Jeg ELSKER dig!

Jeg elsker efteråret og de smukke dybe farver på bladene i naturen. Efteråret er absolut min yndlingsårstid og det er altid noget jeg ser frem til år efter år. Selv ikke en varm sommerdag med høj sol kan overgå dette smukke melankolske efterår. Det er og bliver min yndlingsperiode. 

Efteråret og den begyndende kulde fortæller os, at vi må pakke os bedre ind og passe mere på os selv. Vi må kigge indad og mærke efter inde i kroppen og hjertet. Vi har brugt en masse energi i sommeren og været ude i det dejlige vejr. Nu skifter tiden og energien og vi må “hjem” i os selv igen.

Der er noget ved denne årstid der rører mig så dybt og jeg tror, at det er tanken om, at vi lige så stille drosler mere ned i tempo, lyset forsvinder langsomt og energierne ændrer sig. Nogle mennesker har svært ved at forholde sig til dette skift og jeg havde det ligeså da jeg var yngre.

Det var svært for mig at forholde mig til alle de følelser og tunge energier der pludselig kom bankende på døren. Jeg havde ikke lyst til at forholde mig til dem og blev mere og mere depressiv. Jeg blev rigtig ked af det og følte ofte, at det var nogle meget tunge måneder jeg skulle slæbe mig igennem. 

Nu elsker jeg, at jeg kan gå og tænke dybe tanker og dykke ned i mine følelser og mærke dem som de kommer og går. Jeg elsker i det hele taget at mærke og føle. Mit sensitive sind finder sig godt til rette med denne måde at kigge indad på, selvom det nogle gange kan være svære følelser der kommer op til overfladen. Vi ved jo aldrig hvad der ligger og gemmer sig inde i os.

Efteråret er altid der hvor jeg skriver flest sange og notater i min dagbog. Jeg har skrevet dagbog siden jeg gik i 2. klasse og det var min veninde, Cecilie der introducerede mig til det. Det har altid være en fantastisk måde for mig at dele min verden på, med nogen som alligevel ikke var der.

Læs også om mine Antennekort lige her >>

Efterhånden blev dagbogsskriverierne til sange og jeg begyndte at sætte musik på. Som jeg tidligere har skrevet, så er musik den bedste terapi for mig.

Processen fra at skrive og notere sange ned, til det færdige resultat er en kæmpe rejse. Jeg har tit oplevet, at en sang kan få mig til at græde, når jeg spiller den (igen), fordi jeg bliver suget tilbage til tiden og følelserne jeg havde, da den blev skrevet. Jeg synes det er så smukt og jeg øver mig virkelig i at finde guitaren frem noget oftere, da musikken kan røre så meget i mig.

Godt efterår !