En ekstrovert introvert

– der lader bedst op alene.

Jeg elsker mit eget selskab og keder mig sjældent.

Min absolut bedste arbejdsplads er i min bolig, hvor jeg har ro til at fordybe mig uden alt for mange forstyrrelser..  

Selvom jeg elsker at være sammen med andre, er alenetiden min absolutte vigtigste livsmedicin.

om maj
maj musik

Med musikken i hjertet

Jeg elsker musik og har tidligere optrådt og skrevet en masse sange i singersongwriter-genren. Jeg har også varmet op for randrusianske Marie Frank og lagt musik til en kampagnefilm for tøjmærket Zizzi.

Efter der kom børn til verden er min sangskrivning sat på hylden og jeg blev mere optaget af selvudvikling og spiritualitet.

Musikken hjælper mig til at komme i kontakt med alle mine følelser og jeg synes det er en fantastisk måde at være i nuet på.

Foto: Peter Nielsen, Venstrehaandsarbejde

Fra lærer til clairvoyant

Jeg elsker børn og var aldrig i tvivl om at jeg skulle følge min mors fodspor og selv blive lærer, men da jeg i 2014 blevet erklæret sygemeldt med stress måtte jeg sadle om.

Sygemeldingen fik mig til at mærke efter hvad der virkelig var vigtigt for mig og med en clairvoyanceuddannelse på hånden og et ønske om at gøre en forskel for andre, kastede jeg mig ud i det selvstændige liv i 2016 – og det har jeg endnu ikke fortrudt.

maj om
spirituel forretningsrådgivning1

Jeg kan hjælpe dig!

Hvis du er kommet for at få et quickfix gennem clairvoyance eller blive bekræftet i om det nu er sandt, så er du ikke den rette jeg søger.

Hvis du derimod (1) tror på at vi mennesker kan bruge vores fantastiske medfødte intuition og spirituelle evner til at hjælpe andre og (2) du selv er klar til forandring, så er du den rette og jeg vil elske at arbejde med dig.

Min mission er at hjælpe og støtte andre følsomme mennesker igennem min stærke intuition og samtidig bringe det spirituelle element helt ned på jorden, hvor alle kan være med.

En utraditionel clairvoyant?

Du tænker sikkert at en typisk clairvoyant arbejder med afdødekontakt, engle, røgelsespinde og kanalisering.

Det gør jeg ikke.

Jeg arbejder med energi og troen på at de clairvoyante informationer kommer fra noget der større end mig selv, uden at det behøver at være engle eller afdøde mennesker. Jeg betegner dette ‘større’ som Universet.

Spirituel livsvejledning

Lad os mødes på Instagram eller Facebook: