online kursus majselv

Til dig der har brug for hjælp og støtte til at være mere dig og mindre af hvad andre synes du skal være.

Du kan aldrig være for følsom!

Din følsomhed vil altid være din styrke, men hvis du har lært det modsatte så læs med.

Verdenen opfordrer mange til at arbejde, præstere, være social (og udadvendt), skabe familie og være et menneske i balance, men sådan er virkeligheden ikke. 

Desværre og heldigvis!

Er du (også) en af dem der føler du kæmper for at være en del af flokken eller finder det svært at hvile i dig selv med dit store sanseapparat og følsomhed, da du ikke ser dig som alle de andre omkring dig?

Velkommen i klubben og dejligt du er her!

Selvom verdenen og livet til tider presser på og gør det svært at være dig, så er det umuligt at gå vejen selv!

Du kan have kollegaer, en ægtefælle og venner der vil støtte dig, men det kan de ikke, for de ved ikke hvordan det er at være dig med alle dine mange følelser. De prøver at forstå dig, men det lykkes aldrig helt.

Du har en følelse af, at de ikke forstår dig omend de gerne vil og det er helt normalt!

I din følsomhed gemmer sig en dybde og hvis ikke du bliver mødt i den, så føler du (1) at andre ikke forstår dig og/eller at (2) andre ikke kan hjælpe dig.


Jeg har lært at rumme mig selv og tro på egne evner

“Maj har været en mega vigtig sparringspartner i min selvudviklingsrejse, hvor jeg har lært at rumme mig selv og tro på egne evner. Hun har en ærlig, kærlig og helt naturlig måde at snakke på. Det er guld værd, når Maj med udgangspunkt i mine energier, hjælper med at sætte ord på det, der fylder ligenu, analyserer på det og manifesterer næste skridt. Jeg vil opfordre alle, der vil nå ind til kernen af dem selv, til at tage nogle samtaler med Maj.”

Mia Strøbech, Vejleder i Human Design

Mia

Du er skabt til at være anderledes

Din opgave er at være DIG!

Hvis du for længe har sammenlignet dig med din omgangskreds, lyttet for meget til andres stemmer eller fulgt deres forventninger, så er det være svært at høre dig selv og mærke hvad du vil.

Du må lære at din følsomhed nogle gange kan vanskeliggøre evnen til at mærke dig selv, da du nemt kommer til at ‘flette dig sammen’ med andres energier, så derfor er det ekstra vigtigt du passer på dig selv.

Kan betales i flere rater

Jeg har selv gået vejen

– og troede jeg skulle gå helt alene.

Da jeg havde det allerværst og syntes det var svært at være mig selv sammen med andre, søgte jeg hjælp. Jeg fik hjælp til at se gaven i at være mig og ser nu min følsomhed, dybde, trang til alenetid, min store indre verden og min evne til at mærke andre tydeligt som en kæmpe gave!

Derfor ved jeg også 100% hvordan det føles, når du føler du gerne vil bryde mere igennem, men synes det er svært.

Jeg ved også hvordan det føles, når din følsomhed spænder ben og giver dig en følelse af at være anderledes end andre.

Når du begynder at se det unikke i at være dig, så vil du skide grønt på hvad andre tænker og så kan du endelig være mere af dig og mindre af hvad andre synes du skal være!

Med min egen livserfaring og store kendskab til dét at være et unikt følsomt menneske ved jeg hvad der skal til for at give dig den nødvendige hjælp og det brænder i mit indre for at skulle hjælpe dig.

Siden 2010 har jeg hjulpet og støttet andre mennesker igennem clairvoyance, healing og livsvejledning og jeg véd at min hjælp kommer til at flytte dig og sætte tingene i et endnu større og federe perspektiv.

livsvejledning

Sådan foregår det

Livsvejledning bygger på en samtale og støtter op om din selvudvikling, hvor jeg vil stille dig spørgsmål til reflektion.

Fokus er på hvordan du bedst muligt finder “hjem” og tilbage til kærligheden i dig selv.

Jeg møder dig hvor du er, så du nemmere kan hvile mere i dig selv og tage de skridt, der føles rigtigt for dig.

Samtalen er ikke blot en “almindelig” samtale, men en session, hvor vi taler sammen om din selvudvikling set i et spirituelt og holistisk perspektiv, hvor min opgave er at støtte og løfte dig, så du i sidste ende kan stå endnu stærkere i dig med alle dine mange fine nuancer og unikke måde at være i verden på.

Booker du online livsvejledning vil samtalerne foregå via FaceTim eller Zoom og er det en fysisk samtale møder du op ved mig i 8520 Lystrup.


Det er vildt at selvom Maj aldrig har set eller snakket med mig, kunne hun læse og vejlede mig.

“Fra første gang Maj sagde mit navn i telefonen med sin blide og omsorgsfulde stemme, følte jeg mig pludselig både set og hørt. Det er vildt at selvom Maj aldrig har set eller snakket med mig, kunne hun læse og vejlede mig samt give mig nogle redskaber som satte en masse tanker igang i mit hoved og vigtigst af alt, lytte til min mavefornemmelse.”

Lone, Anonym Person

udtalelser

Livsvejledning er til dig der…

 

» ligger låg på dig selv.

» i perioder kan have svært ved at se gaverne i din følsomhed.

» er gået i stå og mangler at kunne se muligheder.

» vil noget andet men er i tvivl om hvad.

» har brug for vejledning i din selvudvikling.

» har brug for at finde din vej i livet.

» ønsker at blive set som den person du i virkeligheden er.

» står i en længerevarende situation, hvor du har brug for at blive løftet.

Livsvejledning

Praktisk

En samtale varer ca. 45 minutter og foregår enten fysisk ved mig eller online via FaceTime/zoom.

Du behøver ikke at have forberedt en masse inden samtalen, da vi altid vil komme frem til sagens kerne undervejs. Er der noget særligt du gerne vil have drøftet må du dog gerne have det med.

Du booker du blot første samtale nu, hvorefter vi finder nye tider fra gang til gang.


 

Er du klar til at blive (endnu) klogere på dig selv?

3 samtaler kr. 1.700,-

Det er muligt at betale i 3 rater:
1. rate ved booking kr. 580,-
2. rate 30 dage senere kr. 580
3. rate 30 dage senere kr. 580,-

Jeg vil glæde(!) mig til at hjælpe dig.