Mød din guide

Undskyld rodet. Jeg er ved at lave om på hjemmesiden.

 

Meditation moed din guide

…eller læs videre

 

Vidste du godt, at du har mange guider og hjælpere fra den åndelige verden, som kender dig til punkt og prikke?

 

De har fulgt din færden og kender din livsvej.

 

Vores guider har alle forskellige roller og hjælper der, hvor deres kompetencer er størst. Derfor har vi heller ikke den samme guide hele livet igennem og de skifter afhængig af, hvilken livssituation du befinder dig i.

 

Jeg har udarbejdet en meditation, hvor du nemt og enkelt kan møde din guide og få nogle gode råd og kærlige ord med på vejen.

 

Du vil altid kunne vende tilbage til denne meditation og skabe kontakt til din(e) guide(r) igen.

 

Undervejs i meditationen har du mulighed for at stille din guide et spørgsmål.

 

Du kan gemme din meditation på din computer, tablet eller smartphone og høre den, når du vil og hvor du vil.

 

Meditationens varighed er 22 minutter.

 

Lyt til lidt af meditationen her:

 

 

 

Det siger andre om min meditation:

 

 

Jeg er vild med Majs rolige stemme og måden hun guider mig igennem meditationen på. Jeg følte mig afslappet og klar under hele meditationen og fik nogle rigtige gode råd med på vejen af min egen guide. Jeg var overrasket over, hvor nemt jeg kunne skabe kontakt og tror også det hænger sammen med måden Maj kunne få mig til at slappe af på. Jeg vil give min varmeste anbefaling til Maj og denne meditation. 

 

 

Har du set mine andre meditationer?

“Modtag clairvoyante beskeder”

og

“Stå stærkere i dit eget lys”

 

 

Følg med på Facebook og Instagram