Majselvs julehjerteboost

Du fortjener at have det godt!

Er du til tider også et overtænkende bekymrende menneske, der kan stresse over alt det der skal ske i julemåneden, idéer til julegaver, den lange liste af ønsker og de mange julearrangementer?

eller

Er du generelt et fintfølende menneske, der mærker og sanser meget – og som nogle gange har brug for at trække stikket, du føler dig for overvældet af mange mennesker og gerne vægter alenetiden?

Velkommen i klubben!

– Du kan godt lide at være social og elsker juletraditionerne, men har også behov for alenetid (selvom det nogle gange kan være svært at praktisere).

– Du elsker at købe gaver til andre, men gør det bedst hjemme fra sofaen på din smartphone eller på tidspunkter, hvor butikkerne er tomme af mennesker (ro og tid er vigtigt for dig).

– Du har brug for mere ro i hverdagen end de fleste (men det er ikke altid du får det praktiseret).

– Du kan have en tendens til at mærke andres stress, som nemt kommer til at påvirke hvordan du selv har det (også selvom du ikke er bevidst omkring det)

Du fortjener at passe på dig selv!

Tillad dig selv at være i nuets taknemmelige, kærlige og rolige energi i stedet for at leve i bekymringerne om i morgen eller hvad andre mennesker tænker om dig.

Din stress og tankemylder påvirker din krop og sætter sig i dit system, som en sitren i kroppen, ondt i maven og uro inden sovetid. Vi er alle meget forskellige og reagerer nødvendigvis ikke ens på et overstimuleret system, men fælles for alle er, at det ikke gavner dit dejlige følsomme væsen. 

På årets julehjerteboost handler det om dig og at du skal have det godt! Du er vant til at ‘være’ og ‘gøre’ for andre, så hvorfor ikke vælge dig selv til i denne hjertetid og lade det handle om dig?

Kom med på mit julehjerteboost, hvor du igennem 24 daglige selvkærlige hjerteboost og en særlig live hjertemeditation får hjælp til at skabe mere ro og glæde indeni.

40 personer har allerede tilmeldt sig.

Over 277 personer har tidligere været på mit Julehjerteboost og Fie er en af dem

Fie siger

Det mest fantastiske ved julehjerteboostet er klart, at jeg har fået øjnene op for, at jeg ikke er alene om at være sensitiv og åben. At der også er mange andre der har det som mig og at jeg ikke er ene om, at have brug for et boost. Julehjerteboostet fra forrige år gjorde, at jeg huskede, hvor vigtigt det er, at passe på sig selv – især som antennemenneske. Selv de mest åbenlyse ting er nogle gange nødvendigt at blive mindet om.” 

Fie siger

Du får:

– 24 unikke hjerteboosts, der alle er lavet til dig og din følsomhed med fokus på at få dig til at mærke din selvkærlighed og være mere tilstede i glæden, roen, taknemmeligheden og nuet.
Alle julehjerteboost er i år lavet ud fra 6 julesange, som du sikkert allerede kender.

– 1 fælles live hjertemeditation torsdag d. 15. december kl. 19.00. 

Om hjertemeditationen
Under hjertemeditationen vil jeg guide dig ind i din egen kærlige hjertenergi, som vil give dig en endnu større glæde og omsorg overfor dig selv og andre, uden du bliver træt og drænet. Når vi kommer i kontakt med den rene hjerteenergi, så vil alt det vi giver os selv og andre komme fra en kærlig overskudsenergi, som er uendelig og meget ren. Det du sender ud vil altså komme fra et kærligt sted, som er med til at løfte og heale din egen og andres energi.

Du vil sidde trygt i dit eget hjem og meditere sammen med andre der også er med fra andre steder. Da flere mediterer sammen giver det mulighed for at du nemmere kan give dig hen til meditationen og slappe af undervejs.

Det foregår via zoom og du kan sidde i dit bløde nattøj eller med et varmt tæppe og behøver hverken at have mikrofon eller video tændt så andre kan se og høre dig. Du kan sidde og slappe heeelt af i dit eget space, hvor der er trygt og godt for dig at være.

Når du tilmelder dig Julehjerteboostet får du efterfølgende tilsendt alle de praktiske oplysninger om live-meditationen i din mailindbakke.

Udsendelsen bliver desværre ikke gemt, da jeg gerne vil vægte energien der er tilstede live.

Om de 24 hjerteboosts
De 24 julehjerteboosts er alle lavet ud fra julesange, som fokuserer på din egen kærlighedsenergi i hjertecenteret. I disse julesange har jeg fundet ord og sætninger, der vil støtte og løfte din energi.

Fra d. 1. – 24. december får du hver morgen tilsendt dit julehjerteboost i din mailindbakke og på din personlige online platform (som du altid har adgang til), hvor du også kan se hvilken julesang boostet stammer fra.

Julehjerteboostene vil automatisk (hvis du tillader det!) løfte din energi og hjælpe dig til at mærke din kærlighed til dig selv. Nogle af disse boost indeholder ord som ‘din indre styrke’, ‘dine potentialer’ og ‘udtryk’ m.m., men fælles for alle er at de henvender sig til din indre kærlighed til dig, så det er op til dig om du vil tage imod det.

Hvis du vil så kan du (1) printe dine boosts ud og hænge dem op, så du dagligt bliver mindet om budskabet, (2) sende som et kærligt kort til en du holder af, hvor du skriver kærlige ord til personen på bagsiden eller (3) du kan vælge blot at læse dem hver dag de dukker op i din mailindbakke og mærke hvordan disse boost påvirker din (selvkærlige)energi.

Flere har tidligere printet hver julehjerteboost ud og hængt det op på kontoret eller købeskabet.

Gå julen i møde med kærlighed til dig selv og andre

Giv som gave:

Som altid har du mulighed for at give Julehjerteboostet som en gave til en du holder af. Måske en nær veninde eller et familiemedlem, der har brug for at blive støttet i de kærlige boosts. Når du har betalt vil du modtage en kode, som din (heldige) modtager skal bruge for at kunne indløse det. Følg blot instrukserne i mailen du får efter dit køb.

Var du ikke med sidste år?

Sidste års Julehjerteboostet fokuserede på en chakra-edition, hvor du hver søndag i advent fik en særlig chakrameditation, der hjalp til (1) indre ro, (2) selvkærlighed, (3) udtryk og (4) åndelig kontakt.

Var du ikke med og ønsker du de 4 særlige meditationer kan de købes lige her for kr. 149,- >>