Hvad er clairvoyance

“Hvad er clairvoyance?”

Lyt med i dette afsnit, hvor du bliver klogere på hvad clairvoyance egentlig er og hvordan det udføres. Er det bare en muskel der kan trænes, kan alle lave det og hvordan får man kontakt til evnen?

Lyt med her eller i din iTunes podcast app (her):


I denne episode kan du høre om…

– alle har clairvoyante evner eller ej
– hvad der skal til for at lave clairvoyance
– hvorfor nogle mennesker har lettere ved at lave clairvoyance end andre
– hvordan du kan bruge din følsomhed i clairvoyance
– hvordan jeg ser fremtidsenergien hos andre, selvom vi ikke kan spå om fremtiden
– hvilke 2 (vigtige) steps du kan tage for at lære at lave clairvoyance
– og meget andet

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til min podcast, så er du velkommen til at skrive til mig på maj@majselv.dk eller fange mig på instagram. Jeg vil samle alle spørgsmålene og mixe forskellige podcast sammen udfra, hvad I vil vide mere til.

Anmeld podcasten

Jeg vil blive så mega monster glad, hvis du vil give min podcast nogle stjerner. Jo flere stjerne jo længere kommer den ud (det betyder meget for mig og iTunes’ algoritme). Du kan gøre det lige her (tryk på “Listen on Apple Podcast og skyd dine stjerner afsted)