Hvad jeg oplever under healing

Der er ikke to healinger der er ens. Der er heller ikke to mennesker der er ens. Derfor er det også nogle forskellige oplevelser jeg har, for hver gang jeg healer. Jeg kan ikke selv bestemme, hvad der kommer til at ske og nogle gange sker der uventede ting, som I at personen jeg healer begynder at græde eller ryste over hele kroppen m.m. Det er meget forskelligt hvordan folk oplever at få healing.

Faktisk er det så forunderligt, at jeg kan sidde og snakke med en person om et problem han/hun ønsker løst og efter en helkropshealing har der været helt andre ting på spil. Jeg er ikke selv herre over, hvad der sker og jeg har min fulde tillid til, at der skal ske hvad der må ske.

Når jeg healer på en person der har smerter et konkret sted, forestiller jeg mig tit, at mine hænder sender varme eller lys til ”gerningsstedet”. Jeg danner mig nogle billeder i hovedet af flammer der brænder smerterne væk eller suger det ud af kroppen.

Læs også: “3 tips til at finde den rette clairvoyant”.

Hvis jeg skal lave en helkropshealing går jeg lidt mere i dybden og lukker øjnene undervejs. En helkropshealing varer alt imellem 15 min – 40 min. Det er meget forskelligt. Selvom jeg kun healer i 20 min betyder det ikke, at man har fået mindre healing af den grund. Kroppen ”tager” selv hvad den har brug for og nogle gange er det så bare 20 min.

Under healingen forholder jeg mig i en tilstand, hvor jeg selv er rolig og arbejder med min vejrtrækning. Jeg synes, at det er vigtigt at jeg er meget neutral, så healingen bedst kan finde sted. Hvis jeg selv er meget træt, syg eller uoplagt kan jeg ikke heale. Man må heller ikke heale, når man er syg. Det er vigtigt, at man er en ”ren kilde” der kan være et medie for lyset/healingen og hjælpe den pågældende person.

Jeg har nogle gange oplevet at få fysisk ondt undervejs i en healing (det forsvinder heldigvis igen). Det har ofte været i forbindelse med stedet, hvor jeg holdte hænderne. Det indikerer blot, at personen har en ubalance ved det pågældende sted og at healingen er i gang.

Læs også: “7 ting du ikke skal byde et antennemenneske”.

Under healingen, hvor jeg for det meste har lukket øjne, oplever jeg mange forskellige ting. Nogle gange kommer der billeder i mit hoved, ligesom ved en clairvoyance. Så må jeg fortælle personen hvad jeg ser, da det ellers ikke slipper mine tanker før det er sagt (hvis altså ikke det forstyrrer). Andre gange oplever jeg en masse følelser i min krop. Nogle gange kan jeg begynde at svede, ryste eller blive ked af det. Det er meget forskelligt og afhænger af personen jeg healer. Hvis jeg healer en person med mange indebrændte følelser eller som er ked af det, kan jeg selv blive ked af det og må fortælle, hvad jeg føler. Andre gange kan jeg begynde at ryste og få hjertebanken. Det kan betyde, at personen er meget stresset og må slappe mere af.

Det er meget forskelligt om jeg snakker undervejs i en healing. Nogle gange fungerer det rigtig godt, men jeg oplever også, at det kan forstyrre, da personen slapper meget af og egentlig bare helst vil ligge i stilhed. Så må jeg vente til healingen er forbi. Hvis jeg snakker med en person undervejs omkring mine oplevelser og fornemmelser, hænder det at vi kan løse problemet, da det bliver italesat og kropsligt forløst. Her er det også forskelligt fra person til person.