Lær at lave clairvoyance

Åben clairvoyanceaften for alle med interesse i spiritualitet og selvudvikling.

majselv clairvoyanceuddannelse-2

Næste workshop er

Torsdag d. 25. april kl. 19.00 – 21.15

 16 pladser tilbage 

Har du været med gangen forinden så husk at bruge koden “igen” og få 20% rabat

Kan du ikke komme så køb plads til næste workshop, som er torsdag d. 30. maj


Jeg fascineres stadig over, hvad intuitionen kan bringe. 

“Jeg er taknemmelig over at dette forum findes, hvor vi kan være åbne og øve os i fælleskab på trods af de forskellige baggrunde og erfaringer vi kommer med. Når jeg modtager clairvoyance er jeg visuel og modtager symboler i billeder, som jeg hele tiden bliver bedre til at åbne op. Det er en stor del af min personlige udvikling at være på disse aftener, så jeg prioriterer at være med hver gang og jeg går hver gang derfra klogere på mig selv.”

Mia Strøbech, kursist på clairvoyanceuddannelsen.

Mia

“Clairvoyance er kun noget særlige mennesker kan”

“Du skal have taget en uddannelse for at lave clairvoyance!”

“Du skal kunne meditere for at lave clairvoyance!”

Alle kan lave clairvoyance!!

…hvis de gerne vil! 

Om du mediterer eller ej, går i søndagsskole, tror på engle eller ej, ikke drikker alkohol eller bare føler dig som et helt almindelig gennemsnitsmenneske, så kan du (også) sagtens lave clairvoyance.

Det er en muskel der skal trænes stor og stærk og iøvrigt et fantastisk redskab til at blive klogere på dig selv og andre mennesker ved at bruge det igennem behandlingsformen.

Mange (og især følsomme mennesker) oplever at kunne mærke og sanse stemninger i et rum eller omkring andre mennesker, hvilket både løfter og dræner deres energi og hvis du er en af dem, så kom og se hvordan din følsomhed kan være en fordel ifm. clairvoyance.

Bliv klogere på dig selv

Lær dig selv bedre at kende og få hjælp til hvordan du kan lave clairvoyance på andre du ikke kender i et trygt og hyggeligt forum.

Gennem energiarbejde med fokus på det spirituelle element, har du mulighed for at åbne (endnu mere og mere bevidst) op for dine clairvoyante evner inde i dig og samtidig blive bevidst om din egen energi ift. at være “åben”/”lukket” og dermed passe bedre på dig selv.

Ved at arbejde dybere med dig selv igennem de spirituelle energier, vil du med garanti blive endnu klogere på dig selv og din rejse her i livet.


Energien i rummet er god, opløftende, rolig og kærlig.

“Jeg tæller mig frem til, at jeg ca. må være kommet til Majs workshop 7 – 8 måneder og jeg kommer, fordi det er spændende, lærerigt og giver mig verdens skønneste følelse i min krop.”

Simone Bech Hansen

Simone

Lær de basale clairvoyanceteknikker

Bliv klogere på clairvoyance og lær hvordan du laver det på andre.

Det er forskelligt hvad vi arbejder med fra gang til gang, men du vil med garanti blive klogere på dig selv og dine clairvoyante evner.

Du lærer:
– ‘åbne’-/’lukketeknikker’.
– hvordan du modtager clairvoyance.
– hvad dine psykiske evner er og hvor de sidder.
– hvordan du kan lave clairvoyance på en ukendt person.
– at lave clairvoyance på en genstand.
– hvad et symbol er og hvordan du tolker det.
– hvordan du laver clairvoyance ud fra et billede.
– hvad det vil sige at modtage clairvoyance fra en du ikke kender.
– at lave clairvoyance ud fra navn.
– og meget mere.

Sådan foregår det

Aftenen starter med en kort introduktion til clairvoyance, hvor vi efterfølgende laver en meditation, der hjælper til at åbne op for clairvoyanceenergien.

Herefter kommer I til at lave forskellige clairvoyanceøvelser på hinanden i gruppe eller 1:1.

Inden vi slutter af, så ‘lukker’ vi for clairvoyanceenergien igen med en meditation ligesom i starten.

Aftenen er fra kl. 19.00 – 21.15 og foregår i Antroposofisk Center i Højbjerg, Rosenvangs Allé 251, 8270 Højbjerg.

Der vil være lidt snacks + the/kaffe/vand i pausen.

Arrangementet bliver afholdt hver sidste torsdag i hver måned.

Aftenen bliver gennemført ved mindst 6 deltagere og der er plads til max 20.

Tilmeldingen er bindende. Du er velkommen til at overdrage pladsen til en anden, hvis du er forhindret i at deltage.

Vigtigt: Selvom du ikke har prøvet clairvoyance før, så kan du sagtens være med alligevel. Flere af deltagerne med lidt eller ingen erfaring har oplevet stor succes med flere af clairvoyanceøvelserne, så lad ikke dén bekymring holde dig tilbage, hvis du rigtig gerne vil med. 

Er du klar til at træne dine evner?


 kr. 299,- pr. person


Deltager du flere gange i træk er din plads til næste arrangement 20% billigere. Anvend blot denne kode “igen”.

Ofte stillede spørgsmål

Selvudvikling

Spiritualitet og selvudvikling hænger nøje sammen, da du igennem det spirituelle arbejde automatisk bliver klogere på dig selv og dine egne følelser. Igennem clairvoyance lærer du fx. at mærke bedre efter, hvilket vil fremme din selvudvikling. Clairvoyance lægger vægt på at fremme din intuition, så du (endnu) bedre kan bruge den til at tolke clairvoyante beskeder. Du vil også opleve at selvudvikling sker i sammenspillet med andre mennesker, hvor du også her bliver klogere på dig selv. Selvudvikling kan derfor ikke undgåes, hvis du ønsker at blive klogere på dig selv og de spirituelle energier. Selvudvikling og clairvoyance er også to ord, der hænger meget sammen, da du hele tiden lærer her lærer at mærke bedre efter. Du kan ikke lave clairvoyance uden at støde på selvudvikling og det er naturligt, at selvudvikling fylder meget ifm. clairvoyance og spiritualitet.


Selvudvikling kursus

Clairvoyance kan også ses som et kursus i selvudvikling, da du igennem clairvoyancen bliver klogere på dig selv som menneske. Selvudvikling er i fokus, når du skal lære at tyde clairvoyante beskeder på et kursus. Selvudvikling og spiritualitet hænger sammen, da du på sådan et kursus bliver endnu klogere på dig selv og hvem du er. På et kursus vil du stifte bekendskab med flere forskelige teknikker og redskaber til at forstå dig selv igennem selvudvikling. Når du er sammen med andre mennesker på et selvudviklings kursus vil du også helt automatisk blive klogere på dig selv. Vi spejler os automatisk i hinanden