Podcast - tidligere liv

Hvem har du været i tidligere liv?

Vi har alle levet et tidligere liv og inden for den spirituelle verden siger man at kroppen dør når vi går bort imens sjælen lever videre. Hvem har du været i dit tidligere liv og hvad kan du bruge den forståelse til? Bliv klogere i dagens podcast hvor jeg dykker ned i emnet.

Lyt med her eller i din iTunes podcast app (her):

 

I denne episode kan du høre om…

– hvorfor vi ikke selv har adgang til at se tilbage i tidligere liv.
– din måde at være på hænger sammen med, hvem du har været i tidligere liv.
– dine relationer og hvorfor du har dem i dit liv.
– hvorfor vi møder bestemte mennesker i vores liv.
– hvad det betyder at møde et menneske på et “forkert” tidspunkt i dit liv.
– der er noget du skal lære i dit liv. 
– hvorfor du tiltrækker de samme mennesker.
– på et tidspunkt er du færdig med at leve på Jorden. Hør hvornår.

Hvis du har spørgsmål til min podcast, så er du velkommen til at skrive til mig på maj@majselv.dk eller fange mig på instagram. Jeg vil samle alle spørgsmålene og mixe forskellige podcast sammen udfra, hvad I vil vide mere til.

Anmeld podcasten

Jeg vil blive så mega monster glad, hvis du vil give min podcast nogle stjerner. Jo flere stjerne jo længere kommer den ud (det betyder meget for mig og iTunes’ algoritme). Du kan gøre det lige her (tryk på “Listen on Apple Podcast” og skyd dine stjerner afsted)

Andre podcast

Se mine andre podcast her.