Spirituel forretningsrådgivning

Få hjælp til at skabe den forretning du drømmer om, så du kan leve 100% af den.

Er det her dig:

– Er du bange for at springe ud som selvstændig?
– Har du allerede en forretning, men er det svært at komme ud over rampen
– Ønsker du mere frihed i dit arbejdsliv?
– Vil du gerne tiltrække de rigtige kunder?
– Føler du ikke, at det du tilbyder, er godt nok?
– Er du usikker på din retning i din virksomhed? 
– Vil du gerne brænde endnu mere igennem, så du kan tiltrække lige præcis dét, som du har brug for i din nuværende eller kommende forretning?

Nøglen til en succesfuld forretning ligger gemt ved mennesket bag.

majselv clairvoyanceuddannelse-2

Få hjælp til at skabe og kreere dén forretning du ønsker dig med plads til autenticitet, kreativitet, ro og frihed til at gøre, som du vil. 

Under en spirituel forretningsrådgivning bruger jeg mine clairvoyante evner til at “stille ind” på dine energier og ser, hvad der ligger af evner og potentialer, du endnu ikke bruger, eventuelle blokeringer og negative overbevisninger m.m.

Vejledningen tager udgangspunkt i hele dig og selvom den er målrettet din forretning, så kigger jeg også på personlige emner og hvad du her kan gøre for at stå endnu stærkere i dig selv, så du altså også kan stå stærkere og optimere din egen forretning.

En spirituel forretningsrådgivning er ikke blot en tale, men en interaktion imellem dig og mig, hvor jeg kan hjælpe dig til at mærke ind i, hvad der føles godt for dig, så du kan tage de rigtige skridt i din forretning.


Det var en øjenåbner!

Da jeg gik fra dig havde jeg følelsen af, at det er MIG der skal have en opgradering og ikke min forretning. Det er mig der skal finde mig selv og ikke en masse andet der skal løses først. Det var en øjenåbner!

Jeg havde hørt meget af det du fortalte mig før, men ikke så konkret som du sagde det og det har givet en masse stof til eftertanke. Det var lige hvad jeg havde brug for.

Trine Pelle, Kropsterapeut, trinepelle.dk

Udtalelse

Glem forretningsmodeller og slaviske planer

At være selvstændig handler ikke om planlægning, struktur og forretningsmodeller.

Det handler om dig!

Ved at skabe bevidsthed om hvordan du bruger din energi og dit drive, bliver det nemmere for dig at skabe den forretning du drømmer om, for god energi giver god energi og dårlig energi giver … gæt det selv.

Hvis du f.eks. hele tiden vader ind i den samme blindgyde med følelser som frygt og usikkerhed på det du laver, så vil det påvirke din selvstændige vej og så vil du sjældent komme videre – og SÅ fungerer forretningsplanerne altså slet ikke.

Vil du derimod blive klogere på hvad der ligenu gør at du rammes af usikkerheden eller det mindre kundeantal der besøger din biks, så vid at hjælpen findes i din personlige udvikling – og det er ikke altid nær så svært som du går og tror.

Energiarbejde handler mere om følelser end facts og det betyder at du må lære at tappe ind i, hvad der føles godt for dig og ikke så meget hvad der burde være det rigtige gennem planer og modeller.

Din forretning kan kun blive en succes, hvis du er en succes.

Slip bekymringerne og lad mig hjælpe dig

🥵 Dit problem er, at du ønsker at komme mere ud over rampen og/eller starte din egen virksomhed, som du kan leve af, men du ved ikke, hvor du skal starte!

🥵 Dine tanker koncentrerer sig konstant om opbygning af hjemmeside, som du ikke kan overskue at lave, hvordan du kommer igang med regnskab, om du skal betale moms, hvem din målgruppe er og hvad der skal stå på visitkortet osv.

🥵 Eller også er dine tanker gået i stå, fordi du gerne vil vokse i din forretning, men ikke ved, hvordan du kommer videre. Du ved ikke, hvordan du kan udvide din forretning og det trætter dig, at der ikke sker en fløjtende fis.

🥵 Du har forgæves prøvet at søge på problemet, men intet har hjulpet og du har måske også tænkt, at problemet løser sig af sig selv (but it ain´t gonna happen).

🥵 Alle dine bekymringer og tvivlsspørgsmål forårsager blot endnu flere frustrationer og tanker, der giver dig hovedpine.

Her har jeg hjulpet andre

Igennem mine online sessioner har jeg hjulpet soloselvstændige i Schweiz, i Frankrig, i New York, Dubai, det meste af Danmark og andre steder.

Verdenskort hjemmeside

Så nemt er det

Mærk din mave

Mærk din mave

Er jeg dit match? Og er du i tvivl så tryk 'ja tak, ring mig op' nederst, så du kan blive klogere på om jeg er den rette til at hjælpe dig.
Book spirituel livsvejledning

Book spirituel livsvejledning

Find et tidspunkt der passer dig og vælg om det skal være fysisk eller online.
Modtag min hjælp og vejledning

Modtag min hjælp og vejledning

Glem alt om en masse forberedelse! Mød op og tag gerne et par spørgsmål med, hvis ikke jeg naturligt besvarer dem undervejs - det sker nemlig ofte.
brevkasse

Sådan arbejder jeg

Jeg kigger både på din personlige energi, arbejdsenergi  og hvilke fokusområder der er godt for dig at kigge nærmere på i din selvstændige rejse.

Min egen rejse til at blive selvstændig har ikke altid været nem, men den giver mig hele tiden nye perspektiver til at vækste personligt og professionelt og dét er en kæmpe rejse jeg ikke vil være foruden.

At være selvstændig er en af de største udviklingsrejser her i livet, så hvis du er klar til at hoppe ombord så spænd sikkerhedsselen og lad mig hjælpe dig i den rigtige retning.


Jeg hviler mere i min forretning nu

Jeg har fået meget mere ro i tankerne om min forretning og det nuværende arbejde. Kan meget mere slappe af i det og nyde. Er landet i, at det er fint som det er ligenu og jeg hviler i at min forretning er ved at blive født og det er en proces.

Det er virkelig fedt, at spirituel forretningsrådgivning ikke kun fokuserer hardcore på business, men at du også fremhæver den personlige del. 

Leona Anastassia, Spirituel Familie- og Relationsvejleder,  leonaanastassia.dk

udtalelse

Derfor skal du investere i en spirituel forretningsrådgivning

Du skal investere i en spirituel forretningsrådgivning, fordi du…

→ overser dine gemte potentialer som du glemmer at bruge 

→  mangler retning i din nuværende eller kommende forretning.

→  har brug for blive be- eller afkræftet i, om du skal gå den selvstændige vej.

→  ønsker at få indsigt i dine nuværende livsprocesser, så du kan få mere ro og koncentrere dig om din forretning.

→  har brug for at få kastet lys over dine kompetencer og hvor du skal bruge din energi.

→  er klar til at arbejde med dig selv.

→  vil finde svar og løsninger i din forretning.


Det har givet mig troen på at det kan lykkes

Jeg var bange for at du kunne se jeg ikke skulle være selvstændig og blev lettet da du bekræftede mine tanker om mit kommende selvstændige virke.

Spirituel forretningsrådgivning har givet mig troen på at det nok skal lykkes og modet til at gøre det.

Auline, Clairvoyant og Healer, minhealing.dk

Nicoline

Er du klar til at arbejde med dig selv og tage de nødvendige skridt, der skal til for at komme videre i din udvikling – selvstændigt som personligt !?

Din investering:


Spirituel forretningsrådgivning
ca. 60 min 
kr. 1.500,- inkl. moms

Sessionen foregår online via FaceTime/zoom eller fysisk i 8520 Lystrup

Er du allerede selvstændig/virksomhedsejer så vær opmærksom på, at du kan trække udgiften fra i dit regnskabet.

Har du brug for at blive afklaret på om spirituel forretningsrådgivning er noget for dig?

Jeg har respekt for at du overvejer din retning mod din proces. Jeg ringer dig gerne op og vi kan tage en snak om dit behov og muligheder