Klarsynsaften i Oksbøl

Tirsdag d. 28. + onsdag d. 29. november er total udsolgt 
(begge på under 11 timer)

Skriv dig på venteliste og bliv kontaktet, når jeg kommer til Oksbøl igen.

En hyggelig og intim aften i spiritualitetens tegn

Begrænset antal pladser

Er du ny inden for den spirituelle verden eller har du bare en stor interesse i clairvoyance og din egen selvudvikling?

På en klarsynsaften vil jeg kærligt viderebringe clairvoyante beskeder til alle der deltager.

Jeg vil gerne være med til at afmystificere den åndelige/spirituelle verden og vise, at den sagtens kan bringes helt ned på jorden, så alle kan være med og ligeledes opleve at det nemt kan omsættes til det der sker i det daglige.

Jeg har tidligere afholdt større klarsynsaftener for over 40 mennesker, men er begyndt at vægte den intime energi, da jeg personligt føler der er mere plads til tryghed, autencitet, nærvær, ro og sårbarhed, hvilket jeg synes er vigtigt når vi gerne vil selvudvikle os.

De clairvoyante beskeder bliver leveret kærligt med et strejf af humor og glæde og hvis du blot har lyst til at være tilstede uden at skulle have en besked, så er du velkommen til det.

Jeg stiller udelukkende ind på clairvoyancenergien og hvis du ønsker afdødekontakt anbefaler jeg dig at opsøge en anden clairvoyant, da det ikke er et område jeg arbejder med.

(Ekstra) klarsynsaften i Oksbøl
Onsdag d. 29. november kl. 19 – 21.

Kun plads til 14 deltagere!
UDSOLGT

Første aften blev udsolgt på under 11 timer, så jeg har fået lov til at afholde endnu en klarsynsaften onsdag d. 29. november.  

Jeg er glad for at kunne åbne dørene til Dorthe og Brittas hyggelige “Smedetorvets Café” i Oksbøl, hvor jeg vil komme og give dig en enestående spirituel oplevelse sammen med 13 andre deltagere.

Arrangementet fokkuserer på en hyggelig og intim aften, hvor jeg vil komme og videreformidle clairvoyante beskeder til alle der er med.

Igennem mine 14 år som spirituel rådgiver og underviser har jeg trænet min intuition, mit klarsyn og bruger dette professionelt til at hjælpe og støtte andre på deres vej, som jeg vil komme og demonstrere for dig i Oksbøl d. 28. november kl. 19.00.

Min styrke er min stærke intuition og dén vil jeg bruge på denne aften, hvor jeg kærligt og jordnært vil formidle de clairvoyante budskaber videre til alle jer der er deltager på aftenen.

Jeg er kendt for min jordnære og humoristiske tilgang til det spirituelle element og vil gerne give dig en forståelse af, at det slet ikke behøver at være så højtragende eller mystisk, men sagtens kan bringes ned på et hverdagsniveau hvor alle kan være med.

De clairvoyante beskeder bliver formidlet til dig med kærlighed humor, glæde og stor respekt.

Budskaberne er vejledende og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe og vejlede dig på din vej med mine intuitive evner.

Aftenen lægger vægt på, at alle føler sig tilpasse og du vil opleve en rolig intim stemning med gode, kærlige og humoristiske energier.

Jeg sørger for stemningen og hvis du kommer med et åbent sind, så garanterer jeg dig en hyggelig og spirituel aften i kærlighedens tegn.

Så tag din ven eller veninde i hånden og få en bid mad på i Smedetorvets café inden arrangementet starter kl. 19.00.

Jeg vil glæde mig til at se dig og garanterer dig en rigtig hyggelig, sjov og spændende aften.

Praktisk:

Adresse: Vestergade 17, 6840 Oksbøl

Aftenen starter kl. 19.00 med en lille fælles meditation, hvorefter jeg viderebringer clairvoyante beskeder til jer der er med.

I pausen vil der være mulighed for at købe kaffe/the og kage og herefter har du mulighed for at stille clairvoyante spørgsmål, som jeg vil stille ind på.

Det koster kr. 199,- at deltage.

Tilmeldingen er bindende. Du er velkommen til at overdrage pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Andre siger

“Jeg blev fuldstændig imponeret over hvor præcist, Maj kunne ramme. Sikke en fantastisk oplevelse i meget intime omgivelser. Tusind tak for det, Maj.”

“Jeg vil varmt anbefale Maj til andre. Tak for en super god oplevelse.”

“Maj er et varmt og utrolig behagelig menneske at være i nærheden af og hun har en helt særlig evne og fantastisk gave. Clairvoyancen blev videregivet til mig på en kærlig og omsorgsfuld måde”

“Jeg er fuldstændig blæst bagover.”

Majselv

Jeg har mere end 14 års erfaring inden for klarsyn og selvudvikling og arbejder dagligt med min intuition og de spirituelle energier.

Igennem mine clairvoyancer fokuserer jeg på dine evner og ressoucer, som du måske endnu ikke har opdaget eller glemmer at bruge.

Jeg har altid haft evnerne og ønskede i mange år at pakke dem væk, indtil jeg fandt en clairvoyanceuddannelse i 2010, hvor jeg lærte at bruge dem på den rigtige måde.

Siden jeg startede “Majselv” i 2016 har jeg hjulpet over 3.000 dejlige personer igennem mine online kurser, 1:1 sessioner, forløb og clairvoyanceuddannelse.

Inden jeg selv tog uddannelsen kæmpede jeg med min egen sensitivitet, men bruger den nu idag til at hjælpe og løfte andre mennesker til at stå stærkere i sig selv.

Jeg elsker at se den positive udvikling andre skaber igennem mine kurser, 1:1 sessioner, forløb, uddannelse osv.

Ifm. clairvoyance er det min opgave at formidle det videre jeg ser der ligger i dine energier. Det kan være alt fra din arbejdsenergi til parforhold og hvad der er vigtigt for dig at fokusere på lige nu og her.

Clairvoyance er vejledende og du kan derfor selv vælge hvor meget af det jeg guider dig i, du ønsker at bruge.