Podcast

Her er dine chakraer?

I dette afsnit handler det om dine 7 hovedchakraer, hvor de sidder og hvad du kan bruge dem til.

Ved at blive klogere på dine chakraer bliver du også klogere på dig selv.

Lyt med her eller i din iTunes podcast app (her):

 

I denne episode kan du høre om…

– hvad et chakra er og hvad du kan bruge det til
– dit klarsyn og hvordan du kan bruge det til chakraforståelse
– hvilke farver de 7 hovedchakraer har
– din kommunikation og hvilket chakra det passer til
– energiarbejde
– måder hvorpå du kan skabe balance i dine chakraer
– din jordforbindelse
– hvordan du bliver mere spontan

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til min podcast, så er du velkommen til at skrive til mig på maj@majselv.dk eller fange mig på instagram. Jeg vil samle alle spørgsmålene og mixe forskellige podcast sammen udfra, hvad I vil vide mere til.

Anmeld podcasten

Jeg vil blive så mega monster glad, hvis du vil give min podcast nogle stjerner. Jo flere stjerne jo længere kommer den ud (det betyder meget for mig og iTunes’ algoritme). Du kan gøre det lige her (tryk på “Listen on Apple Podcast og skyd dine stjerner afsted)