Lær at lave clairvoyance

– På bare 45 minutter

Der er ikke flere pladser d. 20. februar, så jeg har lavet endnu en aften torsdag d. 22. februar.

Online gratis livesending d. torsdag d. 22. februar kl. 20.00 hvor jeg lærer dig at lave clairvoyance på bare 45 minutter.

– Efter din tilmelding får du tilsendt al nyttig information til din mailindbakke.

Spirituel livsvejledning

Du behøver ikke at have prøvet det før

Er du nysgerrig på din intuition og ønsker du at udforske og udvikle dine clairvoyante evner?

Clairvoyance er en muskel der skal trænes og er hverken hokus pokus eller noget kun særlige mennesker kan lave.

Hvis du ikke har lavet clairvoyance før kan din muskel trænes til at blive stærk, så hold dig ikke tilbage hvis aldrig har prøvet det før.

Alle kan lave clairvoyance og især dig, som i forvejen er et følsomt menneske, da du bruger din følsomhed under en clairvoyance

Dét her lærer du

Reserver den 20. februar kl. 20.00 i din kalender og vær klar til at deltage på din computer eller smartphone, hvor jeg lærer dig om…

> De 3 psykiske evner og hvad de kan.

> Symboltolkning og hvordan det hænger sammen med clairvoyance.

> Hvilket forarbejde der er vigtigt ifm. clairvoyance, da man ikke bare sådan lige skal kaste sig ud i at lave clairvoyance.  

> Hvordan du ‘åbner’ og ‘lukker’ din energi for modtagelse af clairvoyance.

> Og meget mere.

brevkasse

Clairvoyanceøvelse

Til livesendingen laver vi en praktisk øvelse, hvor du konkret kommer til at træne din clairvoyance.

Øvelsen holder jeg hemmelig, men du behøver ikke at forberede dig inden, da jeg fortæller alt hvad der skal ske under sendingen. 

Varighed på øvelsen er ca. 15 minutter.

Majselv

Mange års erfaring

Jeg er selv uddannet clairvoyant fra 2011 og arbejder som underviser på min clairvoyanceuddannelse siden 2019, hvor jeg lærer andre at udvikle deres clairvoyante evner på en jordnær måde, hvor alle kan være med.

Jeg kender mange forskellige clairvoyanceteknikker og ved hvad der skal til for at andre bliver mere fortrolig i deres clairvoyanceudvikling.

Ved siden af undervisning praktiserer jeg også clairvoyance til folk, som har brug for vejledning og støtte på deres vej.

Det med småt

Livesending – ingen genudsendelse.
Sendingen bliver ikke optaget, så Efter købet får du adgang til en online platform, hvor dine materialer vil være tilgængelige. Det første materiale ligger allerede klar lige efter dit køb.

Med eller uden video og mikrofon.
Du bestemmer selv om du vil være mere på video/mikrofon eller blot være en observerende deltager. Jeg forventer ikke at du skal kunne sige eller gøre en masse, men du er velkommen til det, hvis lysten melder sig.

Zoom.
Sendingen foregår via Zoom og hvis ikke du kender til platformen, vil jeg anbefale dig at prøve det af inden d. 6. februar. Jeg kan desværre ikke hjælper dig, hvis du oplever problemer på selve dagen, men du er altid velkommen til at skrive til mig inden sendingen, hvis du skulle have problemer med zoom.

Selvudvikling
Clairvoyance er tæt forbundet med selvudvikling, så for at være med til livesendingen vil jeg anbefale dig at (1) komme med et åbent sind og (2) være klar til at arbejde dybere med dig selv.

Om Maj

Om Maj

Uddannet folkeskolelærer og clairvoyant, der elsker at bringe spiritualiteten helt ned på jorden. 
Clairvoyance

Clairvoyance

Læs mere om min clairvoyance, hvem det er til og hvordan jeg praktiserer det lige her.