Podcast Majselv

Fra stressramt lærer til fuldtidsclairvoyant

Det har ikke været nemt at finde frem til min nuværende og rette arbejdshylde som selvstændig clairvoyant. Da jeg var yngre var jeg overbevist om, at jeg skulle ende som lærer og tøvede heller ikke et sekund, da jeg søgte ind på uddannelsen. Desværre endte jeg i en stress sygemelding kort tid efter jeg blev fastansat og det var et kæmpe nederlag. Hør og lad dig inspirere af min historie ift. hvordan jeg endte som fuldtidsclairvoyant som 34 årig.

Lyt med her eller i din iTunes podcast app (her):

I denne episode kan du høre om…

– hvordan det er at være meget følsom og nærtagende.
– mit første møde med en clairvoyant som 19 årig.
– hvor svært det har været at få spiritualiteten til at hænge sammen med min læreruddannelse (og den “almene” verden).
– hvilke kæmpe etiske fejl jeg lavede, da jeg afprøvede mine clairvoyante evner for første gang.
– hvorfor jeg valgte at tage clairvoyanceuddannelsen.
– at kærligheden gjorde mig angst.
– hvor svært det hele var, da jeg fik mit første barn.
– at jeg ikke kunne holde til at være lærer.
– hvorfor det var bedst at holde frikvarter på toilettet væk fra kollegaerne.
– hvilken ro det giver, når du går med det du føler.

Hvis du har spørgsmål til min podcast, så er du velkommen til at skrive til mig på maj@majselv.dk eller fange mig på instagram. Jeg vil samle alle spørgsmålene og mixe forskellige podcast sammen udfra, hvad I vil vide mere til.

Anmeld podcasten

Jeg vil blive så mega monster glad, hvis du vil give min podcast nogle stjerner. Jo flere stjerne jo længere kommer den ud (det betyder meget for mig og iTunes’ algoritme). Du kan gøre det lige her (tryk på “Listen on Apple Podcast” og skyd dine stjerner afsted)

Andre podcast

Se mine andre podcast her.