dettredjeoje.

“Det tredje øje”

Lyt med i dagens episode, hvor du kan blive klogere på Det tredje øjes energier som blandt andet består af dit klarsyn, hvordan du laver clairvoyance og din ubevidste/bevidste kontrol m.m.

Lyt med her eller i din iTunes podcast app (her): 

I denne episode kan du høre om…

– hvorfor mennesker nogle gange har ondt i dette chakra
– hvordan du kan skabe balance og videreudvikle dette chakra igennem din intuition
– hvilken psykisk evne der sidder i chakraet
– hvad det tredje øje og clairvoyance har med hinanden at gøre
– hvorfor du skal passe på med at have for meget kontrol
– og meget andet

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til min podcast, så er du velkommen til at skrive til mig på maj@majselv.dk eller fange mig på instagram. Jeg vil samle alle spørgsmålene og mixe forskellige podcast sammen udfra, hvad I vil vide mere til.

Anmeld podcasten

Jeg vil blive så mega monster glad, hvis du vil give min podcast nogle stjerner. Jo flere stjerne jo længere kommer den ud (det betyder meget for mig og iTunes’ algoritme). Du kan gøre det lige her (tryk på “Listen on Apple Podcast og skyd dine stjerner afsted)