spirituel forretningsraadgivning (1)

Få hjælp til at skabe den forretning du drømmer om, så du kan leve 100% af den.

  • Er du bange for at springe ud som selvstændig?

  • Har du allerede en forretning, men er det svært at komme ud over rampen?

  • Ønsker du mere frihed i dit arbejdsliv?

  • Vil du gerne tiltrække de rigtige kunder?

  • Føler du ikke, at det du tilbyder, er godt nok?

  • Er du usikker på din retning i din virksomhed? 

  • Vil du gerne brænde endnu mere igennem, så du kan tiltrække lige præcis dét, som du har brug for i din nuværende eller kommende forretning?

Bliv din egen Boss i dit eget arbejdsliv!

Få hjælp til at skabe og kreere dén forretning du ønsker dig med plads til autenticitet, kreativitet, ro og frihed til at gøre, som du vil. 

Under en spirituel forretningsrådgivning bruger jeg mine clairvoyante evner til at “stille ind” på dine energier og ser, hvad der ligger af evner og potentialer, du endnu ikke bruger, eventuelle blokeringer og negative overbevisninger m.m.

Vejledningen tager udgangspunkt i hele dig og selvom den er målrettet din forretning, så kigger jeg også på personlige emner og hvad du her kan gøre for at stå endnu stærkere i dig selv, så du altså også kan stå stærkere og optimere din egen forretning.

Nøglen til en succesfuld forretning ligger gemt ved mennesket bag.

En spirituel forretningsrådgivning er ikke blot en tale, men en interaktion imellem dig og mig, hvor jeg kan hjælpe dig til at mærke ind i, hvad der føles godt for dig, så du kan tage de rigtige skridt i din forretning.

Her er løsningen på dit problem!

Dit problem er, at du ønsker at komme mere ud over rampen og/eller starte din egen virksomhed, som du kan leve af, men du ved ikke, hvor du skal starte!

Dine tanker koncentrerer sig konstant om opbygning af hjemmeside, som du ikke kan overskue at lave, hvordan du kommer igang med regnskab, om du skal betale moms, hvem din målgruppe er og hvad der skal stå på visitkortet osv.

Eller også er dine tanker gået i stå, fordi du gerne vil vokse i din forretning, men ikke ved, hvordan du kommer videre. Du ved ikke, hvordan du kan udvide din forretning og det trætter dig, at der ikke sker en fløjtende fis.

Du har forgæves prøvet at søge på problemet, men intet har hjulpet og du har måske også tænkt, at problemet løser sig af sig selv (but it ain´t gonna happen).

Alle dine bekymringer og tvivlsspørgsmål forårsager blot endnu flere frustrationer og tanker, der giver dig hovedpine.

Spirituel forretningsrådgivning kan hjælpe dig med at fjerne din hovedpine og skubbe dig i den rigtige retning.

Løsningen findes nemlig ikke uden for dig, men inde i dig og dét kan jeg hjælpe dig med at belyse.

Sådan arbejder jeg

I en spirituel forretningsrådgivning bruger jeg mine clairvoyante evner til at stille skarpt på din energi.

Hvis du gerne vil vækste i din virksomhed må du kigge indad og selvom spirituelforretningsrådgivning handler om din (kommende) virksomhed, så handler det hele om dig, for det er her de nødvendige svar til en succesfuld forretning ligger.

Du kan have gemte potentialer som du glemmer at bruge eller evner som bedst kan udnyttes ved at du fokuserer på andre ting.

Det er nemt at se sig blindt på mulige potentialer, så dem vil jeg hjælpe dig med at blive klogere på under en spirituel forretningsrådgivning.

Jeg kigger både på din personlige energi, arbejdsenergi  og hvilke fokusområder der er godt for dig at kigge nærmere på i din selvstændige rejse.

Min egen rejse til at blive selvstændig har ikke altid været nem, men den giver mig hele tiden nye perspektiver til at vækste personligt og professionelt og dét er en kæmpe rejse jeg ikke vil være foruden.

Det er nødvendigs ikke nemt at være selvstændig, men det er det er fedt, spændende og udviklende.

At være selvstændig er en af de største udviklingsrejser her i livet, så hvis du er klar til at hoppe ombord så spænd sikkerhedsselen.

Andre siger:

Det var en øjenåbner!

Da jeg gik fra dig havde jeg følelsen af, at det er MIG der skal have en opgradering og ikke min forretning. Det er mig der skal finde mig selv og ikke en masse andet der skal løses først. Det var en øjenåbner!

Jeg havde hørt meget af det du fortalte mig før, men ikke så konkret som du sagde det og det har givet en masse stof til eftertanke. Det var lige hvad jeg havde brug for.

Udtalelse
Trine Pelle, kropsterapeut
www.trinepelle.dk

Jeg hviler mere i min forretning nu.

Jeg har fået meget mere ro i tankerne om min forretning og det nuværende arbejde. Kan meget mere slappe af i det og nyde. Er landet i, at det er fint som det er ligenu og jeg hviler i at min forretning er ved at blive født og det er en proces.

Det er virkelig fedt, at spirituel forretningsrådgivning ikke kun fokuserer hardcore på business, men at du også fremhæver den personlige del. 

udtalelse
Leona Anastassia, numerolog og thetahealer
www.leonaanastassia.dk

Det har givet mig troen på at det lykkes.

Jeg var bange for at du kunne se jeg ikke skulle være selvstændig og blev lettet da du bekræftede mine tanker om mit kommende selvstændige virke.

Spirituel forretningsrådgivning har givet mig troen på at det nok skal lykkes og modet til at gøre det.

Nicoline
Nicoline, healer
www.minhealing.dk

Skab en forretning der giver dig frihed til at gøre, som du vil.

Derfor skal du investere i en spirituel forretningsrådgivning


Du skal investere i en spirituel forretningsrådgivning, fordi du…

→  mangler retning i din nuværende eller kommende forretning.

→  har brug for blive be- eller afkræftet i, om du skal gå den selvstændige vej.

→  ønsker at få indsigt i dine nuværende livsprocesser, så du kan få mere ro og koncentrere dig om din forretning.

→  har brug for at få kastet lys over dine kompetencer og hvor du skal bruge din energi.

→  du ikke ønsker quickfix, men er klar til at arbejde med dig selv.

→  finde svar og løsninger i din forretning.

→ du er klar til forandring.

Her har jeg igennem mine online sessioner hjulpet andre:

spirituel forretning

Hvem er jeg?

brevkasse

Jeg hedder Maj og har mere end 13 års erfaring inden for clairvoyance og selvudvikling. 

Da jeg startede på min selvstændige rejse i 2016 gik der kun 2 år, før jeg levede 100% af min egen forretning.

Min mission er at hjælpe dig til at mærke dig selv i din forretning, så du præcis ved, hvad du skal gøre for at tage de rigtige skridt på den rette vej.

Igennem spirituel forretningsrådgivning fokuserer jeg på dine evner og ressoucer, som du måske endnu ikke har opdaget eller glemmer at bruge.

Siden jeg startede “Majselv” i 2016 har jeg hjulpet over 3.000 dejlige personer igennem mine online kurser, 1:1 sessioner, forløb og clairvoyanceuddannelse.

Inden jeg selv tog uddannelsen kæmpede jeg med min egen sensitivitet, men bruger den nu idag til at hjælpe og løfte andre mennesker til at stå stærkere i sig selv.

Jeg elsker at se den positive udvikling andre skaber igennem mine kurser, 1:1 sessioner, forløb osv.

Clairvoyance er vejledende og igennem sessionen ser jeg de muligheder, der ligger på din selvstændige- såvel som personlige vej

Mine sessioner foregår både fysisk hos mig eller online igennem FaceTime.

Er du klar til at arbejde med dig selv og tage de nødvendige skridt, der skal til for at komme videre i din udvikling – selvstændigt som personligt !?

Din investering:


Businessclairvoyance – ca. 60 min 
via FaceTime eller fysisk
Kr. 1.500,- inkl. moms

Er du allerede selvstændig/virksomhedsejer så vær opmærksom på, at du kan trække udgiften fra i dit regnskabet.