Podcast antennemenneske

Er du et antennemenneske?

I dette afsnit handler det om antennemennesker; de dejlige mennesker der sanser og “opfanger” rigtig mange følelser og stemninger.

Jeg er selv et antennemenneske, men har desværre ikke altid været så glad for at have denne betegnelse på mig. 

Er du selv et antennemenneske? Tag testen og bliv klogere i podcasten.

Lyt med her eller i din iTunes podcast app (her):

I denne episode kan du høre om…

– hvor mange der egentlig går rundt og er antennemennesker
– min egen sensitivitet og hvordan jeg kobler den med den spirituelle verden 
– hvilke ting jeg gør i det daglige for at passe på mig selv og min sensitivitet
– hvad jeg har valgt til og fra i mit liv og hvorfor 
– hvordan jeg bruger mine antenner i mit arbejde
– du er antennemenneske. Tag testen her i podcasten
– mit tip til, hvad du kan gøre for at passe på din egen sensitivitet, så du får det bedst mulige ud af dit liv

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til min podcast, så er du velkommen til at skrive til mig på maj@majselv.dk eller fange mig på instagram. Jeg vil samle alle spørgsmålene og mixe forskellige podcast sammen udfra, hvad I vil vide mere til.

Anmeld podcasten

Jeg vil blive så mega monster glad, hvis du vil give min podcast nogle stjerner. Jo flere stjerne jo længere kommer den ud (det betyder meget for mig og iTunes’ algoritme). Du kan gøre det lige her (tryk på “Listen on Apple Podcast og skyd dine stjerner afsted)