Stå stærkere i dit eget lys

Ønsker du at stå stærkere i dig selv, så du kan blive bedre til at mærke dig selv før alle andre?

Har du nogle gange brug for at trække dig fra andre mennesker, for at mærke hvad du selv føler?

Kan du have en tendens til at føle dig drænet, når du er sammen med andre mennesker?

Hvis du kan nikke genkendende til disse udsagn, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg har udviklet en meditation, der hjælper dig til at blive bedre til at mærke dig selv, så du kan stå stærkere og samtidig undgår at blive for drænet, når du er sammen med andre mennesker.

Meditationen tager udgangspunkt i at du bliver bevidst om dit eget Lys og får “hentet” det hjem igen, så du tydligere kan mærke dig selv og dine egne energier. 

 

 

 

Andre siger:

“Jeg har lyttet til mange forskellige meditationer. Jeg synes, at jeg via meditationen “stå stærkere i dit eget lys” opnår en spirituel ro og at jeg samtidig kommer ned og bliver groundet da meditationen omfavner hele kroppen.  Meditationens længde (15 min) gør, at jeg hører den 3-4 gange om ugen. For mig virker det rigtig godt at høre meditationen efter en lang arbejdsdag og når familien er faldet til ro.”

Trine Rasmussen

meditation

DU KAN GEMME DIN MEDITATION PÅ DIN COMPUTER, TABLET ELLER SMARTPHONE OG HØRE DEN, NÅR DU VIL OG HVOR DU VIL.

 MEDITATIONENS VARIGHED ER CA. 16 MIN.