Solarplexus chakraet

“Solarplexus chakraet”

Lyt med i dagens episode, hvor du kan blive klogere på hvorfor du fx. nogle gange kan få ondt i maven, når en person står for tæt på dig.

Lyt med her eller i din iTunes podcast app (her):

I denne episode kan du høre om…

– hvad der indikerer at solar plexus chakraet er i balance
– hvilke gamle energier der skan sidde i chakraet
– hvilke stor betydning chakraet har for følsomme menneskser
– hvad dette chakra har at gøre med alkoholikere og stofmisbrugere
– hvordan angsten påvirker chakraet
– i hvilken tidsperiode chakraet udvikler sig
– og meget andet

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til min podcast, så er du velkommen til at skrive til mig på maj@majselv.dk eller fange mig på instagram. Jeg vil samle alle spørgsmålene og mixe forskellige podcast sammen udfra, hvad I vil vide mere til.

Anmeld podcasten

Jeg vil blive så mega monster glad, hvis du vil give min podcast nogle stjerner. Jo flere stjerne jo længere kommer den ud (det betyder meget for mig og iTunes’ algoritme). Du kan gøre det lige her (tryk på “Listen on Apple Podcast og skyd dine stjerner afsted)