healing

Din krop fortæller dig meget 

din sjæl fortæller det hele

Book din tid her

Føler du dig træt, stresset, udkørt og har du svært ved at finde den indre ro?

Er du sensitiv og har du svært ved at “lukke af” for de mange daglige indtryk?

Oplever du fysisk smerte eller skader?

Jeg kan hjælpe dig og ved hvor stor en forskel det kan gøre!

Igennem mine 10 års erfaring i feltet og et stort kendskab til energiarbejde og healing er jeg den rette til at hjælpe dig,

Jeg er uddannet reikihealer, men bruger mest min intuition igennem mit healerarbejde, da det giver mig en større mulighed for at mærke dig i nuet og friheden til at lade min intuition bestemme.

Quiet

the mind and the soul will 

speak

Clairvoyant majselv

Healing løfter dig

Healing er en “indre opløftning”, hvor jeg hjælper dig til at skabe balance i kroppen igen.

Sjælen er det klogeste vi har. Ved at skabe forbindelse til sjælen kan vi arbejde dybere med os selv og forløse, opløfte og skabe balance.

Igennem healing, hvor jeg intuitivt sætter mine hænder på din krop med blide berøringer, kan jeg spore mig ind på blokeringer og hjælpe dig og din krop i balance igen.

Evt blokeringer og energi der kan have svært ved at flyde frit i kroppen kan stamme fra for meget stress, sorg, fysiske skader, ubearbejdet følelser m.m.  

Jeg lukker mine øjne og lader intuition guide mig derhen, hvor healingen skal bringes.

Det er forskelligt hvordan du reagerer under healing. Da healing ofte forløser kan du opleve sorg, ked-af-det-hed eller modsat glæde, opløftning og lethed.

Jeg ved aldrig hvad der kommer til at ske under healingen og jo mere åben og modtagelig du er, jo nemmere er det for mig at hjælpe dig.

Energien flyder bedst uden modstand.

Sådan foregår det, når jeg healer

Fysisk healing

Inden jeg begynder at heale på dig så har vi en samtale, hvor jeg bliver klogere på hvad jeg skal hjælpe dig med.

Efter samtalen begynder healingen og det foregår på min briks.

Jo mere du slapper af jo lettere er det for mig at arbejde med dine energier.

Jeg modtager ofte clairvoyante budskaber under healing og skriver dem ned undervejs.

Efter healingen er slut er du velkommen til at dele din oplevelse undervejs og jeg fortæller dig de clairvoyante beskeder jeg modtog under healingen.

Drik altid godt med vand efter en healing.

Fjernhealing

Har du ikke mulighed for at være tilstede fysisk, kan en fjernhealing være en mulighed for dig.

I stedet for at bruge mine hænder til at heale, benytter jeg teknikker, der løfter og healer dine fysiske skader eller energier omkring dig.

Inden jeg påbegynder fjernhealingen snakker vi kort sammen i telefon, hvor jeg bliver klogere på dine (eventuelle) udfordinger og hvor mit fokus under healingen skal være.

Under healingen skal du forholde dig roligt; sidde eller ligge ned og slappe af. Det gør ikke noget du falder i søvn, men vær opmærksom på, at du er mest modtagelig i vågen tilstand.

Jeg healer aktivt på dig i 20 minutters tid og skriver når jeg er færdig igen. Selvom jeg er færdig med at heale på dig vil healingen stadigvæk være aktiv på dig i den næste times tid.

Under min healing modtager jeg ofte clairvoyante beskeder og disse videreformidler jeg til dig, når jeg er færdig med at heale.

Drik altid godt med vand efter en healing.

Det siger andre:

 • Charlotte Holm Jensen

  Charlotte Holm Jensen

  Tusind tak for en skøn healing
  Kørte hjem med masser af tanker, men ingen tankemylder, rolige rare tanker og ikke mindst glæde/sang til radioen. 
  Har været træt med træt på . Dejlig lørdag i dit selskab

 • Mette Stampe

  Mette Stampe

  Fjernhealingen hjalp mig til at give slip på noget. Hvad – ved jeg ikke, men jeg mærkede en stor ked-af-det-hed og dernæst en varme i min krop. Det har efterfølgende haft den effekt at jeg ikke på samme måde frygter at være i ro. Jeg kan bedre slappe af.
  Jeg valgte fjernhealingen, fordi jeg bor langt fra Maj og samtidig har jeg stor tiltro og tillid til hende.
  Det føltes som det rigtige at gøre lige på det tidspunkt- og jeg forsøger at gøre det, der føles rigtigt for mig i nuet. Jeg kan varmt anbefale Maj – hun er så dygtig til at hjælpe lige dér, hvor man befinder sig.

 • Line Pedersen

  Line Pedersen

  Jeg har både modtaget clairvoyance og healing af Maj, og det har været fantastisk! Hun rammer spot on, og det er både rørende og lærerigt. Jeg føler mig 10 kilo lettere når jeg har besøgt Maj, min krop er afslappet og jeg har fået ny energi. Sidenhen har jeg også besøgt Maj for at være med til hendes fysisk workshop, for at lære at lave clairvoyance. Det var en vild og meget stærk oplevelse – på den gode måde. Jeg vil til enhver tid altid anbefale Maj, ikke mindst også for hendes skønne, rolige og positive sind. 

DIN INVESTERING:

Healing inkl samtale ca. 50 min:
kr. 1.100 ,- inkl. moms

Fjernhealing:
kr. 500,- inkl. moms

3 x healing:
kr. 2.900,- inkl. moms

Book din tid her

Har du brug for at få afklaret om jeg er den rette til at hjælpe dig?

Jeg vil gerne være sikker på, at du føler jeg er den rette til at hjælpe dig og derfor er det også vigtigt, at du føler der er kemi imellem os og vi er et match. Jeg ringer dig gerne op, så vi kan tage en snak om dit behov og muligheder

Ja tak, du må gerne ringe mig op

healing majselv

Behandlingen foregår på Stokbrovej 166, Elev, 8520 Lystrup

Er du klar til at skabe større balance?

Book din tid her