Podcast aura

Sådan ser du aura


I denne episode snakker jeg om auraen, som er en energi der flyder omkring os alle. Den kan ikke ses med det blotte øje, men du kan træne dig til at se den.

Mange ser allerede farver omkring andre, men ved ikke altid hvordan farverne skal tolkes.

Der kan sidde følelser i auraen og hvis ikke vi lytter til dem, så kan de sætte sig fysisk i kroppen og blive til sygdomme.

Energiarbejde er fantastisk ift mange ting og spiller en kæmpe rolle i nutidens kæmpe fokus på sundhed. Ved at lytte til dine egne følelser (som ligger i auraen) vil du være i en sund krop og sind (og dét kan mindske sygdom og hyppige besøg ved lægen).

Lyt med her eller i din iTunes podcast app (her):

I denne episode kan du høre om…

– hvad en aura består af
– den pink farves betydning og hvad det betyder at se en gul farve ved føddernes område
– de psykiske legemer 
– hvordan en følelse kan blive til en fysisk lidelse
– farvebetydning og hvad nogle af farverne betyder
– alle auraer er ikke ens og du vil høre hvad det betyder, hvis man har en lille aura
– hvor du kan hente mit farveskema til eget brug på hjemmesiden

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til min podcast, så er du velkommen til at skrive til mig på maj@majselv.dk eller fange mig på instagram. Jeg vil samle alle spørgsmålene og mixe forskellige podcast sammen udfra, hvad I vil vide mere til.

Anmeld podcasten

Jeg vil blive så mega monster glad, hvis du vil give min podcast nogle stjerner. Jo flere stjerne jo længere kommer den ud (det betyder meget for mig og iTunes’ algoritme). Du kan gøre det lige her (tryk på “Listen on Apple Podcast og skyd dine stjerner afsted)