10 ting der gør mig glad nu

Sidst jeg skrev om 10 ting der gjorde mig glad var i december måned. Du kan kan læse det lige her.

I tiden har jeg skrevet dette og jeg synes det er så dejligt at blive klogere på, hvad der fylder af gode ting og oplevelser på livskontoen.

Du kan her læse med og måske blive lidt inspireret:

1. Alenetiden inden huset vågner. Jeg er begyndt at snige mig ud af sengen og bevæge mig på tidlige gåture eller en cykeltur i skoven. Den måde som dagen vågner på er helt specielt og har en særlig stemning. Jeg nyder at have denne tid for mig selv og lader de andre snooze lidt mere i sengen.

2. At nørde hjemmeside og blive klogere på teknikken. De fleste jeg kender er ikke så vilde med at nørde hjemmesider og teknik. Jeg er heldigvis vild med det og synes det er awesome, at jeg selv kan rette og justere i det hele.

3. At se serier. Jeg elsker gode serier og i tiden er det “Westworld” og “The Affair” jeg klister mig til. I nogle perioder sluger jeg det råt og i andre perioder siger det mig intet at se TV. I tiden elsker jeg det og ser det som en “gulerod” i enden, når jeg skal gøre noget godt for mig selv.

4. At lade vær med at gøre rent – haha. Kan man det? I hvert fald elsker jeg højere ikke at gøre rent end at GØRE rent. Jeg er blevet bedre til at sige “pyt” (og så roder her tilgengæld!). En klog kvinde sagde dog til mig en engang, at hvis det roder så er det fordi huset er fyldt med kærlighed. Den tager jeg til mig.

5. At følge med i VM – jo det skrev jeg ! Jeg plejer at HADE fodbold og alt der har noget med fødder og en bold at gøre, men efter min kære Albert er begyndt at samle på fodboldkort og man kan skrive på en fin oversigtsplakat fra samlebogen er det blevet meget sjovere. Der er kommet lidt mere matematik i den og så er jeg iøvrigt vild med, at vi kan Oddse – det gør det hele lidt sjovere. Vi har allerede plus på kontoen og jeg er en lille gambler, så det er geil!!

6. At skrive Bullet Journal. Jeg har tidligere og siden jeg gik i 3. klasse skrevet dagbog. Den er skiftet ud med en Bullet Journal, da jeg elsker at der ingen regler er og man klippe, klistre og gøre som man vil i bogen. Det gode ved bogen er, at det også er en slags kalender, så hvis man har nogle ting man holder styr på, kan man inddrage det i bogen også

Læs også: “Hvilke clairvoyancespørgsmål kan du stille en clairvoyant?”

7. At Albert skal i skole. Det er så vildt, føler jo lige jeg har skudt ham ud af maven – som jeg jo i virkeligheden ikke har!! Jeg ved ikke helt hvad der sker med de unger, men efter det er blevet mere aktuelt med skole så virker det til, at han er vokset et hoved højere og kan så mange (flere) ting selv. Jeg elsker den dreng.

8. At jeg er blevet bedre til at tage ansvar for mig selv og min egen “Maj-tid”. Den er meget vigtig for mig og selvom jeg vælger mig selv til, så er det ikke fordi jeg ikke holder af de mennesker jeg “vælger fra”. Det er ganske enkelt modsat. Jeg tager min alenetid, så jeg kan komme tilbage og være endnu mere glad og tilstede for folkene omkring mig.

9. At jeg stadigvæk står stærkt i at være selvstændig. Det ER simpelthen det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det er vejen for mig og den er så tydelig og klar. Jeg kunne slet ikke forestille mig andet at tage mig til og kniber ofte stadigvæk mig selv i armen med tanken om, at jeg vitterligt har fundet mit drømmejob!

10. At rejse. At opleve nye eventyr er skønt og dejligt. På trods af at jeg virkelig (!) er et hjemmemenneske, så elsker jeg også at komme ud i verden og opleve.