Livsvejledning

Til dig der har brug for hjælp og støtte til at være mere dig og mindre af hvad andre synes du skal være.

(Obs! Livsvejledning fokuserer på samtale imellem os, hvor dét vil være den primære ting. Ønsker du guidning igennem clairvoyance vil jeg i stedet anbefale dig at læse mere her )


“Jeg er for følsom og passer ikke sammen med så mange andre”


“Jeg kan ikke være mig selv, når jeg sammen med andre”


“Jeg føler mig forkert og anderledes”

Du kan aldrig være for følsom!

Din følsomhed vil altid være din styrke, men hvis du har lært det modsatte så læs med.

Verdenen opfordrer mange til at arbejde, præstere, være social (og udadvendt), skabe familie og være et menneske i balance, men sådan er virkeligheden ikke. 

Desværre og heldigvis!

Er du (også) en af dem der føler du kæmper for at være en del af flokken eller finder det svært at hvile i dig selv med dit store sanseapparat og følsomhed, da du ikke ser dig som alle de andre omkring dig?

Velkommen i klubben og dejligt du er her!

Selvom verdenen og livet til tider presser på og gør det svært at være dig, så er det umuligt at gå vejen selv!

Du kan have kollegaer, en ægtefælle og venner der vil støtte dig, men det kan de ikke, for de ved ikke hvordan det er at være dig med alle dine mange følelser. De prøver at forstå dig, men det lykkes aldrig helt.

Du har en følelse af, at de ikke forstår dig omend de gerne vil og det er helt normalt!

I din følsomhed gemmer sig en dybde og hvis ikke du bliver mødt i den, så føler du (1) at andre ikke forstår dig og/eller at (2) andre ikke kan hjælpe dig.

Mia

Du er skabt til at være anderledes

Din opgave er at være DIG!

Hvis du for længe har sammenlignet dig med din omgangskreds, lyttet for meget til andres stemmer eller fulgt deres forventninger, så er det være svært at høre dig selv og mærke hvad du vil.

Du må lære at din følsomhed nogle gange kan vanskeliggøre evnen til at mærke dig selv, da du nemt kommer til at ‘flette dig sammen’ med andres energier, så derfor er det ekstra vigtigt du passer på dig selv og sørger for at få den nødvendige hjælp.

Jeg har gået den vej du går nu

– og troede jeg skulle gå helt alene.

Da jeg havde det allerværst og syntes det var svært at være mig selv sammen med andre, søgte jeg hjælp. Jeg fik hjælp til at se gaven i at være mig og ser nu min følsomhed, dybde, trang til alenetid, min store indre verden og min evne til at mærke andre tydeligt som en kæmpe gave!

Derfor ved jeg også 100% hvordan det føles, når du føler du gerne vil bryde mere igennem, men synes det er svært.

Jeg ved også hvordan det føles, når din følsomhed spænder ben og giver dig en følelse af at være anderledes end andre.

Når du begynder at se det unikke i at være dig, så vil du skide grønt på hvad andre tænker og så kan du endelig være mere af dig og mindre af hvad andre synes du skal være!

Med min egen livserfaring og store kendskab til dét at være et unikt følsomt menneske ved jeg hvad der skal til for at give dig den nødvendige hjælp og det brænder i mit indre for at skulle hjælpe dig.

Igennem snart 14 år har jeg hjulpet og støttet andre mennesker igennem clairvoyance, healing og livsvejledning og jeg véd at min hjælp kommer til at flytte dig og sætte tingene i et endnu større og federe perspektiv.

Sådan foregår det

Igennem livsvejledning har jeg fokus på dig og hvordan du bedst muligt finder “hjem” og tilbage til kærligheden i dig selv.

Jeg møder dig hvor du er, så du nemmere kan hvile mere i dig selv og tage de skridt, der føles rigtigt for dig.

Livsvejledning bygger på en samtale og støtter op om din selvudvikling, hvor jeg vil stille dig spørgsmål til reflektion.

Samtalen er ikke blot en “almindelig” samtale, men en session, hvor vi taler sammen om din selvudvikling set i et spirituelt og holistisk perspektiv, hvor min opgave er at støtte og løfte dig, så du i sidste ende kan stå endnu stærkere i dig med alle dine mange fine nuancer og unikke måde at være i verden på.

Til mobiludgave

Livsvejledning er til dig…

– ligger låg på dig selv.
– i perioder kan have svært ved at se gaverne i din følsomhed.
– er gået i stå og mangler at kunne se muligheder.
– vil noget andet men er i tvivl om hvad.
– har brug for vejledning i din selvudvikling.
– har brug for at finde din vej i livet.
– ønsker at blive set som den person du i virkeligheden er.
– står i en længerevarende situation, hvor du har brug for at blive løftet.

Praktisk

En samtale varer ca. 45 minutter og foregår enten fysisk ved mig eller online via FaceTime/zoom.

Du behøver ikke at have forberedt en masse inden samtalen, da vi altid vil komme frem til sagens kerne undervejs. Er der noget særligt du gerne vil have drøftet må du dog gerne have det med.

Jeg anbefaler dig til en start et forløb på bestående af 3 samtaler, så vi kan arbejde os i dybden med din nuværende situation. 

Ved køb af 3 samtaler booker du blot første samtale nu, hvorefter vi finder nye tider fra gang til gang.


Er du klar til at blive (endnu) klogere på dig selv?

Livsvejledningssamtale kr. 600,-

3 samtaler kr. 1.500,-

Jeg vil glæde(!) mig til at hjælpe dig.