Podcast majselv

“Så tag dig dog sammen”

Lyt med til dagens episode, hvor jeg åbner op om hvor svært de seneste måneder har været for mig i min virksomhed, men også personligt.

Lyt med her eller i din iTunes podcast app (her):

 

I denne episode kan du høre om…

– mine overvejelser ift. at finde et job ved siden af min virksomhed
– hvordan jeg bedst trives ved ikke at være i hamsterhjulet
– mit (svære) forhold til pengeenergien
– mine tanker om at kaste håndklædet i ringen og få stillet en diagnose
– udfordringerne i at føle sig forkert – ofte
– hvordan frygten har fyldt mit liv de seneste måneder
– og meget andet

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til min podcast, så er du velkommen til at skrive til mig på maj@majselv.dk eller fange mig på instagram. Jeg vil samle alle spørgsmålene og mixe forskellige podcast sammen udfra, hvad I vil vide mere til.

Anmeld podcasten

Jeg vil blive så mega monster glad, hvis du vil give min podcast nogle stjerner. Jo flere stjerne jo længere kommer den ud (det betyder meget for mig og iTunes’ algoritme). Du kan gøre det lige her (tryk på “Listen on Apple Podcast og skyd dine stjerner afsted)