Mine erfaringer indenfor healing

Jeg har healet mange mennesker og med en erfaring på snart 11 år så ved jeg hvad jeg kan gøre for at hjælpe andre i svære situationer.

Det er forskelligt hvad fok tumler med, men dem der kommer til mig er oftest personer der har “følelsesmæssigt” ondt. De har ikke fysisk ondt, men tumler med nogle følelsesmæssige udfordringer.

De kan være stresset, forvirret, kede af det eller have svært ved at mærke hvordan de har det.

Healing er energiarbejde og det betyder, at jeg healer på energier som man ikke kan se med det blotte øje.

Energier kan være lidt spøjst at forstå, men ved at blive bevidst om det, kan jeg hjælpe mange igennem min healing.

Læs også: “3 tips til at finde den rette clairvoyant”

Det fungerer (kort sagt) på den måde, at du skal se en tanke som en energi. Hvis du har en tanke der hele tiden siger “jeg er ikke god nok” så vil den tanke “sætte sig” i dit energifelt og blive til en virkelighed for dig.

Bliver du ved med at tænke den samme tanke kan det i værste fald blive en endnu større virkelighed for dig og sætte sig fysisk på dig som en slags sygdom.

Det er derfor at vi, inden for det spirituelle alternative område, opererer med at tingene hænger sammen.

Jeg er uddannet Reikihealer, men bruger min intuition under healing og har derfor lagt min Reiki lidt på hylden. Det fungerer bedst på mig at heale intuitivt, da det også er det redskab jeg bruger i mine clairvoyancer.

Er du interesseret i selvudvikling, så vil jeg anbefale mit online kursus “Lær at mærk efter og træf de 100% rigtige valg”. Find det lige her.