• Forløb

  Forløb

  “Jeg har været på et 7 ugers forløb ved Maj, hvilket har været en helt fantastisk rejse fra start til slut.
  Jeg har lært at stole på min intuition, og bruge den i min daglig dag, men jeg har også åbnet mig mere spirituelt end jeg var i forvejen.
  Jeg har fået så mange fantastiske oplevelser igennem forløbet som jeg aldrig ville ha været foruden. – Og det er absolut ikke sidste gang jeg kommer ved maj.
  Hun får de varmeste og BEDSTE anbefalinger herfra❤️

  Louise Busted

 • Clairvoyance

  Clairvoyance

  “Jeg har mødt mange clairvoyanter, men ingen som dig har har ramt mig så præcist, som du gør. Du er helt unik og jeg er dybt taknemmelig for din hjælp i . min personlige udvikling, privat som fagligt. Af hjertet tak!”

  Eva Christiansen

 • Clairvoyance, healing, clairvoyanceworkshop

  Clairvoyance, healing, clairvoyanceworkshop

  “Jeg har både modtaget clairvoyance og healing af Maj, og det har været fantastisk! Hun rammer spot on, og det er både rørende og lærerigt. Jeg føler mig 10 kilo lettere når jeg har besøgt Maj, min krop er afslappet og jeg har fået ny energi. Sidenhen har jeg også besøgt Maj for at være med til hendes fysisk workshop, for at lære at lave clairvoyance. Det var en vild og meget stærk oplevelse – på den gode måde. Jeg vil til enhver tid altid anbefale Maj, ikke mindst også for hendes skønne, rolige og positive sind.” 

  Line Pedersen

 • Clairvoyanceworkshop

  Clairvoyanceworkshop

  “Jeg er rimelig grøn ud i clairvoyance, så mit besøg hos Maj’s Clairvoyance Workshop var mit første ‘rigtige’ møde med dette ift. egne evner. Maj er det sødeste menneske, helt naturlig og fantastisk i hendes tilgang og formidling. Jeg følte mig helt tryg i den ramme hun havde sat, og kom hjem med en indsigt og forståelse, der har udvidet min verden. Tak for det Maj.
  Jeg kan kun anbefale Maj og hendes så afgjort tydelige kompentencer.”

  Maybritt Bedsted Nielsen

 • Forløb

  Forløb

  “Tak for 7 fantastiske uger. Jeg havde ikke nogle bestemte forventninger inden, men sikke en forandring jeg har gennegået og fundet mere ind til mig selv. Tak Maj, jeg er så taknemmelig.”

  Charlotte Holm Jensen

 • Forløb

  Forløb

  “Maj giver dig de bedste redskaber, som du kan bruge til at arbejde med dig selv på. Gennem det 7 ugers forløb har jeg rykket mig meget i en positiv retning, hvor jeg har lært at give mig selv den kærlighed jeg fortjener. Tak fordi du har vist mig vejen.”

  Trine Holm Sørensen

 • Clairvoyance

  Clairvoyance

  “Det var helt fantastisk at besøge Maj og hvor gav det bare svar på mange ting. Hun ramte fuldstændig plet på mange af de ting jeg søgte svar og mening omkring. 
  Jeg vil helt sikkert bruge hende igen.”

  Christina Rou

 • Meditation

  Meditation

  “Jeg har nu hørt Majselvs meditation. Jeg er vild med det. Maj´s stemme er så blød og lækker og jeg kunne høre på hende i timevis. Der er et godt flow i meditationen, så det er bare at læne sig tilbage og blive ført sikkert til dit møde med din Guide. 5      herfra.”

  Trinemaija Brandt

 • Healing

  Healing

  “Tusind tak for en skøn healing
  Kørte hjem med masser af tanker, men ingen tankemylder, rolige rare tanker og ikke mindst glæde/sang til radioen. 
  Har været træt med træt på. Dejlig lørdag i dit selskab”

  Charlotte Holm Jensen

 • Clairvoyance

  Clairvoyance

  “Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved Maj i denne uge. Hun kunne fortælle rigtig meget om mig, og om hvordan jeg har det lige nu. Jeg har godt kunne mærke der har været noget i min krop, men har ikke selv kunne sætte ord på hvad det var. Lidt vildt at et andet menneske kan læse en på den måde. Fra nu af står den på “Ida tid” og finde de lyse ting i mit liv. 
  (Elsker min “boble” familie på 3 )
  Alt det bedste til dig Maj”

  Ida Handgård Reffsøe

 • Clairvoyanceworkshop

  Clairvoyanceworkshop

  “Tusind tak for den smukkeste og lærerige clairvoyance -workshop. Helt sikkert at det skal prøves igen. Du er så dygtigt til at formidle det videre.”

  Susanne Bjørnholdt

   

 • Clairvoyanceworkshop

  Clairvoyanceworkshop

  “Tak for et super spændende clairvoyance kursus igår. Det kan varmt anbefales. Og er absolut ikke sidste gang.”

  Iben Christine Dam

 • Clairvoyance

  Clairvoyance

  “Fuldstændig fantastisk oplevelse, tak Maj for indsigt og gode råd .. kan anbefales til enhver tid – en oplevelse der gør livet lidt rigere ….”

  Susanne Bisgaard

 • Clairvoyance

  Clairvoyance

  “Jeg har været over ved maj til ånde kontakt, og jeg kan varmt anbefale andre til at besøge hende. Maj er troværdig, ærlig og utrolig respektfuld, både over for dig og de pårørende der evt kommer igennem. Det er ikke sidste gang jeg vil gøre brug af de ” gaver ” Maj har, tak for en fantastisk oplevelse, jeg fik det ud af det jeg havde håbet på.”

  Susanne Breum

 • Clairvoyance

  Clairvoyance

  “Jeg vil varmt anbefale Maj til andre. Tak for en super god oplevelse.”

  Therese Brunse

 • Clairvoyance

  Clairvoyance

  “Jeg har fået et video tarotoplæg fra Maj, som ramte rigtigt og har sat mange tanker i gang i mit hoved om min måde at leve mit liv på. Maj er utrolig dygtig, nærværende og omsorgsfuld i sit arbejde. De bedste anbefalinger herfra.”

  Maiken Villadsen

 • Clairvoyance

  Clairvoyance

  “Jeg er fuldstændig blæst bagover. Jeg modtog i dag et video Tarot oplæg fra Maj, og jeg kan kun sige at det ramte mig så vanvittig meget…Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer til at bruge Maj. Har faktisk allerede bestilt Tarot oplæg på min dreng – selvfølgelig med hans tilladelse. Glæder mig så meget til at se det. Kæmpe tak Maj “

  Mia Bøgedahl

 • Clairvoyance

  Clairvoyance

  “Blev rigtig glad da jeg læste Majs ord til mig. Hun er ærlig, både ved det dejlige der venter på mig – men også om de udfordringer der ligger på min vej lige nu. Det er skønt at føle sig forstået – set og naturligvis også få vejledt vejen til udvikling. Når jeg opsøger en clairvoyant, vil jeg gerne bekræftes eller vejledes i de valg jeg tager og naturligvis få et indblik i det som umiddelbart venter mig. Synes bestemt jeg fik hele pakken hos Maj og giver hende de bedste anbefalinger.”

  Inger

 • Clairvoyance

  Clairvoyance

  “Maj er et varmt og utrolig behagelig menneske at være i nærheden af og hun har en helt særlig evne og fantastisk gave. Jeg havde en rigtig dejlig og tryg oplevelse, da jeg fik en clairvoyance af Maj. Fra det øjeblik jeg trådte ind af døren, mærkede jeg roen sænkede over mig. Hun tunede hurtigt ind på mig  – og via clairvoyancen blev alt det jeg selv havde kunne sætte ord på i lang tid klart for mig. Det blev videregivet til mig på en kærlig og omsorgsfuld måde. Jeg følte mig lettet og beriget, da jeg tog derfra. Og vigtigst af alt, det stod nu klart for mig, hvordan jeg bedst kunne hjælpe mig selv.”

  Mette

 • Clairvoyanceworkshop

  Clairvoyanceworkshop

  “Tak for i søndags – det var en rigtig god workshop. Jeg har aldrig prøvet at være på et workshop, hvor det var så praktisk. Det kan ofte godt være pænt kedeligt med en masse teori og mystificering. Jeg var vild med, at du tog det ned på jorden og lod os prøve kræfter med clairvoyancen selv uden at det behøvede blive hypet helt vildt. 

  Så tak for det 🙂 “

  Mette Greve

 • Clairvoyanceworkshop

  Clairvoyanceworkshop

  “Kæreste Guru. Tak for en super god workshop i søndags! Du havde skabt de helt rigtige rammer for, at vi kunne afprøve vores clairvoyante evner. Jeg fik virkelig meget med mig hjem – tak for den oplevelse.”

  Joan Elise Topholm Kristensen

 • Clairvoyanceworkshop

  Clairvoyanceworkshop

  “Jeg var i søndags til clairvoyantworkshop det var vildt spændende, jeg vil anbefale det til alle at prøve man bliver overrasket over hvad man får ud af det, jeg vil helt sikkert prøve noget mere.”

  Lise Rygaard Spohr