ØV, DU KOM FOR SENT!!

MAJSELV 5 ÅR

Vær med til at fejre min lille virksomheds fødselsdag d. 23. november

SPAR OP TIL 30%

Få adgang til 3 særlige fødselsdagspakker indtil d. 23. november kl. 23.59

Pakkerne vil ikke længere være tilgængelige efter d. 23. november

BONUS!!

Som noget helt særligt får du ved køb af en fødseldagspakke adgang til mit “Julehjerteboost – Chakraedition”, som allerede starter på søndag (værdi kr. 79,-)

Læs mere om Julehjerteboost lige her >>

På tirsdag d. 23. november fylder MAJSELV 5 år og det vil jeg rigtig gerne fejre med dig.

Derfor kan du indtil midnat på tirsdag d. 23. november få fingrene i en af mine særlige fødselsdagspakker, som du enten kan bruge til dig selv eller give som julegave til en du holder af.

Pakkerne består af: 

1. Selvkærlighedspakken
2. Selvudviklingspakken
3. Deluxepakken

Tryk på billederne for at købe pakken.

1. SELVKÆRLIGHEDSPAKKEN (spar 30%)

1. SELVKÆRLIGHEDSPAKKEN (spar 30%)

1 ØJENPUDE MED BEROLIGENDE LAVENDELDUFT + 1 SÆT ANTENNEKORT TIL DIG, DER GERNE VIL VÆRE SELVKÆRLIG ELLER ØNSKER AT GIVE DET TIL EN, DER TRÆNGER TIL AT PASSE PÅ SIG SELV.
Normalpris kr. 441,-
NU KUN KR. 300,-
2. SELVUDVIKLINGSPAKKEN (spar 25%)

2. SELVUDVIKLINGSPAKKEN (spar 25%)

15 MIN. TELEFONCLAIRVOYANCE (VÆRDI KR. 550,-) + 1 SÆT ANTENNEKORT (VÆRDI KR. 279,-) TIL DIG DER GERNE VIL ARBEJDE DYBERE MED DIG SELV OG ØNSKER EN STØRRE INDSIGT I DIT LIV.
NORMALPRIS KR. 991,-
Nu kun KR. 745,-
3. DELUXEPAKKEN (spar 30%)

3. DELUXEPAKKEN (spar 30%)

FULD CLAIRVOYANCESESSION PÅ 50 MINUTTER (VÆRDI KR. 1.500,-) + 1 SÆT ANTENNEKORT (VÆRDI KR. 279,-) + 1 ØJENPUDE MED BEROLIGENDE LAVENDELDUFT (VÆRDI KR. 120,-) TIL DIG DER ER KLAR TIL AT FÅ KIGGET HELE VEJEN RUNDT PÅ DIN NUVÆRENDE SITUATION 
Normalpris kr. 1.941,-
NU KUN KR. 1.359,-

ANTENNNEKORT 

Mit særlige og helt unikke kortsæt, der kærligt hjælper dig til at støtte dig selv og din fantastiske følsomhed.

Du kan bruge kortene dagligt ved tilfældigt og intuitivt at trække det kort, som skal have dagens fokus eller vælge at bruge dem, når du har brug for ekstra selvomsorg og trække et kort, der vil hjælpe dig til at være mere selvkærlig.

Kortene er lavet intuitivt og på baggrund af min egen oplevelse med at være et følsomt menneske i en stor verden, hvor det nogle gange kan være overvældende med et stort indre univers af mange følelser og mange udefrakommende stemninger, dufte, lyde og indtryk.

Antennekortene er lavet i et blødt og slidstærk materiale, der sikrer en lang levetid. Deres bløde udtryk gør dem lækre at have i hånden og giver ikke genskær i dagslys eller ved kamerablitz.

Læs mere om Antennekortene lige her >> 

CLAIRVOYANCE

Hjælper dig til at se dybere ind i din nuværende livsproces og hvad der fylder ligenu. Clairvoyance er vejledende og vil hjælpe dig til at blive klogere på dig selv og hvad der vil være godt for dig at have fokus på i tiden.

Som modtager af clairvoyance kan du sidde med et eller flere problematikker du ønsker at få hjælp til. Det kan være karriere, kærlighedsliv eller selvudvikling.

Du kan sidde med et ønske om at få hjælp til hvad du skal gøre i en given arbejdssituation, hvordan du skal tackle kærlighedslivet eller hvad du kan gøre for at passe på dig selv i tiden.

Clairvoyance behøver ikke kun at være problemløsende, men kan ligesåvel bruges hvis du blot ønsker et kærligt spark eller guidning på din vej. Du behøver derfor ikke at have særlige udfordringer for at skulle modtage clairvoyance.

Læs mere om min clairvoyance lige her >>

 

ØJENPUDE MED BEROLIGENDE LAVENDELDUFT

Mine populære øjenpuder er lavet med hørfrø og tørret lavendel, der har en beroligende effekt ved brug.

Betrækket er aftageligt og kan vaskes ved 40 grader.

Puden kan bruges ifm. meditation, yoga eller almen hvile. Har du svært ved at slappe af og bliver du nemt overstimuleret er øjenpuden ligeledes god til at skabe ro inden sengetid. Puden har desuden en god effekt ved lysfølsomhed.

Læs mere om øjenpuden her >>

Majselv

TAK!

Tak fordi du støtter mig. Din hjælp er med til at jeg kan eksistere og løfte endnu flere sjæle i verden.