Its all about energy

It’s all about energy

Alt er energi.
Huse, dyr og mennesker består af energi og ved at blive bevidst om energiarbejde er det muligt at skabe det, du ønsker dig i livet. Du tiltrækker det du ER og udfra den tankegang kan du, ved at være bevidst og arbejde i dybden med din selvudvikling, skabe og kreere det du gerne vil have.

Lyt med her eller i din iTunes podcast app (her):

I denne episode kan du høre om…

– hvordan du selv kan skabe dit eget liv.
– hvordan min egen ensomhedsfølelse påvirker mit syn på livet.
– din grundenergi og hvad du kan bruge den til.
– hvorfor du dagligt altid skal tage et valg.
– hvorfor det kan føles forkert og skamfuldt at tage de rigtige beslutninger.
– at tingene omkring dig skal kunne følge med i din udvikling.
– vigtigheden i at se på de ting og mennesker du har omkring dig.
– hvorfor du tiltrækker de forkerte mennesker i dit liv.
– hvor vigtigt det er at lægge den rette energi i de valg du træffer.
– hvad der sker, hvis du træffer valg ud fra frygt.
– hvad nøgleordet i energiarbejde er.

Hvis du har spørgsmål til min podcast, så er du velkommen til at skrive til mig på maj@majselv.dk eller fange mig på instagram. Jeg vil samle alle spørgsmålene og mixe forskellige podcast sammen udfra, hvad I vil vide mere til.

Anmeld podcasten

Jeg vil blive så mega monster glad, hvis du vil give min podcast nogle stjerner. Jo flere stjerne jo længere kommer den ud (det betyder meget for mig og iTunes’ algoritme). Du kan gøre det lige her (tryk på “Listen on Apple Podcast” og skyd dine stjerner afsted)

Andre podcast

Se mine andre podcast her.