Majselvs julehjerteboost

Julehjerteboost

Chakra-edition

Vær med at heale og skabe ro i dig selv og dine chakraer igennem årets julehjerteboost, hvor der er fokus på den dybe ro, selvkærlighed, udtryk og åndelig kontakt.

Dette års julehjerteboost er dedikeret til 4 særlige chakraer, der alle hjælper til at skabe en større indre kontakt i denne juletid med mange mennesker, indtryk, sociale arrangementer, gaveindkøb og gøremål m.m.

Julemåneden kan i sig selv være en ordentlig omgang for flere (dejlige) følsomme antennemennesker som dig, da du sanser og mærker lidt mere end de fleste.

Mange har travlt i denne måned og selvom du ikke er en af dem, så vil du hurtig kunne opsnappe andres energier og stemninger, hvilket hurtigt kan dræne dig – så derfor er det ekstra vigtigt at passe på din egen energi! 

Julehjerteboostet er en adventskalender, hvor du hver søndag i advent får en gave i form af en indtalt meditationsøvelse, der har et særligt fokus.

Sådan foregår det:

Hver søndag i advent får du tilsendt din særlige indtalte meditationsøvelse, der har et bestemt fokusområde på en af de 4 nævnte chakraer.

Meditationsøvelserne vil ligge online på din personlige platform, hvor du har mulighed for at lytte til dem eller downloade dem på din enhed.

Du får en email hver gang der er en ny adventsgave til dig, så du nemt kan gå ind og finde dagens meditationsøvelse.

1. søndag i advent  
INDRE RO.
Fokus på den indre dybe langsommelige ro igennem Rodchakraet.
Denne meditationsøvelse er desuden også god ifm. uro inden sovetid.

2. søndag i advent
SELVKÆRLIGHED
I denne meditationsøvelse bliver du guidet hen til at skabe en (endnu større) kontakt til dit Hjertechakra og hvordan du bedst muligt kan skabe ro og balance her, så du bedre kan være selvkærlig og passe på dig selv. Ved at skabe kontakt til dette chakra vil du opleve, at det er nemmere at mærke din egen energi og hvad du gerne vil, fremfor andres.

3. søndag i advent
UDTRYK
Igennem Halschakraet kan vi lære at udtrykke os på den måde, der er bedst for os. Nogle mennesker udtrykker sig bedst verbalt imens andre har det bedst med at formidle igennem musik, dans, kunst eller lignende. Der sidder ofte mange blokeringer i halschakraet, da ikke alle er gode til at finde deres måde at udtrykke sig på. Denne meditationsøvelse hjælper med at skabe en kontakt til din måde at udtrykke dig på og med at åbne op for eventuelle blokeringer i området.

4. søndag i advent
ÅNDELIG KONTAKT
Vi har alle en åndelig kontakt og ved at skabe mere bevidst kontakt til denne side af dig, kan du øve dig i at lytte til, hvad Universet gerne vil sige til dig og hvordan det føles at være i kontakt med denne Universelle energi igennem Kronechakraet.

Det her kan du bruge julehjerteboostet til:
1. Du kan lytte til meditationsøvelserne hver søndag og på denne måde skabe en indre ro.

2. Du kan bruge de indtalte meditationsøvelser hver dag i december og på denne måde få etableret en endnu større ro og indre kontakt i denne særlige juletid.

3. Du kan gemme meditationsøvelserne på din smartphone, tablet eller computer og bruge dem ude i naturen eller på en gåtur, så du altid har dem ved hånden.

Meditationsøvelserne er dine til evig tig og du kan vælge at lytte til dem online eller (som i punkt 3) downloade dem til din egen enhed.

Udover de 4 særlige fokusområder er nogle af meditationsøvelserne især også gode til:

– at hjælpe til en større ro inden sovetid (meditationsøvelsen “Ro”)

– større spirituel indsigt (meditationsøvelse “Åndelig kontakt”)

Tilmeld dig her
Julehjerteboostet koster kr. 79,- (værdi kr. 396,-).

BONUS

Som noget helt særligt i år følger der en bonus med i dit køb af julehjerteboostet. Bonussen består af e-bogen “24 tips og tricks til at få succes med ro i dine chakraer”. E-bogen fåes kun ifm. køb af Majselvs julehjerteboost og kan ikke købes seperat. (Værdi kr. 99,-)

Køb adgang for kun kr. 79,-

Giv som gave:

Igen i år har du mulighed for at give Julehjerteboostet som en gave til en du holder af. Når du har betalt vil du modtage en kode, som din (heldige) modtager skal bruge for at kunne indløse det. Følg blot instrukerne i mailen du får efter  dit køb.

OBS! Du kan kun booke aftentider i uge 27 + 28. Jeg holder ferielukket i uge 29, 30 + 31.
OBS! Du kan kun booke aftentider i uge 27 + 28. Jeg holder ferielukket i uge 29, 30 + 31.