Online clairvoyance

“Jeg vil gerne give min allerstørste anbefaling og et stort tak til Maj. Lige haft min første samtale med Maj, og det var en utrolig øjenåbner og bekræftende samtale, der har givet mig en masse tiltro til at følge min mavefornemmelse, som jeg nok ikke har “turde” lytte til og derpå bildt mig ind, at jeg ikke havde en. Sidder efterladt med gåpåmod, håb og tiltro til, at alt er helt, som det skal være, og en tillid til mine kommende handlinger.”

Julie Bowall

Online clairvoyance

Clairvoyance

“Jeg har både modtaget clairvoyance og healing af Maj, og det har været fantastisk! Hun rammer spot on, og det er både rørende og lærerigt. Jeg føler mig 10 kilo lettere når jeg har besøgt Maj, min krop er afslappet og jeg har fået ny energi. Sidenhen har jeg også besøgt Maj for at være med til hendes fysisk workshop, for at lære at lave clairvoyance. Det var en vild og meget stærk oplevelse – på den gode måde. Jeg vil til enhver tid altid anbefale Maj, ikke mindst også for hendes skønne, rolige og positive sind.” 

Line Pedersen

Clairvoyance

Online clairvoyance

“Kære Maj. Måtte bare lige skrive. TAK. Jeg er helt blown away efter vores session idag. Jeg fik så meget mere med mig end jeg havde turde håbe på, og det gav bare så meget mening det du sagde.
Du er et fantastisk menneske, så ligetil og og så jordnær, og du formidler budskaberne på den fineste måde. Det du kan er fantastisk, TAK, du gør en kæmpe forskel♥️ 

Christina

Online clairvoyance

Clairvoyance

“Jeg har mødt mange clairvoyanter, men ingen som dig har har ramt mig så præcist, som du gør. Du er helt unik og jeg er dybt taknemmelig for din hjælp i . min personlige udvikling, privat som fagligt. Af hjertet tak!”

Eva Christiansen

 Clairvoyance

Forløb

“Tak for 7 fantastiske uger. Jeg havde ikke nogle bestemte forventninger inden, men sikke en forandring jeg har gennegået og fundet mere ind til mig selv. Tak Maj, jeg er så taknemmelig.”

Charlotte Holm Jensen

Forløb

Forløb

“Maj giver dig de bedste redskaber, som du kan bruge til at arbejde med dig selv på. Gennem det 7 ugers forløb har jeg rykket mig meget i en positiv retning, hvor jeg har lært at give mig selv den kærlighed jeg fortjener. Tak fordi du har vist mig vejen.”

Trine Holm Sørensen

Udtalelse Majselv

Clairvoyance

“Det var helt fantastisk at besøge Maj og hvor gav det bare svar på mange ting. Hun ramte fuldstændig plet på mange af de ting jeg søgte svar og mening omkring. 
Jeg vil helt sikkert bruge hende igen.”

Christina Rou

Clairvoyance

Clairvoyance

“Fuldstændig fantastisk oplevelse, tak Maj for indsigt og gode råd .. kan anbefales til enhver tid – en oplevelse der gør livet lidt rigere ….”

Susanne Bisgaard

Clairvoyance

Healing

“Tusind tak for en skøn healing
Kørte hjem med masser af tanker, men ingen tankemylder, rolige rare tanker og ikke mindst glæde/sang til radioen. 
Har været træt med træt på. Dejlig lørdag i dit selskab”

Charlotte Holm Jensen

Healing

Clairvoyance

“Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved Maj i denne uge. Hun kunne fortælle rigtig meget om mig, og om hvordan jeg har det lige nu. Jeg har godt kunne mærke der har været noget i min krop, men har ikke selv kunne sætte ord på hvad det var. Lidt vildt at et andet menneske kan læse en på den måde. Fra nu af står den på “Ida tid” og finde de lyse ting i mit liv. 
(Elsker min “boble” familie på 3 )
Alt det bedste til dig Maj”

Ida Handgård Reffsøe

Clairvoyance

Clairvoyance

“Jeg vil varmt anbefale Maj til andre. Tak for en super god oplevelse.”

Therese Brunse

Clairvoyance

Forløb

“Jeg har været på et 7 ugers forløb ved Maj, hvilket har været en helt fantastisk rejse fra start til slut.
Jeg har lært at stole på min intuition, og bruge den i min daglig dag, men jeg har også åbnet mig mere spirituelt end jeg var i forvejen.
Jeg har fået så mange fantastiske oplevelser igennem forløbet som jeg aldrig ville ha været foruden. – Og det er absolut ikke sidste gang jeg kommer ved maj.
Hun får de varmeste og BEDSTE anbefalinger herfra❤️

Louise Busted

Forløb

Clairvoyance

“Maj er et varmt og utrolig behagelig menneske at være i nærheden af og hun har en helt særlig evne og fantastisk gave. Jeg havde en rigtig dejlig og tryg oplevelse, da jeg fik en clairvoyance af Maj. Fra det øjeblik jeg trådte ind af døren, mærkede jeg roen sænkede over mig. Hun tunede hurtigt ind på mig  – og via clairvoyancen blev alt det jeg selv havde kunne sætte ord på i lang tid klart for mig. Det blev videregivet til mig på en kærlig og omsorgsfuld måde. Jeg følte mig lettet og beriget, da jeg tog derfra. Og vigtigst af alt, det stod nu klart for mig, hvordan jeg bedst kunne hjælpe mig selv.”

Mette

Clairvoyance

Clairvoyance

“Blev rigtig glad da jeg læste Majs ord til mig. Hun er ærlig, både ved det dejlige der venter på mig – men også om de udfordringer der ligger på min vej lige nu. Det er skønt at føle sig forstået – set og naturligvis også få vejledt vejen til udvikling. Når jeg opsøger en clairvoyant, vil jeg gerne bekræftes eller vejledes i de valg jeg tager og naturligvis få et indblik i det som umiddelbart venter mig. Synes bestemt jeg fik hele pakken hos Maj og giver hende de bedste anbefalinger.”

Inger

Clairvoyance