SKAB SUCCES MED MAJ(MIG)SELV

– bliv bedre til at vælge dig selv til

Er også en af dem der kun bruger 5 minutter til dig selv og/eller mangler du ro i hverdagen?


Hvornår bruger du tid til dig selv?

For mange mennesker er alenetiden essentielt for at kunne fungere, for når man er et “antenne-menneske”, der sanser lidt mere end de fleste, så er det EKSTRA vigtigt at sætte tiden af til sig selv.

Hvis ikke du vægter din alenetid vil du hurtig mærke uro og en stresslignende tilstand i kroppen og dét er ikke sundt.

Har du mærket det før, så ved du at det går udover dig selv og dine nærmeste!

“Maj(mig)selv kittet” giver ro og hjælper dig til at prioritere din alenetid

Du får:

1 daglig selvkærlig boost i 7 dage bestående af:

– teknikker der hjælper dig til at “lukke dine antenner”, så du bedre kan mærke dig selv og dine behov.
– hjælp til at vælge dig selv mere til.
– 4 forskellige guidede meditationer.
– 2 lydfiler der styrker din energi på under 5 minutter
– worksheet til print
– idéer til hvad du kan gøre for at passe bedre på dig selv

Du kan downloade alle meditationer og lydfiler, som kan gemmes på din computer, tablet eller smartphone. På denne måde kan du lytte til dem hvor som helst og når som helst.

Maj(mig)selv kit1.

Hjertemeditation
Det er i hjertet du bedst kan mærke dig selv. Igennem denne hjertemeditation skaber du en større kontakt til dig selv, så du bedre kan mærke hvad du føler og står stærkere i dig selv.

Maj(mig)selv kit2

Luk af for andres energier
Som et “antenne-menneske” kan det være svært at sortere i det du mærker, når du er sammen med andre. Denne effektive øvelse hjælper dig til at lukke af for andres energier, så du hurtigt kan mærke dig selv og dine egne behov.

Maj(mig)selv kit3

Healing
Healing løfter og balancerer energi; hvis der blokeringer i form af udbrændthed, lav selvtillid, sorg eller stress, så genopretter healing og løfter energien igen. Jeg guider dig igennem en healingsteknik, hvor du kan heale dig selv. 

Maj(mig)selv kit4.

Find din power
Med denne guidet meditation genfinder du din power og modet til at stå stærkt i dig selv igen. Meditationen er meget nyttig til når du har brug for et pusterum til at mærke dig selv og din egen power.

Maj(mig)selv kit5

Beskyttelsesboble
Denne “boble” af beskyttelse hjælper dig til at stå stærkt i dig selv, selvom du er sammen med andre mennesker. Du kan mærke energierne omkring dig uden at tage dem til dig.

Maj(mig)selv kit6

Highlight det gode
Med selvindsigt kommer du langt og ved at blive klogere på det der nærer dig, så bliver du mere bevidst om hvad du gerne vil og hvad du ikke vil. Et vigtigt arbejde ifm. din alenetid.

tune in meditation

Tune-in meditation
Hvordan har du det i dag? Er er noget der tynger, er træls eller bare føles rigtig fedt. Med denne meditation kommer du i dybere kontakt med dig selv og dine følelser.

Du sidder måske nu og tænker:

”Jeg gør det i morgen” 
“Jeg er for træt” 
“Jeg har ikke tid”
“Børnene skal passes”
“Opvasken skal klares”
“Vasketøjet skal ordnes”
“Mit arbejde fylder for meget”
“[Indsæt selv andet]”

Hvorfor vente?

Tænk på tiden du bruger på at se ligegyldige tv-serier, transport til/fra arbejde, indkøb eller at servicere andre!

Den tid kan du nu i stedet investere i dig selv på en god og selvkærlig måde og dét er vigtigt – også for dine medmennesker.

Hvorfor skal jeg investere i kittet?

– fordi du bliver hjulpet til at prioritere dig selv, så du i sidste ende kan blive et gladere menneske overfor dig selv og dem du er sammen med i dit liv.

– fordi du kommer til at skrue ned for det der larmer og op for dig selv og det der nærer dig (du lærer nemlig at blive bedre til at mærke efter).

– fordi du efter “Maj(migselv) kittet” har det der skal til for at få den nødvendige daglige ro og balance i kroppen.

Din selvkærlige investering er
kr. 259,-

eller

kr. 133,-
(nu og først om 30 dage igen)

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Er du ikke tilfreds med produktet efter 3 dage, så får du pengene tilbage – det forudsætter dog, at du ikke har åbnet mere end t.o.m. 3. dags-materialet.

Det med småt

Evigt eje.
Efter købet får du adgang til en online platform, hvor det første videoboost allerede ligger klar og når først du er logget ind, så er kittet dit til evig tid. Efterfølgende modtager du et selvkærligt boost en gang om dagen i 7 dage.

Ingen afhængighed. 
Du er ikke afhængig af at skulle være online og modtage dine boost på et bestemt tidspunkt og kan derfor selv vælge hvor og hvornår du vælger din daglige “migselv” tid til at lytte eller kigge på dine boost..

Dit yndlingsspot.
Da dine boost både er i form af video og lydfiler, kan du selv bestemme , hvor du ønsker at lytte eller se dem. Det kan være på dit yndlingsspot i sofaen, sengen, bænken i haven, skoven, [find selv på flere yndlingsspots].

Kun til personlig brug.
Kittet er til privat brug og det er ulovligt at videregive det til andre end dig selv.

Mix & match.
Når du er færdig med at bruge kittet kan du se og genhøre dine boost uafhængige af hinanden og bruge dem ved forskellige lejligheder og/eller hvis du blot har brug for at booste din selvkærlighed.

*ved tilmelding kobles du automatisk på mit nyhedsbrev, som til hver en tid kan afmeldes igen.