clairvoyance vs healing

“Clairvoyance vs healing”

Hvad er forskellen på clairvoyance og healing og hvornår er det godt at bruge hvad? Lyt med i dette afsnit og bliv klogere.

Lyt med her eller i din iTunes podcast app (her): 

I denne episode kan du høre om…

– Hvorfor clairvoyance er mit primære hjertebarn
– Hvilken fællesnævner der er for healing og clairvoyance
– Hvorfor halschakraet er så essentielt under i en clairvoyancesession
– Hvilken energi jeg formidler videre under en healing
– Hvorfor jeg bruger intuitiv healing fremfor fx. Reiki healing
– Hvad der sker under en healing
– Hvilken udfordringer man kan have for at modtage til healing
– Hvorfor jeg synes samtale før en healing er vigtig
– Hvordan healing ikke er et fix
– Hvornår du skal bruge hvad og hvorfor
– Hvad clairvoyance er godt for
– Hvad der sker med mig under en healing
– Hvorfår man ikke behøver at stå i store problemer eller udfordringer for at modtage healing eller clairvoyance
– og meget andet

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til min podcast, så er du velkommen til at skrive til mig på maj@majselv.dk eller fange mig på instagram. Jeg vil samle alle spørgsmålene og mixe forskellige podcast sammen udfra, hvad I vil vide mere til.

Anmeld podcasten

Jeg vil blive så mega monster glad, hvis du vil give min podcast nogle stjerner. Jo flere stjerne jo længere kommer den ud (det betyder meget for mig og iTunes’ algoritme). Du kan gøre det lige her (tryk på “Listen on Apple Podcast og skyd dine stjerner afsted)