Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Majselv – CVR 38195301

Opdateret januar 2019

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet giver du dit samtykke til, at jeg må behandle den persondata du har sendt til mig. Dataen bruger jeg til at komme i kontakt med dig.

Du har til enhver tid ret til at vide, hvilken data jeg har på dig og til hvilket formål jeg bruger det.

Jeg bruger din data indtil det ikke længere er relevant. Hvis du ikke længere ønsker at modtage emails fra mig, skal du gøre mig opmærksom på det.

Du kan altid trække samtykket tilbage. Det gør du enten ved at benytte linket i bunden af mine emails eller kontakte mig på maj@majselv.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve.

I dette tilfælde er det navn, telefonnummer og mailadresse.

Opbevaring af oplysninger

I forbindelse med dit køb igennem Majselv har du indtastet en række oplysninger, herunder særligt:

– Dit navn/firmanavn
– Din emailadresse
– Dit telefonnummer
– Dine betalingsoplysninger

Ved bestilling af en behandling giver du desuden ret til at jeg registrerer og opbevarer personfølsomme oplysninger. Disse oplysninger bruger jeg udelukkende ifm. dine behandling så jeg på bedst mulig måde kan hjælpe og støtte op om din udviklingsproces.  

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med en bestilling af en behandling, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen og regnskabsmateriale skal (ifølge lovgivningen) gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Datasikkerhed

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af:

– dine betalingsoplysninger —QuickPay
– dine køb —EasyMe
– håndtering af nyhedsbreve via e-mail — EasyeMe
– håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister — Zapier
– håndtering af spørgeskemaer — Wufoo

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have brug for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til:

Majselv
CVR-nummer 38195301
Stokbrovej 166
Elev
8520 Lystrup
email: maj@majselv.dk

Ret til klage

Majselv er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Oplever du en krænkelse af dine privatoplysninger, kan du klage til Datatilsynet på adressen:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
Fax: 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk