:

DIN INVESTERING:

Healing inkl. samtale ca. 60 min:
kr. 900-,

3 healingssessioner
kr. 2.400,-

Fjernhealing:
kr.450,- 

Har du brug for at få afklaret om jeg er den rette til at hjælpe dig?

Jeg vil gerne være sikker på, at du føler jeg er den rette til at hjælpe dig og derfor er det også vigtigt, at du føler der er kemi imellem os og vi er et match. Jeg ringer dig gerne op, så vi kan tage en snak om dit behov og muligheder

Ja tak, du må gerne ringe mig op

Er du klar til at skabe større balance?